@mig
nije bila grješka.
ja sam samo provokativno rekao nekom tipu (ne znam kome) "aj prodaj dok ti nije kasno".
nisam rekao da ide pravocrtno na target od ca 250.
a target i dalje vrijedi.
e, da i ja sam usao danas..kao sto sam i najavio, kad i ako se probije 2350/2370 da upadam.
doduse ne puno i spreman sam za brzi manevar [lol]
jucer je vec bilo jasno da se ide gore.
e, da i ja sam usao danas..kao sto sam i najavio, kad i ako se probije 2350/2370 da upadam.
doduse ne puno i spreman sam za brzi manevar [lol]
Također.Šteta ne propustit ovakvu priliku. Indikatori jasni.Samo nemoj da u brzom manevru prodamo jedan drugom….. [lol]
]
to znači da je izgledno da smo u flat četvorci.
u Ceu od 4orke, koja ce biti expanded, running ili regular?
po tebi?
Društvo, evo nappokon sam se uspio dokopati kompjutora. Žao mi je što nisam s Vama dijelio ovo današnje veselje (zbog nekih drugih obveza).
Usput, prilažem graf od 16.10. (s Foruma). Do sada trendovski perfektno pogođen. Manja odstupanja su se desila kod pikova. Vidjeti ćemo, hoće li i ostatak biti potvrđen daljnjim razvojem situacije.
zamolio bih geronima ili nekog sa teletraderom da posta intraday crobexa zadnjih 2-3 tjedna.
Još nisam vidio na ovoj temi TA za LKPC, jel može netko, ako ništa drugo meni za volju? [smiley]
Danas završila u gOrnjoj blokadi, sigurno zbog ovog posta jučer, pa reko da ponovimo…
Jel može TA za LKPC? [proud]
@Abu ali, nisam znao za mogucnost probijanja u pravcu e podvala, ili sam to preskocio u citanju ili na to nisam naisao.
[/quote]
Pogledaj Prechtera, objasnjeno na dvije stranice gdje su grafovi 1-44 i na 1-19 (nemam brojeve stranica). Obicno u cetvrtom valu.
zamolio bih geronima ili nekog sa teletraderom da posta intraday crobexa zadnjih 2-3 tjedna.
izvoli
@Abu ali, nisam znao za mogucnost probijanja u pravcu e podvala, ili sam to preskocio u citanju ili na to nisam naisao.
[/quote]
Pogledaj Prechtera, objasnjeno na dvije stranice gdje su grafovi 1-44 i na 1-19 (nemam brojeve stranica). Obicno u cetvrtom valu.
[/quote]
cini mi se da se to dogadja i kod klina i kod trokuta.u zadnjem valu unutar obrasca, moze doci do probijanja sto kreira lazni signa.fakeout
[cool]
@vlad
imao si graf gdje je pisalo da NASDAQ može do 1070, da li to vrijedi ili može i više?