Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

@ vlad – prilično je jadno svaki put pomenuti KODT kad se komentira tvoj post, tu sam već priznao da sam pogriješio.

1.Još je jadnije pisati onakve laži da će biti 100 milijardi na prodaji.

1. ZAGREBAČKA BANKA D.D./UNICREDIT BANK HUNGARY ZRT, ZA RAČUN MOL ZRT, HUNGARY 4.715.538 47,15 Skrb. račun
2. RH,VLADA,SREDIŠNJI DRŽAVNI URED ZA UPRAV.DRŽ.IMOV 4.483.552 44,84 Osnovni račun
3. ZAGREBAČKA BANKA D.D./CITIBANK N.A. 42.260 0,42 Skrb. račun
4. ZAGREBAČKA BANKA D.D. 15.982 0,16 Skrb. račun
5. HPB D.D. 15.203 0,15 Skrb. račun
6. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D./ALLIANZ ZB D.O.O. ZA AZ OBVEZNI MIROVINSKI FOND 14.620 0,15 Skrb. račun
7. PBZ D.D. 6.597 0,07 Skrb. račun
8. ZAGREBAČKA BANKA D.D. 5.954 0,06 Skrb. račun
9. RAIFFEISENBANK AUSTRIA D.D. ZAGREB 4.720 0,05 Skrb. račun
10. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D./ABN AMRO BANK N.V. LONDON BRANCH 3.910 0,04 Skrb. račun
Ukupno: 93,08

1. DEUTSCHE TELEKOM AG 41.763.153 51,00 Osnovni račun
2. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D. 5.732.197 7,00 Skrb. račun
3. RH,VLADA,SREDIŠNJI DRŽAVNI URED ZA UPRAV.DRŽ.IMOV 2.978.705 3,64 Osnovni račun
4. PBZ D.D. 2.488.801 3,04 Skrb. račun
5. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D./RAIFFEISEN MIROVINSKO DRUŠTVO ZA UPRAVLJANJE OBVEZNIM MIROVINSKIM FONDOM D.O.O. ZA RAIFFEISEN OBVEZNI MIROVINSKI FOND 617.341 0,75 Skrb. račun
6. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D./ALLIANZ ZB D.O.O. ZA AZ OBVEZNI MIROVINSKI FOND 583.938 0,71 Skrb. račun
7. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D./ERSTE PLAVI OBVEZNI MIROVINSKI FOND 536.912 0,66 Skrb. račun
8. HYPO ALPE-ADRIA-BANK D.D./PBZ CROATIA OSIGURANJE D.D. OBVEZNI MIROVINSKI FOND 524.220 0,64 Skrb. račun
9. PBZ D.D. 418.863 0,51 Skrb. račun
10. HPB D.D. 364.977 0,45 Skrb. račun
Ukupno: 68,40

1. ZAGREBAČKA BANKA D.D. 53.962.803 84,30 Skrb. račun
2. ALLIANZ SE 7.504.639 11,72 Osnovni račun
3. HYPO ALPE-ADRIA-BANK D.D./PBZ CROATIA OSIGURANJE D.D. OBVEZNI MIROVINSKI FOND 186.518 0,29 Skrb. račun
4. PBZ D.D. 181.423 0,28 Skrb. račun
5. SIMEST S.P.A 170.829 0,27 Osnovni račun
6. RAIFFEISENBANK AUSTRIA D.D. ZAGREB 107.975 0,17 Skrb. račun
7. RAIFFEISENBANK AUSTRIA D.D. ZAGREB 98.955 0,15 Skrb. račun
8. HRVATSKI FOND ZA PRIVATIZACIJU 75.183 0,12 Osnovni račun
9. SVEUČILIŠNA BOLNICA ZAGREB U OSNIVANJU U LIKVIDAC 65.208 0,10 Osnovni račun
10. ZAGREBAČKA BANKA D.D. 43.231 0,07 Osnovni račun
Ukupno: 97,47

Mogao bi postati i dalje, 2.a ti molim te objasni 100 milijardi kuna.

ad 1
nisam rekao da će biti.
toliko bi moglo biti u slučaju panike, možda nešto malo manje.

ad2
računati…

GROBEX, DEC MAJ BEJBI, DONT TAČ IT!

tu se ne slažemo.
[/quote]

@Vlad

To sto se ne slazemo je samo positivno.Inace bi indexi isli samo u jednom pravcu.

Za sada dok Eod podaci su kako su i crobex ne ide ispod 2000 nastavljuje rast(koliki rast? to ce vrijeme pokazati.

Ja sam tebi spomenuo u PM da vidim moguci pad Nasdaqa…ali pitanje dali je on dovoljan za poterati Crobex ispod 2000.

Zato RTEA pracenje je najbolje…i najsigurnije

Ali sretno svima na HR burzi.Ja cu osobno uskoro na veliko kupovati na svedskoj burzi

koliko egoista na ovoj temi [smiley]

ma nije, 4. val je takav. Rastući, ali obično tek 23% od veličine 3. Rizičan i neizvjesan. A to se prenosi i na sve sudionike TK.

[i]"Bolje živjeti sto godina kao milijunaš nego sedam dana u bijedi!"[/i]

Apropo dna Crobexa. 2000, više ili manje od toga? 5. padajući val obično je duljine prvoga. A 1. je bio veličine od oko 750 bodova. Dakle sve zavisi gdje će završii ovaj 4. val !

što se mene tiče, MIG me je prošli tjedan promptno razotkrio. Naime, čekao sam početak 4. vala. Znao sam da je amerima potreban rast od 4-5% da bi mi potvrdili ulazak u 4. val. Ko za vraga oni su porasli 11% (MIG primjetio da sam nervozan!). Tad mi je bilo manje atraktivno ulaziti, jer sam ocjenio da mi je pametnije čekati B val pa se ukrcati. To upravo i radim, čekam B val, koji obično korigira A val za oko 62%.

a sta mogu..
vidjelo se [wink]

ma uopce se ne treba uzbudjivati, doci ce to sve na svoje.na dugi rok, ipak igraju samo fundamenti, uostalom najbogatiji covjek je fundamentalist, ne tehnicar..prechter je imao samo jedan veliki pogodak, 1987. ako se ne varam..i tako..

ove cijene na dugi rok su odlicne i 20% gore ili dolje je kao kupnja prije 4-5god na crobexu 800 ili 1000pts.oni koji su pravi investitori i koji ulazu na rok veci od 5god se uopce ne bi trebali uzbudjivati jesu kupili na 3500 ili 2000.IMHO.

nama koji surfamo na valovima to znaci, ja jesam vecinom u kešu, ali treba biti posten i da su ove cijene Boziji darovi. [smiley]

SVAKOGA DANA, U SVAKOM POGLEDU, SVE VIŠE NAPREDUJEM

Evo jedna optimistična najava za sve pesimiste. Prema TA još najmanje tri puta ćemo preći preko ovih vrijrdnosti indeks (gore-dolje).Dakle, i oni koji su u dionicama imati će prilike prodati po višoj cijeni – i oni koji su u kešu imati će prilike kupiti po nižoj cijeni.

U kojem vremenskom razdoblju?

Evo jedna optimistična najava za sve pesimiste. Prema TA još najmanje tri puta ćemo preći preko ovih vrijrdnosti indeks (gore-dolje).Dakle, i oni koji su u dionicama imati će prilike prodati po višoj cijeni – i oni koji su u kešu imati će prilike kupiti po nižoj cijeni.

Čekaj, zašto bi se netko iskrcao, ako je 4. val tek počeo.

tu se ne slažemo.
[/quote]

@Vlad

To sto se ne slazemo je samo positivno.Inace bi indexi isli samo u jednom pravcu.

Za sada dok Eod podaci su kako su i crobex ne ide ispod 2000 nastavljuje rast(koliki rast? to ce vrijeme pokazati.

Ja sam tebi spomenuo u PM da vidim moguci pad Nasdaqa…ali pitanje dali je on dovoljan za poterati Crobex ispod 2000.

Zato RTEA pracenje je najbolje…i najsigurnije

Ali sretno svima na HR burzi.Ja cu osobno uskoro na veliko kupovati na svedskoj burzi

[/quote]

Znači cromane da prema EOD podacima nazireš moguće dno na OMX 30 …. možda u
prvom kvartalu 2009-te ?????

U kojem vremenskom razdoblju?

to mi ne kaže TA jer neznam koliko će vremenski trajati 4. i 5. val. Za pretpostaviti je da će barem dva od ta tri puta biti u narednih mjesec-dva, a možda i sva tri.

Evo prvi moguci nivo za crobex-intraday

>ca 2210

Na daxu se mozda formira h&s..
moze netko postat graf crobex.a?! samo da vidimo i tu mogucnost…

Ivo Sanader je otišao jer mu je tako naredio Chuck Norris.

New Report

Close