Imam i casha i dionica i baš bi mi dobro došla ATPL na 500 kuna, ali ona je sad na 900. [bye]
Teško mi je povjerovati u to da bi nekome ko ima određenu dionicu bez da ju namjerava prodavati bilo drago da ista padne sa 900 na 500 radi dokupa. Bez uvrede kolega al to mi jednostavno nema smisla.
Od toga smo se odbili kao od zida,
kad se to dogodilo?
Imam i casha i dionica i baš bi mi dobro došla ATPL na 500 kuna, ali ona je sad na 900. [bye]
Teško mi je povjerovati u to da bi nekome ko ima određenu dionicu bez da ju namjerava prodavati bilo drago da ista padne sa 900 na 500 radi dokupa. Bez uvrede kolega al to mi jednostavno nema smisla.
[/quote]
Dionice su dugoročno ulaganje kolega. Ako dionica ATPL padne na 500 kuna ja sam uvjeren da će se na toj razini zadržati veoma kratko. Zašto? Zbog fundamentalnih razloga. I zato bez obzira što sam dijelom u poziciji, bio bih jednako zadovoljan da padne na 500, iz razloga što bi mi trebalo samo 50 K kuna da kupim još 100 komada čiju ja vrijednost procjenjujem na cca 200K kuna. Jednako tako sam i sretan i da mi sad raste ovo što imam. Kada bih bio 100% siguran da će pasti na 500 kn odrezao bih ovo pozicije što imam momentalno. Pa nisam mazohist.
@drevil
Zapravo sam mislio na thrust prema gore, sto je dosta cesto da upravo e probije stranicu i napravi lazni signal, ali to cemo ubrzo saznati.
Evo jedan Pitchfork
Kako to da se Pitchfork promijenio? Sad je sasvim drugi graf na slici!
Evo jedan Pitchfork
Probili smo 2326 i prema teoriji idemo dalje ,prema slijedećoj liniji , trenutno 2345 . Da li to najavljuješ pozitivni pičvajz ?
Volumeni trgovine rastu kako raste porast indexa. Veći porast indexa prate veći volumeni. Pazite!
Neće ništa pobjeći, ali ovo daje na bull (možda je trap, a možda je run).
Reći ću vam zašto sam prodala, jer bankarske dionice nisu porasle. Ovaj puta sam odlučila bez TA, a sutra ću vidjeti što TA kaže, nadam se da možemo tako razgovarati.