Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Evo intraday dax-a s 20 sec. zakašnjenja.

analiza daxa.
1. trokuti i nasa buducnost
2. zasto je pao danas onako jako odjednom?

khmhmm…..
dax se muva oko -6%….
pa to je losije od mojih najcrnjih prognoza….

komentar?

jedno pitanje ak neko zna tocno.Na teletraderu open crobex-a je 2230,18 na bloomberg-u 2305,52.
E sad po bloombergu nema gap-a a ak gledam teletrader gap od cca 90 bodova.Kome vjerovat,imam ami broker i u njega unosim podatke sa bloomberga dok kod teletrader-a je malo drukcije [huh]

gdje uopce mogu tocno vidjet open crobex-a

više boli kada drugome raste, nego li kada tebi pada

ak gledas danas…nemozes gledat na onom screen sa grafom…
idi na qoute tab…ak se dobro sjecam..
javi ak nemozes nac…:P

Ivo Sanader je otišao jer mu je tako naredio Chuck Norris.

na bloombergu i gledam na quote a ak mislis na teletrader-u tam ne znam

više boli kada drugome raste, nego li kada tebi pada

Evo intraday dax-a s 20 sec. zakašnjenja.

analiza daxa.
1. trokuti i nasa buducnost
2. zasto je pao danas onako jako odjednom?
[/quote]

Probio DAX zelenu liniju, probio, samo na žalost krivu zelenu liniju. Umjesto rasta stropoštao se na 4800 bodova i pada i pada i dalje. Već je na cca. -7%. Mi smo još i super danas prošli.

jedno pitanje ak neko zna tocno.Na teletraderu open crobex-a je 2230,18 na bloomberg-u 2305,52.
E sad po bloombergu nema gap-a a ak gledam teletrader gap od cca 90 bodova.Kome vjerovat,imam ami broker i u njega unosim podatke sa bloomberga dok kod teletrader-a je malo drukcije [huh]

drži se Bloomberga. To sam uočio od početka primjene Teletradera kod nas i odmah objavio. Teletrader iz meni nepoznatih razloga ne registrira prvih par transakcija. Stoga nastaju nepostojeći gap-ovi. Predlažem provjeriti i izračune oscilatora. Danas me je jedan forumaš upozorio da mu se na Teletraderu ne podudara slika Stohastica s mojom (danas ujutro objavljenom).

[i]"Bolje živjeti sto godina kao milijunaš nego sedam dana u bijedi!"[/i]

khmhmm…..
dax se muva oko -6%….
pa to je losije od mojih najcrnjih prognoza….

komentar?

tigriću, postao si pravi tehničar. Skrećem ti pažnu na jedan klin koji je formiran u zadnjih 10-ak dana. A kao što sam danas već rekao, ovaj pad nije nikakvo iznenađenje. Dapače, ima još prostora čak i do cik-cak varijante (za koju trenutno mislim da ima male šanse u realizaciji).

[i]"Bolje živjeti sto godina kao milijunaš nego sedam dana u bijedi!"[/i]

visa, izgledno stvaranje obratnog HSa
Naturalnet, može komentar

pa nisam mislila da može komentirati samo natural
može bilo tko
MMM?

izvoli
ps,…nekaj krivo gledas
na bloombergu i gledam na quote a ak mislis na teletrader-u tam ne znam

[/quote]

Ivo Sanader je otišao jer mu je tako naredio Chuck Norris.

mislite li da bi ovo bilo dovoljno što se tiće amerikanaca, mislim dovoljno su zaronili i da sad može lagao gore? Da li je tehnički zadovoljeno?

bloomberg ima problema jer zse nekorektno prenosi crobex, u ohlc podatke ulaze vrijednosti od prethodnog trgovinskog dana, zato bloomberg nikad nema gap na ohlc-u crobexa jer se uvijek kod gap-ova za low/high cijene prepišu close cijene iz prethodnog dana…

pozdrav,

New Report

Close