Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Croman nemoj uzimati tak sve srcu,ljudi su razliciti.Molio bih te ako imas vremena da posaljes tvoju analizu Crobexa .Ako ti je to veliki posao onda zaboravi ,opet hvala.

Croman nemoj uzimati tak sve srcu,ljudi su razliciti.Molio bih te ako imas vremena da posaljes tvoju analizu Crobexa .Ako ti je to veliki posao onda zaboravi ,opet hvala.

Ajde pliz protumači neku Cromanovu EWT analizu. Molim te! Uzmi bilo koji grafikon iz prošlosti i usporedi ga s razvojem događaja!

Hvala ti.

I love the Smell of Profits in the Morning

Skoro godinu dana unazad,najviše vrijednosti crobexa,od vrha do vrha,su u razmacima od oko (ili točno) 2,5 mjeseci,tako da bi za neko vrijeme ili koji dan mogao crobex otići gore do nove vrijednosti,ako se povijest ponavlja. [thumbsup]

Sjećaš li se sjaja u travi i mirisa u cvijeću,sve što je bilo,prošlo je,vratit se neću.

(Croman)
Kolega Croman,meni se sviđaju tvoje analize,pa bih volio i ponekad vidjeti neku novu,malo za povezati sa svojim razmišljanjima,a kome paše neka ju gleda,a kome ne,široko im polje. Sto ljudi,sto čudi,kako se to kaže. [cool]

Sjećaš li se sjaja u travi i mirisa u cvijeću,sve što je bilo,prošlo je,vratit se neću.

Na str. 123. ima analzia ako ja dobro čitam napravljena 05.03.2008. koja kaže laičkim tumačenjem da će Crobex ići od cca 4340-4410, zatim će pasti između 4100-3900, pa će opet rasti na 4800+. Gledam sad graf na ZSE. 05.03.2008. CROBEX=4267. Nakon toga dana do danas samo pad do 14.03, CROBEX=4002. Dakle ovaj rast pod 1 se nije dogodio??, ali ga vi svi negdje vidite? Ovaj pad pod 2 se odigrao, ali ako prije njega nije bilo 1. koraka, a ja ga ne vidim, ako neko ima bolji vid molim da me uputi kako i gdje da gledam, onda ni korak 2 nije predviđen jer je morao usljediti nakon koraka 1 koji se nije odigrao, što znači da još uvijek čekamo korak 1….. Majke mi ove analize su mi kao alternativna medicina, očajne ljude koji se hvataju za slamke se u svašta može uvjeriti.
gle, nije riječ o kristalnoj kugli nego o procjeni. nisu date točne upute do koje vrijednosti će crobex rasti, padati… rečeno je okvirno. crobex je išao gore, no ne do 4300-4400, nego do kako veliš 4267. to je prva faza gotova. druga je u tijeku. kad crobex padne do CCA 3900, ide gore.

Mislim da bi bilo vrlo moguće i da se stvari odvijaju kako je ewt analiza pokazala, obzirom da ova korekcija neuobičajeno dugo traje vrlo brzo rast do max 4400 (kao što sam rekao mnogi će to iskoristiti da izađu i teško je vjerovati da bi moglo ići više), nakon toga ponovno pad do 3800-4000, a nakon toga rast do cca 4800 s čim bi mogli i završiti godinu.
Ovaj scenarij se slaže i s cromanovom analizom , a djelomično i s analizom na trendsignali.
To mi je nekako i logično što misle drugi o tome ako uopće nešto misle o takvom scenariju?

Može li netko objasniti slijedeće, ovdje govorimo o skorašnjem rastu crobexa na 4800 bodova, a na stranici trendsignali , koliko vidim po njihovoj TA slijedi opći potop crobexa do početka ljeta, npr ATPL će biti po njima 1500 kn, VIRO 900 kn, HT 250 kn itd.

na trendsignalima je fibonacijeva analiza. ewt je nešto sasvim drugo. mislim da je fibonaci primjenjiv u tržišnim uvjetima, no zse je tijelo koje je u slobodnom padu deformirano.
fibonaci je matematičkija analiza od ewt i primjenjivija u normalnim uvjetima…

Skoro godinu dana unazad,najviše vrijednosti crobexa,od vrha do vrha,su u razmacima od oko (ili točno) 2,5 mjeseci,tako da bi za neko vrijeme ili koji dan mogao crobex otići gore do nove vrijednosti,ako se povijest ponavlja. [thumbsup]

Dakle, tehničkom analizom po lovac-metodi, možemo zaključiti da crobex ima zelenu dvoipomjesečnicu…

Iz prošlosti se može izvući samo pouka, da ljudi nikad neće izvući pouke iz - prošlosti. wb

Onaj koji smatra da EWT analize nisu vredne, neka pogleda povjesni ,kronoloski pogled na poruke/analize svedske burze.

Vaš link

Te poruke/analize su dokumentirane i ima svedoka sto su ih primili(izmedu ostalog mailom)
Ima sigurno mnogo svedana sto se danas kajaju sto nisu vjerovali EWt analizama.

Sa ovom porukom zavrsavam definitivno pisati EWT analize na hrvatskim forumima

[lol] [lol] [lol] [lol]

Be vewy vewy quiet. I'm hunting wabbits!

Jedan exempel sto su Croman i Ewt zajedno ucinili (takvih je bilo vise)

I love the Smell of Profits in the Morning

lovac:

Dakle, tehničkom analizom po lovac-metodi, možemo zaključiti da crobex ima zelenu dvoipomjesečnicu…

E ova ti je dobra,krpa,hahaha,osvježilo mi večer.[lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol]
Ali vidjeti ćemo hoće li lovac-analiza biti ili ne biti,pitanje je sad. Svi pogađamo,analiziramo,ali za koji dan i tjedan vjerujem da će biti bolje. (ovo zadnje je zaozbiljno,nije šala).[thumbsup]

New Report

Close