Znači cromane da prema EOD podacima nazireš moguće dno na OMX 30 …. možda u
prvom kvartalu 2009-te ?????
bajka….to sto pises nisam ni rekao ni pisao
samo sam prije rekao (pisao)da ocekujem pad i posle idem u odredene dionice
vise ne pisem na ovaj nacin …vidim da se ne razumimo medusobno (vjerovatno moja greska)
forum je vas…zaboravite sto sam pisao
@croman
da točno, ali što nam to govori, ide prema tom nivou i onda čekamo i onda
daj malo objasni narodu što hoćeš reći,
1. pa nama je čudno kada kažeš ide prema 2240, a mi na toj razini,
2. ne bi trebali ispod 2000, a nakon pola sata napišeš
3. ili npr. kažeš moguća je i treća razina-znači pad, to nam također ništa ne znači
Ljudi ti žele vjerovati pa im napiši čisto zdravo seljački da te "razume ceo svet."
Ili napiši još sam u nedoumici.
E vidis tu je problem: ja gledam teletrader i razina je ca 2225 a kod tebe 2240?
Onda nije lako…tako zaboravi sto sam pisao…
[/quote]
To sada nije bitno i ja gledam Teletrader, tih 15 bodova nikoga ne zanima, poanta je u nečem sasvim drugom
Mise99, ne unosi zbrku. Croman je negdje u 13.30 spomenuo 2220, a 10 min. poslije 2240, a na ovom drugom smo bili u 11 ujutro (i 10 bodova više). Na 2220 s vrtimo sad što bi prema Cromanovim pretpostavkama značilo da ćemo tek ići ponovno na 2240m, a onda moguć pad. Tako bih ja to shvatila.
vise ne pisem na ovaj nacin …vidim da se ne razumimo medusobno (vjerovatno moja greska)
[/quote]
O.K.
[/quote]
i ti si nas!
Mise99, ne unosi zbrku. Croman je negdje u 13.30 spomenuo 2220, a 10 min. poslije 2240, a na ovom drugom smo bili u 11 ujutro (i 10 bodova više). Na 2220 s vrtimo sad što bi prema Cromanovim pretpostavkama značilo da ćemo tek ići ponovno na 2240m, a onda moguć pad. Tako bih ja to shvatila.
I ja sam tako shvatila, ali on to nije spomenuo, možda smo mi to tako shvatile jer to očekujemo. Dakle, hoću reći da ne treba ostavljati da netko nekako shvati. Onda nitko ne bi ni pravio zbrku.
@vlad
imaš li target za
ZABA, VDKT i BLSC,
hvala
Eto, bili negdi na 2212 (2210 je bila Cromanova razina, ja lapsusirala u prošlom postu za 10 punti) i završili na 2232.
Croman, dakle sutra pad? Koliko punata? Nešto sitno ili značajnije?
I ja sam tako shvatila, ali on to nije spomenuo, možda smo mi to tako shvatile jer to očekujemo. Dakle, hoću reći da ne treba ostavljati da netko nekako shvati. Onda nitko ne bi ni pravio zbrku.
[/quote]
BRAVO!
vlad111, možda nisi vidio pitanje pa ponavljam,
ako vidiš da se pad na koji upućuješ može dogoditi tek nakon rasta od 2800 zašto to ne reći ljudima da si malo poprave stanje? Ovako su stalno u strahu da će sutra pasti.
[/quote]
———————————————————————————————————————
Vidim da nitko nije kom. ali ipak me dobro zanima a mislim i druge
Hoće li se prvo dogoditi rast do 2800 pa onda pad ?
ili ćemo ovako oko 2200 čekat što će biti u USA,EU,Japanu itd.
moze, ali i ne mora.
tj, mozeo otici preko 2850pts, po mom uvjerenju, ako dodje do tamo, lako moguce da ode i vise.
ali ne mora uopce probiti ni ovu danasnju razinu.
ja osobno cu uci trejderski, sa malom kolicinom love ako se probije 2350pts razina [proud]
moze, ali i ne mora.
tj, mozeo otici preko 2850pts, po mom uvjerenju, ako dodje do tamo, lako moguce da ode i vise.
ali ne mora uopce probiti ni ovu danasnju razinu.
ja osobno cu uci trejderski, sa malom kolicinom love ako se probije 2350pts razina [proud]
Hvala na od.
Ali nije li bolje onda ući na 2200 pa uhvatit još tih 150 pa i nemora to biti baš day treyd.
ako u skoro vrijeme ziher probija 2350 ili više -onda je bolje odmah kupit..