zanima ko moze napraviti TA za cash (mislim na vrijednost novca)… bas me zanima je li doslo vrijeme pucanja cash bubble-a…
Miro, ako usporedis graf novca sa grafom dionica prije godinu dana mislim da ce ti sve biti jasno. Uvijek moze jos gore a da li ce i ici vidjet cemo.
[/quote]
abu, imas li te grafove da ih postas?
@wiking
Slažem se tako bi imali inv h&s a i ewt bi došla na svoje.Ali ipak….
U subotu sam napisao da postoji tehnička indikacija izraženog šortanja kao uzroku "grešaka" na Crobexu, u odnosu na zapadne indekse. Prvih pola sata današnje trgovine potvrđuje da se vodi pozicioni "rat" između dvije grupe profesionalaca, šortera i onih drugih. Tko pobjedi definirati će daljnji tijek indeksa.
Vladovi targeti:
ulpl- za sada vidim samo 500
ingr- 1. target 60
ptkm- vrlo nejasno se nazire 120 kao jedini vidljivi target
lkpc- za sada vidim samo ca 860
ledo- 3800, 2500, 1600
blje- nazire se 50 kao target u slučaju pada ispod 100.
ina-pad ispod 1900 vodi na 1150…
igh- pad ispod ca 5300 vodi na 2700
ht- pad ispod 190 vodi na 135
lvcv- ispod 280 ide na ca 80
crox ispod ca 1150 ide na 720
ATPL – 1.) 720 2.) 500 3.) 200
JDPL – 1.) 180 2.) 150 3.) 50
TISK- 1.) 150
Trenutno se Crobexu formirao trikut u padajućem trendu.
Isto kao i na SP500 i DOW. Koja slučajnost.
Postam ga poslije.
[/quote]
nema impuls ide u vijek u 5 valova bitno je samo dal smo dobro brojali
glava ce se napraviti 5. impulsnim valom,za sada imas LH
[/quote]
moja greska nije LH nego LA(lijevo rame)
U subotu sam napisao da postoji tehnička indikacija izraženog šortanja kao uzroku "grešaka" na Crobexu, u odnosu na zapadne indekse. Prvih pola sata današnje trgovine potvrđuje da se vodi pozicioni "rat" između dvije grupe profesionalaca, šortera i onih drugih. Tko pobjedi definirati će daljnji tijek indeksa.
Veselilo bi me da imaš pravo, čisto radi opravdanja termina ‘profesionalci na burzi’ 🙂
No, po nalozima koje mogu vidjeti…
To bi značilo da je korektivni rastući 4. val gotov, i da se započelo s impulsnim padajućim 5. valom. Sve to vrijedi za Zapad, gdje su valovi jasno prepoznatljivi. O stanju i perspektivama Crobexa također sam pisao prethodnih dana.
[/quote]
Iako sve pokazuje da je moguce da je 4 val (kod na pr svedskog indexa) gotov,jos uvijek je samo moguce sve dok druge formacije ne daju podrsku za navedeno.
Jedna formacija se uvijek mora zavrsiti u 2 faze: tehnicki i vremenski …inace nije zavrsena/ispunjena !
Sve uzme svoje vrijeme…a tako i znanje
na zapadu nema izraženog šortanja?