Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Mene ovaj sport stvarno ne ide,inače imam inu i nisam je prodala na 2800.

Ina je bila na 3000 a sada na ca 1700…sto je positivno da jos uvijek imas Inu?

Mnogi bi se treballi se educirati u strategiji trgovanja…to je sigurno

Croby danas ….

pa nismo danas startali u minus nego u plusu
[/quote]
Pa gdje vidiš minus ? Otvorili smo u plusu , ali cijelo vrijeme se plus smanjuje.
[/quote]

pa nisam ti ja rekao za ovaj graf, nego za onaj tvoj na prethodnoj stranici! Pogledaj bolje, on ti je poöeo s minusom (gap), barem koliko ja vidim… ali zbilja mi nije ni bitno.
[/quote]
Što nedostaje ovom grafu ?

Koga zanimaju valovi, evo zanimljivi materijali

The difficulty lies not so much in developing new ideas as in escaping from old ones

Evo mogući scenariji za s&p-a

The difficulty lies not so much in developing new ideas as in escaping from old ones

Ovo je analiza . Čista stotka.

Ovo je analiza . Čista stotka.
[/quote]
U pre-marketu S&p je već na 956 . Da li će tu nastupiti jača prodaja ili će prijeći 960 , biti će zanimljivo danas pratiti.

svidja mi se analiza , ali vidim neke probleme….

ova analiza otklanja mogucnost double bottoma, ali i triple bottoma na SPu.
to nije nikako dobro…
sto bi prema tvojim analizama bio izglednije dno: 640 ili 770?

to nije nikako dobro…
[/quote]

Mislio sam da je glavni cilj na poslovnom da se zaradi na trgovanju sa dionicama?

Ali izgleda da racunanje valova i pracenje indexa i trazenje dna je preuzelo interes ljudi
[embarass]

pozdrav

Croman-daytrader [cool]

to nije nikako dobro…
[/quote]
Ako probije 840 onda je prvi pravi otpor tek na 640.
Stoga 640 dajem 75% šansa.
Samo dali će probiti otpor?

Btw Circuit City je gotov.
jedna firma manje, barem će biti više love da se kupuju druge [lol] [lol]

Moji postovi ne predstavljaju nagovor niti na kupnju niti na prodaju dionica!

to nije nikako dobro…
[/quote]

Mislio sam da je glavni cilj na poslovnom da se zaradi na trgovanju sa dionicama?

Ali izgleda da racunanje valova i pracenje indexa i trazenje dna je preuzelo interes ljudi
[embarass]

pozdrav

Croman-daytrader [cool]
[/quote]

ma nije tako.
bitno je znati koji su sve moguci scenariji i pokusati shvatiti sto ce biti slijedece….
ako je trend padajuci onda je za ocekivati da ce cijene uglavnom padati.

a ako otprilike znamo gdje je dno , biti ce puno laske postaviti se s obzirom na okolnosti…

Najviše novca sam izgubio kad sam prema svojim analizama procjenjivao dno i kao pametan išao blizu procjenjenog dna kupovati dionice. Tako da se ne zamaram previše s dnom, ali moguće su tri točke po mojoj procjeni s&p kao potencijalno dno 768,742, i na kraju 636, s time da je moguće i da ide niže (u tom slučaju neznam što bi se moralo desiti u svijetu da dođe do toga), ali moguće je i da je dno već bilo. Ključna stvar kod analize je ako imaš svoju procjenu, da očekuješ da si u krivu jer nitko ne može biti 100% siguran u budućnost, jer to su samo procjene

ma nije tako.
bitno je znati koji su sve moguci scenariji i pokusati shvatiti sto ce biti slijedece….
ako je trend padajuci onda je za ocekivati da ce cijene uglavnom padati.

a ako otprilike znamo gdje je dno , biti ce puno laske postaviti se s obzirom na okolnosti…

@tigrus

Zadnjih 8 mjeseci sto sam pratio Crobex (HR-burzu) daje na znanje da Crobex ima svoj specificni razvoj.

Strani Indexi (Nasdaq,SP itd) mogu pokazati/biti komplement ali onaj ko zeli zaraditi na HR dionicama mora pratiti u prvu ruku … Crobex i HR dionice.

New Report

Close