Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

@tigrus
nije bull, nego bullshit… [thumbsup]

GROBEX, DEC MAJ BEJBI, DONT TAČ IT!

@tigrus

zanimljivo ce biti gledati danas otvorenje trgovanja.
da vidimo koliko je "malih" ostalo na trzistu…
[proud]

Mogući razvoj situcije na DJI, nakon jučerašnjeg probijanja -62%. Cik-cak je dakle eliminiran. Uz ovaj scenario moguć je i razvoj Flat obrasca. Razlika je samo u ekstremima i na jednoj i na drugoj strani, tako da se padovi kompenziraju s rastovima. I to je to, prktički opet ovo na slici.

[i]"Bolje živjeti sto godina kao milijunaš nego sedam dana u bijedi!"[/i]

današnja reakcija EU pokazuje da se prate futuresi u amera.

Nije mi baš jasno zašto vam odjednom tako ubrzava padajuća linija trenda, dok je u stvarnosti ona zapravo usporila (izgubila strminu i postala dosta ukoso)? Hoću reći da bi se ostvarile ove crne slutnje moralo bi se značajno odstupiti od dugotrajne formirane linije pada, koja već neko vrijeme gubi na oštrini i postaje sve horizontalnija… Ili bi se sve moralo jako razvući u vremenskom horizontu…
Sorry, ako je malo nerazumljivo ovo što pišem bez grafa, ali valjda će nekomu biti jasno što pitam/govorim.

Evo upravo i Hanfa najavila nešto slično. Ne piše nam se dobro 🙁

http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=4cc62f1e-2e9e-4a18-bc76-a82c1fc4e44b&open=sec

još jedna potvrda da Hanfa ne radi svoj posao, a miješa se u ono što na nju niti spada, niti baš zna…

@mamus-target
ma rekao sam da sam nacrtao odokativno. i to je samo jedna od mogućih ewt solucija (diver. ED).

Pa je, istina je, tako bi mogla izgledati divergentna ED, ali reci ljudima da je to izrazizo rijedak obrazac i da je od svih varijanti ta najmanje vjerojatna da će se dogoditi. Istina je i da su sve opcije još otvorene, ali da ovu sliku treba uzeti na znanje samo iz educirajućih razloga i ne strvarati paniku. Vlad – RESPECT [thumbsup]

Dajte mi avion - Idem dobrovoljno za avijatičara u Abesiniju!

auuu….
vec u minusu…
nema malih vise…

današnja reakcija EU pokazuje da se prate futuresi u amera.

A šta pokazuju naše reakcije? Kog mi pratimo?

@tigrus

Uslijed brojnih trapova naši bullovi su postali volovi .

@mamus-target
ma rekao sam da sam nacrtao odokativno. i to je samo jedna od mogućih ewt solucija (diver. ED).

Pa je, istina je, tako bi mogla izgledati divergentna ED, ali reci ljudima da je to izrazizo rijedak obrazac i da je od svih varijanti ta najmanje vjerojatna da će se dogoditi. Istina je i da su sve opcije još otvorene, ali da ovu sliku treba uzeti na znanje samo iz educirajućih razloga i ne strvarati paniku. Vlad – RESPECT [thumbsup]
[/quote]
istina, obrazac je rijedak, ali nije isključen.

Šta je vladovo stado iznenađeno i uvređeno što nismo već 5% u minusu.
Sad će mamus zvat hanfu i samodola [lol] [lol]

New Report

Close