Prvo da se razumijemo (da me vlad opet ne maltra) poštujem te isto kao i Zlog jer imate znanje,
ali dečki ako ste toliko bolesno sigurni da ovo nije bilo dno pa zašto drukate tu onda toliko?
Zašto?
Oni koji su Vas poslušali su u cashu i sada drukaju sa vama a drugi nisu i neće slušati.
Koja korsit od dnevno 10 puta postanja tipa "KOREKCIJA NIJE GOTOVA"
Nije vrag da ste i dalje u cashu i sada nastaje nervoza?
Pa nećete valjda kupiti na vrhu?
Ja sam od prošlog tjedna 12% u plusu a vi?
Ajd ostavite male na miru i prestanite.
Vi tvrdite da idemo dolje ali ohladite malo.
Dovoljno je isti graf postati jednom dnevno a ne 10 puta.
I ovako i onako Dinko odlučuje. Rađe priznajte dali radite za njega?
pa daj Pobjeda, sta je tebi??
sta bi Vlad radio za Dinka…
Vlad je tijekom vremana (zadnjih 6-7mjeseci) naucio o toj ewt metodi i sad to crta i posta…
a ako bas hoces, ja bi volio da se dinko i kompanija ponasaju prema skolskim obrazcima, jer ostalo bi bila "prevara"
e sad…mozemo se samo nadati.
[/quote]
neka se oni ponašaju kako god hoće.
korekcija nije gotova, čak i ako nasilno, s velikim kešom upadnu na burzu: veliki dio pritajenih ulagača koji čekaju priliku za izlazak to će iskoristiti.
tada ni 5 mlrd keša nije ništa prema potencijalnih 100-tinjak mlrd aktualne vrijednosti dionica koje bi mogle na rasprodaju (ukupna trž. kapitalizacija ZSE: ca 210 mlrd kuna).
[/quote]
Ti nisi pri zdravoj pameti.Najveći broj malih ulagača je ušao nakpn IPO INA i HT i njihov ulaz je bio na višim cjenovnim razinama od ovih.Koliko je ulagača ušlo na crobeksu između 2.000 i 2.500.Pa to su
mizerni prometi od toga je polovina prometa od daytradera i špekulanata.
Otvoreni fondovi imaju samo jednu milijardu kuna dionica i to onih koji nitko neće.Plašljivci su ispali
najpametniji jer su pobigli još u četvrtom mjesecu .Marginaši su uglavnom pometeni.
Od ovih 210 mlrd tržišne kapitalizacije najveći dio je u rukama većinskih vlasnika.Oni ne prodavaju,
a ako to rade onda dolazi do preuzimanja i povečanja likvidnosti.
U ovom trenutku dionice se malaze u čvršćim rukama nego prije nekoliko mjeseci jer su na kupnji bili
pametni koji nisu čekali kataklizmu na 1.800 i 1.600 ili pak 1.100.Sa jednom milijardom kuna u samo
jednoj sedmici bi skočili 30%,a sa još toliko to i obranili.Fondovi imaju i više keša za taj posao.
Jedini razlog dodatnog pada bi bila svjetska recesija ,koja bi s vremenom ugrozila i našu za sada
nikada bolju realnu ekonomiju.Naše firme u svojoj povijesti nikada nisu imale ovako dobar kvartal.
Porast dobiti u odnosu na lani preko 50%.To je nevjerovatan potencijal za rast.
Vrijeme je za kupnju,ali svi koji su u kešu ne mogu proći jeftino.Nema robe za sve..Morat ćete platiti više.Nemojte da vam se
dogodi bultrap na bultrap i da vi čekate da se cijene vrate.A ono opet up.
Od ovih 210 mlrd tržišne kapitalizacije najveći dio je u rukama većinskih vlasnika.
jel govorimo o Free Float kapitalizaciji?
Još nisam vidio na ovoj temi TA za LKPC, jel može netko, ako ništa drugo meni za volju? [smiley]
Evo malo padajućih klinčića.
Nisam naveo kuda idemo, to bar možete sami, nadam se.
Nisam ni otvorila još grafove, poslije ću, ali zar je problem napisati idemo tu i tu, a ne "već znate", "pametnom dosta" itd, samo nedostaje uzrečica "zna se" pa da budemo i stranka.
Inače hvala na grafovima.
Evo malo padajućih klinčića.
Nisam naveo kuda idemo, to bar možete sami, nadam se.
Barone, a šta kaže tvoj voljeni MACD?
Mac Doherty?
[/quote]
MACD je 3X pokušavao dati buy signal u 3 zadnja mjeseca .
Vidjet ćemo da li je uspio sa ovim prekriženjem.
Oprezno
@mise99
Draga moja, ni ja ne znam.
Oscilatori kažu da je buy signal za naredno razdoblje, ali smrde mi mali prometi i fond manageri.
jeli ovo može biti varijacija"falling three methods"?
…u svakom slučaju sutra ćemo znati!