Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Croman -ovo što je rekla Mateja isto potpisujem.

panta rei: ” SEI NORMALE PA NORMALNO DA ĆEŠ NASTAVITI PISATI NEMORAJU SE UVIJEK SVI SLAGATI SA TVOJIM ANALIZAMA IMA NA STOTINE LJUDI KOJI IH PRATE [thumbsup] ” Si ..sono normale Ali pisanje tehnickih analiza nek preuzmu drugi .Ja sam zavrsio sa svojim. Kad meni treba vise vremena za objasnjavati moje anlize nego ih stvoriti ,onda treba “zavrsiti sa takvim radom”. U tom smislu ima “Potrosac” pravo !

Mislim da na ovom forumu imas daleko najvecu tezinu. Prema tome , ti si taj kojega se slusa i cita nitko drugi nij niti pokusao dati nesto tako konkretno nama neiskusnijima na ovom forumu. Nemoras se natezati sa “znalcima ” na ovom forumu ,ali mozes staviti svoju analizu CROBEXA na sviju stranicu , da ju vidi onaj koji vjeruje tvoje analize. [thumbsup]

@ croman
želio bih doznati pobliže vrijeme i razinu dna crobexa.
znam da vjerojatno već imaš izračunate okvirne vrijednosti.
može i na pm.
pozdrav!

GROBEX, DEC MAJ BEJBI, DONT TAČ IT!

@ croman želio bih doznati pobliže vrijeme i razinu dna crobexa. znam da vjerojatno već imaš izračunate okvirne vrijednosti. može i na pm. pozdrav!

@vlad1111

Ja imam i analize i Crobexa i RSI(ruske burze) i HangSeng i Nikkei… itd

Ali zasto da bi “ti” to dobio…daj mi jedan razlog?

One ljude koje budem u buducnosti bolje upoznao i vjerovao u njihovu iskrenost ,dobit ce resultate mojega truda.

Ako ja kazem da necu vise > definitivno< pisati o “analizama” na forumima…onda budite sigurni da ce tako biti

One ljude koje budem u buducnosti bolje upoznao i vjerovao u njihovu iskrenost ,dobit ce resultate mojega truda. Ako ja kazem da necu vise > definitivno< pisati o “analizama” na forumima…onda budite sigurni da ce tako biti

Dobro Croman šta ćeš sa onim ljudima koji uvažavaju tvoje analize, npr. kao ja koji ih ne prodajem, ne naplačujem i ne distribuiram itd.. Posalo sam ti i mail u kojem te podržavam svaku tvoju odluku i želju, ali mi je i jako žao da je tako. Evo ja čekam odgovor.

P.S. I stavi neki avatar….[thumbsup]

Sve je stvar psihe.....

Dobro Croman šta ćeš sa onim ljudima koji uvažavaju tvoje analize, npr. kao ja koji ih ne prodajem, ne naplačujem i ne distribuiram itd.. Posalo sam ti i mail u kojem te podržavam svaku tvoju odluku i želju, ali mi je i jako žao da je tako. Evo ja čekam odgovor. P.S. I stavi neki avatar….[thumbsup]

@njetto

Evo odgovora(dospijem i odgovoriti izmedu programiranja,analiza i kasnog rucka):

Dobio sam par maila (dali je jedan od tebe neznam) ali od sada nek fazan i drugi sto su bili prije mog dolaska na ovaj forum,nek oni vode diskusiju o Tehnickoj Analizi.

Jedan od primljenih maila indirektno postavlja pitanje dali ja dajem anailze ako dobijem placeno?
Odgovor je: NE
Ja NE naplacujem od pojedinaca, nego ono sto dajem… kada dajem… je “gratis-free”

pitanje avatara: radije gledam sliku covjeka/zene (pa makar kako oni izgledali) posto je intresantnije
avatar je cyber…nothing for me, a ako bi stavio sliku od Cromana onda bis vidio muskarca od 1.80 /100kg i izgleda kao mesavina Crocop i Tyson

🙂

da da i ja kazem, je… coeka koji nema 100kg[thumbsup]

jedino te sijem u visini 1,90

više boli kada drugome raste, nego li kada tebi pada

vlad1111: ” @ croman želio bih doznati pobliže vrijeme i razinu dna crobexa. znam da vjerojatno već imaš izračunate okvirne vrijednosti. može i na pm. pozdrav! ” @vlad1111 Ja imam i analize i Crobexa i RSI(ruske burze) i HangSeng i Nikkei… itd Ali zasto da bi “ti” to dobio…daj mi jedan razlog? One ljude koje budem u buducnosti bolje upoznao i vjerovao u njihovu iskrenost ,dobit ce resultate mojega truda. Ako ja kazem da necu vise > definitivno< pisati o “analizama” na forumima…onda budite sigurni da ce tako biti

da li to znaci da ces pisati o svojim analizama na svojoj stranici?

da li to znaci da ces pisati o svojim analizama na svojoj stranici?

Odgovor :Necu

Prije sam bio slobodan cijelim danom.Sada vazi posao od 9-17:30 i nema vremena odrzavati jednu webstranu u tom pogledu.

“sada nek fazan i drugi sto su bili prije mog dolaska na ovaj forum,nek oni vode diskusiju o Tehnickoj Analizi”

Croman:
Dobio sam par maila (dali je jedan od tebe neznam) ali od sada nek fazan i drugi sto su bili prije mog dolaska na ovaj forum,nek oni vode diskusiju o Tehnickoj Analizi.

Evo da i to riješimo: Mene analize ljudi koje si naveo u gornjem tekstu ne zanimaju. Mene zanimaju tvoje analize i drugo viđenje. Jednostavno volim čut drukčije mišljenje.

Što se tiče avatara u P.S. to je mala šala. Malo se opusti. Avatar je nešto da te podjeća na tebe. Ja se npr. nalaktim kao Urcle.

Bilo bi mi žao da nas napustiš……. [thumbsup]

Sve je stvar psihe.....

surla: ” da li to znaci da ces pisati o svojim analizama na svojoj stranici? ” Odgovor :Necu Prije sam bio slobodan cijelim danom.Sada vazi posao od 9-17:30 i nema vremena odrzavati jednu webstranu u tom pogledu. “sada nek fazan i drugi sto su bili prije mog dolaska na ovaj forum,nek oni vode diskusiju o Tehnickoj Analizi”

Ljudi koji ne trguju u Hrvatskoj , a imaju toliko iskustva na burzama su najmjerodavniji. Ostali bez obzira na svoje znanje ,koji trguju u Hrvatskoj kad-tad postanu pristrani , ovisno da li su u cashu ili dionicama.

Uf opet……[cool]……pa kako bi reka Cromanu da san ruča njoke…..to je vezano za temu

Sve je stvar psihe.....

New Report

Close