@kako(da)ne
linije su povućene odokativno, samo radi ilustracije oblika divergirajuće ED.
graf nije crtan s namjerom određivanja trageta grobija: za to ja koristim moje formacionese, hehe…
@mamus-target
ma rekao sam da sam nacrtao odokativno. i to je samo jedna od mogućih ewt solucija (diver. ED).
u slučaju pada ispod 2000, ja za sada vidim četveroznamenkasti target.
Mogući razvoj s&p.
@mamus-target
ma rekao sam da sam nacrtao odokativno. i to je samo jedna od mogućih ewt solucija (diver. ED).
u slučaju pada ispod 2000, ja za sada vidim četveroznamenkasti target.
Gdje je kraj svi padovima… ovo bi zbilja moglo jako dolje…
evo i malo grafike
Da li to znači da danas ponovno padamo.
@mig29, vlad1111
…j…ga volim dobru zajebanciju pa makar bila i loša.
Ono što me zbiljam muči je to što i ostale koji se ukvarjaju z ewtom da prema pravilima ispada, da se još nalazimo u fazi korekcije i da bi to značilo da nam još uvijek nije determiniran smjer impulsnog vala. Zmači još uvijek se nalazimo u 4. korektivnom valu. U prilog tome ide i ogromna volontilnost karakteristična upravo za 4. val. Međutim teško mi je odrediti o kojoj se točno formi korekcije radi.
Druga opcija je ono što je vlad prikazao na svom grafu – razvoj u pet koraka počevši od 2850 kao klin s pet valova od kojih svaki ima 3 pod vala (3-3-3-3-3) što bi moglo (po meni) značiti i da smo u petom valu. U tom slučaju mi se jedino čini da nije skroz korektno povući donju liniju klina od točke 2134, već bi po prva točka bila na 2018, a drugu točku donje linije klina vjerojatno još uvijek ne znamo.
Ima još toga… Budući da nemam odgovora na vlastita pitanja pustit ću nek mi slijedeći dani pokažu što je na stvari. Do tada sport i glazba…
to si u pravu.
linija je povučena odokativno pa prolazi i kroz 2134: 2134 nije dio ED-a.
no, ako bude konvergirajuća ED, obzirom na gornju liniju, položaj donje ne može značajno odstupati od nacrtanog.
u slučaju da se radi o divergirajućoj ED, ajmenamgaikukulele… vidi prilog…
[/quote]
Pa zar je moguće da bi toliko pali. Onda je stvarno točna ona tvrdnja analitičara na businness.hr da u ovakvim krizama dionice padnu na 10 do 15% svoje maksimalne dostignute vrijednosti.
vlad,
ako bi točka 3 bila iznad 2083 dobio bi padajuči klin ili descending triangle u padajučem trendu
tvoje mi je izgledno ako je tvoja 2 ustvari4 a 1 ustvari 3
prema ebete pristupu…
ako je na 2847 bio vrh (4)
i
ako se radi o ED (kon ili div)
onda mora biti 5 valova nakon 2847.
jasno
ali je li moguče brojanje da je tvoja na grafu 2(2399) ustvari 4, a 1 = 3(2083) dakle da odrađujemo 5
još
jel
još pije vodu da je vrh 4(2847)= a/4, b=2083, c=2399
Kakvi ce bit prometi na tim jedva cetveroznamenkastim razinama grobija ?
Na nekim dionicama ce cijeli freefloat dnevno morat napravit 2 kruga da bi dosli do milje prometa [tongue]
@mig29, vlad1111
…j…ga volim dobru zajebanciju pa makar bila i loša.
Ono što me zbiljam muči je to što i ostale koji se ukvarjaju z ewtom da prema pravilima ispada, da se još nalazimo u fazi korekcije i da bi to značilo da nam još uvijek nije determiniran smjer impulsnog vala. Zmači još uvijek se nalazimo u 4. korektivnom valu. U prilog tome ide i ogromna volontilnost karakteristična upravo za 4. val. Međutim teško mi je odrediti o kojoj se točno formi korekcije radi.
Druga opcija je ono što je vlad prikazao na svom grafu – razvoj u pet koraka počevši od 2850 kao klin s pet valova od kojih svaki ima 3 pod vala (3-3-3-3-3) što bi moglo (po meni) značiti i da smo u petom valu. U tom slučaju mi se jedino čini da nije skroz korektno povući donju liniju klina od točke 2134, već bi po prva točka bila na 2018, a drugu točku donje linije klina vjerojatno još uvijek ne znamo.
Ima još toga… Budući da nemam odgovora na vlastita pitanja pustit ću nek mi slijedeći dani pokažu što je na stvari. Do tada sport i glazba…
to si u pravu.
linija je povučena odokativno pa prolazi i kroz 2134: 2134 nije dio ED-a.
no, ako bude konvergirajuća ED, obzirom na gornju liniju, položaj donje ne može značajno odstupati od nacrtanog.
u slučaju da se radi o divergirajućoj ED, ajmenamgaikukulele… vidi prilog…
[/quote]
Pa zar je moguće da bi toliko pali. Onda je stvarno točna ona tvrdnja analitičara na businness.hr da u ovakvim krizama dionice padnu na 10 do 15% svoje maksimalne dostignute vrijednosti.
[/quote]
Evo upravo i Hanfa najavila nešto slično. Ne piše nam se dobro 🙁
http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=4cc62f1e-2e9e-4a18-bc76-a82c1fc4e44b&open=sec
a bull trap slijedi….
[thumbsup]