Na str. 123. ima analzia ako ja dobro čitam napravljena 05.03.2008. koja kaže laičkim tumačenjem da će Crobex ići od cca 4340-4410, zatim će pasti između 4100-3900, pa će opet rasti na 4800+.
Gledam sad graf na ZSE. 05.03.2008. CROBEX=4267. Nakon toga dana do danas samo pad do 14.03, CROBEX=4002.
Dakle ovaj rast pod 1 se nije dogodio??, ali ga vi svi negdje vidite?
Ovaj pad pod 2 se odigrao, ali ako prije njega nije bilo 1. koraka, a ja ga ne vidim, ako neko ima bolji vid molim da me uputi kako i gdje da gledam, onda ni korak 2 nije predviđen jer je morao usljediti nakon koraka 1 koji se nije odigrao, što znači da još uvijek čekamo korak 1…..
Majke mi ove analize su mi kao alternativna medicina, očajne ljude koji se hvataju za slamke se u svašta može uvjeriti.
možda nisu toliko važne vrijednosti koliko oblik grafa
Na str. 123. ima analzia ako ja dobro čitam napravljena 05.03.2008. koja kaže laičkim tumačenjem da će Crobex ići od cca 4340-4410, zatim će pasti između 4100-3900, pa će opet rasti na 4800+. Gledam sad graf na ZSE. 05.03.2008. CROBEX=4267. Nakon toga dana do danas samo pad do 14.03, CROBEX=4002. Dakle ovaj rast pod 1 se nije dogodio??, ali ga vi svi negdje vidite? Ovaj pad pod 2 se odigrao, ali ako prije njega nije bilo 1. koraka, a ja ga ne vidim, ako neko ima bolji vid molim da me uputi kako i gdje da gledam, onda ni korak 2 nije predviđen jer je morao usljediti nakon koraka 1 koji se nije odigrao, što znači da još uvijek čekamo korak 1….. Majke mi ove analize su mi kao alternativna medicina, očajne ljude koji se hvataju za slamke se u svašta može uvjeriti.
Koliko ja vidim trend je pogođen, ali ne i to do kud se išlo, dakle 1. došlo se malo ispod 4300 bodova a ne 4400, 2. se sada događa i trend bi se trebao okrenuti svaki čas, 3. ćemo vidjeti za koji dan koliko će dogurati, teško mi je povjerovati da će ići do 4800 jer pretpostavljam da će mnogi iskoristiti to da izađu s burze mislim da trebamo biti sretni ako dođe do 4400, a nakon toga tko zna tko živ tko mrtav.
U svakom slučaju primarni trend je silazni i bojim se da će ovo sr… trajati jako dugo. Ono čeg se još bojim je da će krobex podići HT, a ostali će ili stagnirati ili još gore malo blaže padati. U svakom slučaju nije dobro.
Doduše ako sve ode u mp3 i desi se slom burze a po meni smo vrlo blizu toga onda se stvarno isplati dići nenamjenski kredit ili tako nešto i bar znate da ćete okrenuti bar 100 %.
Na str. 123. ima analzia ako ja dobro čitam napravljena 05.03.2008. koja kaže laičkim tumačenjem da će Crobex ići od cca 4340-4410, zatim će pasti između 4100-3900, pa će opet rasti na 4800+. Gledam sad graf na ZSE. 05.03.2008. CROBEX=4267. Nakon toga dana do danas samo pad do 14.03, CROBEX=4002. Dakle ovaj rast pod 1 se nije dogodio??, ali ga vi svi negdje vidite? Ovaj pad pod 2 se odigrao, ali ako prije njega nije bilo 1. koraka, a ja ga ne vidim, ako neko ima bolji vid molim da me uputi kako i gdje da gledam, onda ni korak 2 nije predviđen jer je morao usljediti nakon koraka 1 koji se nije odigrao, što znači da još uvijek čekamo korak 1….. Majke mi ove analize su mi kao alternativna medicina, očajne ljude koji se hvataju za slamke se u svašta može uvjeriti.
Ono sto pises je tacno. Analiza od 20080305 je bila jedna “gruba” analiza sa kojom sam htio pokazati stvaranje jedne manje Flat abc formacije.
Analize se moraju azurirati i posto ja nemam vremena da pokazem sve analize sto ucinim ova od 20080305 izgleda netocna.
Od tog datuma su stvorene par drugih analiza sa manjim korekcijama ali pogled je jos uvijek isti.
Medutim za stvaranje analiza se mora uzet od svog vremena, a buduci da ja ne naplacujem za svoje analize ,delim ono sto stignem.
Analiza nasdaqa na strani 131 je isto bila komentirana na slican nacin kao sto to ti cinis sa pogledom na crobex,ali grubo gledano se je danas pokazala tacna.
Tako ce vjerovatno i Crobex analiza se pokazt tocna u buducnosti .
Sve analize se moraju azurirati.
Ali ako vam je tesko razumeti moje analize mozda je bolje da ne ih cinim?
OBS nisam ni ljut ni zalostan zbog onog sto pises(posto imas pravo u tvojem pogledu)
pozdrav
Gledajuci stare analize/slike evo i ova Nasdaq analiza sto je bila na croman.se i vjerovatno mnogi su vidjeli ali mozda nisu onda shvatili. Analiza je od oktobra 2007 godine! Danas se to lakse razumi ….
Ej Cromane čitam tvoje analize po prvi puta zaljepio sam se za monitor u 7 jutros.
Svaka ti čast i velika ti hvala.
Može li netko objasniti slijedeće, ovdje govorimo o skorašnjem rastu crobexa na 4800 bodova, a na stranici trendsignali , koliko vidim po njihovoj TA slijedi opći potop crobexa do početka ljeta, npr ATPL će biti po njima 1500 kn, VIRO 900 kn, HT 250 kn itd.
ma zaboravi te analize… dva puta su zrcalili dosadasnji trend, okomito i vodoravno, i to su to proglasili nekom analizom… [lol] [lol] [lol]
Analize se moraju azurirati i posto ja nemam vremena da pokazem sve analize sto ucinim ova od 20080305 izgleda netocna.
Od tog datuma su stvorene par drugih analiza sa manjim korekcijama ali pogled je jos uvijek isti.
Ali ako vam je tesko razumeti moje analize mozda je bolje da ne ih cinim?
OBS nisam ni ljut ni zalostan zbog onog sto pises(posto imas pravo u tvojem pogledu)
Ma gle. razumijem ja da se treba ažurirati, ali od tih analiza koristi u pravilu imaš samo ti jer ih znaš napraviti i u svakom trenutku ih možeš ažurirati za svoje potrebe. Ostali koji tu gledaju ove “grube” procijene i donose nekakve zaključke na temelju istih se često nađu na krivom putu. Kada daješ nekakve informacije osobama koje same nisu u stanju doći do istih radiš im medvjeđu uslugu. Ti znaš da su stvari relativne i podložne promjenama, i svaku promjenu možda i uočiš i spreman si na nju reagirati.
Međutim nećeš svaku promjenu na ovom forumu ažurirati, jer kao što si i sam rekao nisi za ovo plaćen i to je u redu.
Koliko ja vidim trend je pogođen, ali ne i to do kud se išlo, dakle 1. došlo se malo ispod 4300 bodova a ne 4400, 2. se sada događa i trend bi se trebao okrenuti svaki čas….
Pa upravo sam napisao da nije pogođen. Odi na zse i pogledaj graf od 05.03.do 14.03 imaš samo pad, što znači on je sastavio analizu 05.03. i predvidio rast kojeg nije bilo. Doduše ne znam u koliko je sati sastavljena analiza niti sad imam intraday podatke za 05.03.
Che: ” Koliko ja vidim trend je pogođen, ali ne i to do kud se išlo, dakle 1. došlo se malo ispod 4300 bodova a ne 4400, 2. se sada događa i trend bi se trebao okrenuti svaki čas…. ” Pa upravo sam napisao da nije pogođen. Odi na zse i pogledaj graf od 05.03.do 14.03 imaš samo pad, što znači on je sastavio analizu 05.03. i predvidio rast kojeg nije bilo. Doduše ne znam u koliko je sati sastavljena analiza niti sad imam intraday podatke za 05.03.
Svaka mu čast na trudu, ali ja bih volio da netko protumači te njegove grafikone. Svi govore samo hvala i super su, ali nitko još nije dao komentar na te grafikone.
Potrošač, dobro si zaključio.
Za pravu EWT analizu su potrebni podatci od 1997 na ovamo. Iskreno, ima li ih netko?
Croman: ” Analize se moraju azurirati i posto ja nemam vremena da pokazem sve analize sto ucinim ova od 20080305 izgleda netocna. Od tog datuma su stvorene par drugih analiza sa manjim korekcijama ali pogled je jos uvijek isti. Ali ako vam je tesko razumeti moje analize mozda je bolje da ne ih cinim? OBS nisam ni ljut ni zalostan zbog onog sto pises(posto imas pravo u tvojem pogledu) ” Ma gle. razumijem ja da se treba ažurirati, ali od tih analiza koristi u pravilu imaš samo ti jer ih znaš napraviti i u svakom trenutku ih možeš ažurirati za svoje potrebe. Ostali koji tu gledaju ove “grube” procijene i donose nekakve zaključke na temelju istih se često nađu na krivom putu. Kada daješ nekakve informacije osobama koje same nisu u stanju doći do istih radiš im medvjeđu uslugu. Ti znaš da su stvari relativne i podložne promjenama, i svaku promjenu možda i uočiš i spreman si na nju reagirati. Međutim nećeš svaku promjenu na ovom forumu ažurirati, jer kao što si i sam rekao nisi za ovo plaćen i to je u redu.
Ja sam znao da prije ili kasnije ce doc neko kao ti.
Iako delomicno imas prava smatram da “trazis dlaku u … “(neznam na zalost cijelu izreku i dali je hrvatska ali se je sjecam iz mladih dana)
Ex Privitak 1 i 2 pokazuju isti cilj ali ima i razlike.U nasdaqW.jpg je ravna linija dole prema ca 2100 a danas napravljena analiza pokazuje na 5 mogucih valova od nivo 2850 pa na dole.
Cilj je isti i kao takav najvazniji.
Ja vidim isto ponasanje ovde kao i na svedskim forumima.Kad dode jedan onad i za njime ima njih vise.
Ja nemam vremena diskutirati detalje, to jest intraday analize …za to nisam placen.
Sto sam dao nadam se da nekome je dobro doslo…vise necu
pozdrav i sretno vam
Croman,
Evo logirao sam se samo da te zamolim ako mozes prokomentirati slijedeci graf
Nazalost nemam vise vremena, kasnije cu dodati