Korektivni intermediate val na gore moze biti (4) ili (2) uz postivanje strukture, hijerarhije i pravila. Poruku stavljam samo zato jer val nastaje zapanjujucom tocnoscu na 15 minutnim podacima kao ascending horizontal triangle, gdje su minute valovi A zigzag, B flat itd. Inace, postivajuci ewt pravila a ne fibo omjere, korektivni val ako je (4) moze do 2367 – zelena crta na grafu, a (2) do 2608 – crna crta. To znaci ako val probije na gore, ewt pravila su narusena i ovakvo brojanje otpada. Kako u tom slucaju brojati? Nemam pojma, ja u ovom casu nisam u stanju nista drugo izbrojati uz postivanje strukture, hijerarhije i pravila.
Za one koji nisu nimalo upuceni u ewt, da ovo ne bi bio tekst na kineskom, nakon kratkorocnog korektivnog vala na gore, trebao bi ici kratkorocni impulsni na dole. Zatim srednjorocno svakako gore, dugorocno gore ili dole, ovisno o tome koje je od mogucih brojanja ciklickih valova tocno, za ovo sam grafove stavio preko vikenda.
DJI
opasno me ovo podsjeća na Expanding Triangle.
Croman, Vlad, što se vama čini.
Hvala Pofuk.
Ima još tko stav prema onom trokutu, pa da zaključimo kuda će ameri narednih dana?
Hvala Pofuk.
Ima još tko stav prema onom trokutu, pa da zaključimo kuda će ameri narednih dana?
po grafici bi mogao biti, ali mislim da se obujam trgovanja ne podudara s obrascem obrnutog trokuta, tj. mislim da bi u smjeru širenja trokuta i promet morao značajno rasti…
Hvala Pofuk.
tesko…mozda euforija izbora potegne gore…….mada neznam zasto bi…
ono kaj je danas vidjljivo….BRODARI OPET RASLI..
VOLUMEN VRLO MALI
Na Crobexu nastale divergencije na oscilatorima.
Plus obati pozornost na volumene koji su puno izraženiji nego recimo pri padu na 3200. Plus cijeli svijet se okenuo a sutra će vjerojatno prvi afroamerikanac biti izabaran za predsjednika najveće sile na svijetu. Nova snaga, nova enerigija, mladost. Ponovno jačanje utjecaja i ugleda SAD-a u svijetu. Ili bacite pogled na BDI futurese za ljebitelje brodara… Da ne pričam o jeftinoj nafti što će opet potaknuti potrošnju, negativnom utjecaju na inflaciju, smanjenju kamatnih stopa itd…
VOLUMEN VRLO MALI
[/quote]
Volumen brodara veliki!, a cijele burze mali.
VOLUMEN VRLO MALI
[/quote]
Volumen brodara veliki!, a cijele burze mali.
[/quote]
ma da….to sam i mislio….
nisam ni gledao volumene brodara vec opcenito… [thumbsup]
@Graditelju i Fazanu
u TA bas nista nije bez veze, pa tako i EWT nije. Stvari jesu uglavnom kompleksne i treba jih promatrati iz razlicitih kuteva i promptno kombinirati, jedino tako mozemo doci do kvalitetnih analiza.
@Vladu i Cromanu
***obrisano***
Ja sam ovaj retreat nakon impulsnog rallya, koji se stvorio nakon kapitulacije uzeo za drugu priliku za one koji su zakasnili uci i takve prilike se ne ponavljaju bas cesto.
Zasad stojim iza svog counta i prognoze.