Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Nije mi baš jasno zašto vam odjednom tako ubrzava padajuća linija trenda, dok je u stvarnosti ona zapravo usporila (izgubila strminu i postala dosta ukoso)? Hoću reći da bi se ostvarile ove crne slutnje moralo bi se značajno odstupiti od dugotrajne formirane linije pada, koja već neko vrijeme gubi na oštrini i postaje sve horizontalnija… Ili bi se sve moralo jako razvući u vremenskom horizontu…
Sorry, ako je malo nerazumljivo ovo što pišem bez grafa, ali valjda će nekomu biti jasno što pitam/govorim.

pa sta te to cudi??
[lol] [lol] [lol]

Vlad je preko cijele stranice nacrtao expanding dijagonalu, koja ’em je jako rijetka, ’em ni u ludilu ne moze izgledati ovako.a raja se odmah smrzla [lol]

Tigrus nemilice daje analize, do jucer je DOKUPLJIVAo ledo po 10 000 [lol] [lol]

a HANFA druka prema dolje, majke ti mile..
zamisli da u US SEC izjavi da trziste ide 15% dolje [shocked] [shocked]
triput hura za Hanfu!

Biznis je na starom tragu, clanci o padu trzista, depresiji i globalnoj recesiji, jedino su morali objaviti da ATPL ima 334% VEĆU dobit, to im je malo pokvarilo sliku, al jebiga.

stvarno smo banana drzava [lol] [lol]

zato, narode knjigu u ruke, svako za se travu pase! [wink]

SVAKOGA DANA, U SVAKOM POGLEDU, SVE VIŠE NAPREDUJEM

Šta je vladovo stado iznenađeno i uvređeno što nismo već 5% u minusu.
Sad će mamus zvat hanfu i samodola [lol] [lol]

opet ništa ne razumiješ, sori [tongue]

GROBEX, DEC MAJ BEJBI, DONT TAČ IT!

Razumijem ja jako dobro, nažalost drugi ne razumiju. Meni svejedno, ne lovim nikakve valove, pišem samo zato jer mi se gade neke stvari, kao onaj tvoj graf.

Ovaj put se čak i kolegama tehničarima zgadio.

Eto vladek se naljutio na mene,
a nisam imao namjeru.

Ja i dalje tvrdim da su ovdje žešće manipulacije.
Vladek kaj veliš na ovo sa hanfom??? El se manipulira?

Strava.
A to da ćemo ronit bogami čemo ronit po dnu oceana.
Počinjem se opet ukrcavat kada crobex bude 1900 pa sve dok imam casha.

Vladek dali je 1700 preoptimistično ili može i niže???

Moji postovi ne predstavljaju nagovor niti na kupnju niti na prodaju dionica!

Šta je vladovo stado iznenađeno i uvređeno što nismo već 5% u minusu.
Sad će mamus zvat hanfu i samodola [lol] [lol]

opet ništa ne razumiješ, sori [tongue]
[/quote]

ovo je bilo ocekivano.
danas jedan mali dogi.
za mene je bio previse mali da bi sudjelovano u trejdanju.
rizik je prevelik.a dobit premala za igrati se.

@mig
– avion
tigrus je mozda nekad davnoooo kupovao za 7500 ledo, ali je tigrus kupovao i za 5000 kad su se svi ukakili…
i brutalno se iskrcao na 6500.
pogresna procjena ne kostala da sam morao puno riskirati.
vidio bi sto bi pricao da su ameri odobrili iz prve onaj bill…

@mamus-target
ma rekao sam da sam nacrtao odokativno. i to je samo jedna od mogućih ewt solucija (diver. ED).

Pa je, istina je, tako bi mogla izgledati divergentna ED, ali reci ljudima da je to izrazizo rijedak obrazac i da je od svih varijanti ta najmanje vjerojatna da će se dogoditi. Istina je i da su sve opcije još otvorene, ali da ovu sliku treba uzeti na znanje samo iz educirajućih razloga i ne strvarati paniku. Vlad – RESPECT [thumbsup]
[/quote]
istina, obrazac je rijedak, ali nije isključen.
[/quote]
Mnogi od nas bi vam bili zahvalni kad bi vas nekoliko stručnjaka pričalo "da vas ceo svet razume" umjesto u šiframa.

IMT?

može mi netko od tehničara odrediti svojim metodama targete za DLKV, ADRS, KOEI? thnx.

@Vlad

Nije li z aexpanding diagonal vjerovatnija ova varijanta?

Pozdrav.

@opcija
teoretski nije isključeno.

no, kako će ameri vjerojatno odrađivati nešto duže val(4)(?) i (5), možda će i nama trebati malo više vremena…

GROBEX, DEC MAJ BEJBI, DONT TAČ IT!

s obzirom da smo u nezgodnom trenutku što se tržišta tiče cijenjeni kolege tehničari bi morali biti malo obzirniji i paziti kako crtaju svoje apstraktne grafove koji pokazuju kibi-dabi projekcije sa crtama koje padaju ispod svih granica…ovdje čitaju i neki koji ne poznaju TA ali se pokušavaju informirati i kad nalete na takve grafove htjeli ne htjeli određeno mišljenje formiraju..
znadete i sami da slika govori umjesto tisuću riječi i zato pripazite malo kada se koristite grafovima koji su apstraktni jer nije fer prema onima koji bi zbog toga mogli pretpiti gubitak…

Za puknut od smijeha, da Vlad nacrta krug na grafu Crobia svima bi se zavrtilo u glavi pokusavajuci ga pratiti [lol] .

Expanding dijagonala je IZUZETNO rijetka, mogli bi to usporediti sa sansom da dobijete na lotu ili da vas pogodi grom. U Precheteru kazu da imaju samo JEDAN primjer takve MOGUCE iako niti oni nisu sigurni a odjednom cijeli forum prica o tome.
Inace su expandirajuci trokuti dosta cesti na forexu ali to nema previse veze sa dionicama.

S obzirom da je Vlad postao guru foruma mislim da bi ga trebali pozvati na interview u Lider (domaci Barron’s), onda ce nam se dionice oporaviti (iz Trading for living) [lol]
PS. Vlad, nemam nista protiv tebe, cijenim tvoj trud i analize.

Ovcetino sta to radis!? Oovco... ovcice... janje moje malo...

@opcija

teoretski nije isključeno.

ima li veze što 4.-ti val ulazi u 1.
[undecid]

New Report

Close