Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

@newton
provjeri i zovi zse.

GROBEX, DEC MAJ BEJBI, DONT TAČ IT!

DLKV-R-A ???????????

Kod ewt analize stoji i piše da se ona primjenjuje u likvidnom tržištu i gdje dionica nije manipulirana,

A na našem tržištu čak je i dionica HT-a manipulirana, stoga što ovi tehničari pišu ne stoji…..

Napravi razliku http://pravipotez.blogspot.com/

@vlad

***obrisano***

Kao danas se sjecam kada si ljudima objašnjavao da ledo na 20k ima pe 7, jer famozni konsolidirani izvještaj samo što nije došao..

koliko se ljudi zaletilo na ledo zbog tebe?

Koliko je ljudi popušilo lovi što nije ušlo na 3200-4200
koliko je ljudi popušilo lovu što nije ušlo na 2100-2800?
[bye]

Kakve ti gluposti pišeš, 51 % Ht-a ima DT, 50 % INE ima MOL, oni će prodavat je li , 90% TNPL ima SILBA,Koliko ima Končar, Koliko ima država, koliko ima HFP. Po tebi će firme prodavat svoje većinske udjele da bi došli do 100 milijardi

Todex? Evo čika Toda će rasprodat svoje udjele na burzi i kupit ih kasnije jeftinije jer je čika Vlad reko da će bit Tiska po 150 kn.

Slažem se Zmrklicu, ovo je naprosto sramota što se ovdje piše.

Inače… jel nekom možda palo na pamet da je dno iza nas? Mislim ono… svi u cashu a crobex na 2000 i svi kao čekaju neki finalni ultimatuvni krah. Yeah right, evo dečki samo za vas crobex na 1000 da si kupite ATPL po 300 jer ste ju prodali po 700. Isto tak ste ju kupovali na 3500 jer ste mislili da ide na 7000. [bye]

I'LL BE BACK

@mise

1.zato sto nisam siguran do kad i dokle ce oni rasti
2.mi bas i ne pratimo taj rast, zasto ulaziti?
3.nisam skroz u kešu

@vlad

ok, dakle problem cik-caka je sto je zadnji pad isao u 3 vala?inace, ostalo sve bi bilo ok.
znaci, mi ne bi trebali narasti preko 2200 ako ce count dobar?

na ovim mikrorazinama mozda je moguce da smo krivo utvrdili 1,2 i 3.npr. da je jedinica bila mikrosicusna, 3ojka do mjesta oznacenog kao 1, a ostalo 4 i 5?
i da ovo nije 4orka nego jedinica jedinicene jedinice novog bull marketa.. [proud]

no dobro..time will tell..cekat, cekat.. [smiley]

PS-ali i ako dodje ta famozna 5ica, onda opet duplić od cik-caka vrijedi..iako sumnjam u to.ali to je dobar znak [lol]

SVAKOGA DANA, U SVAKOM POGLEDU, SVE VIŠE NAPREDUJEM

Inače… jel nekom možda palo na pamet da je dno iza nas? Mislim ono… svi u cashu a crobex na 2000 i svi kao čekaju neki finalni ultimatuvni krah. Yeah right, evo dečki samo za vas crobex na 1000 da si kupite ATPL po 300 jer ste ju prodali po 700. Isto tak ste ju kupovali na 3500 jer ste mislili da ide na 7000. [bye]

ovo i mene muči
[sealed]

@newton

provjeri i zovi zse.

Ne moram ja zvati zse. Uvjeren sam da je istina da je mcap cijelog crobija kako si napisao. Al ovo što si napisao da bi 1/2 tog istog crobija htjela na prodaju nije za komentar. Da se na ovim cijenama koje su na burzi nude većinski udjeli, Hrvatske više nebi bilo. Bila bi to zemlja Arapa ili zemlja izlazećeg sunca, ili, ili, ma svi bi kupili većinske udjele po ovim cijenama.

Školsi primjer. Kad je Fast Stohastic prešao vrijednost od 80%, uslijedio je pad indeksa.

[i]"Bolje živjeti sto godina kao milijunaš nego sedam dana u bijedi!"[/i]

Kod ewt analize stoji i piše da se ona primjenjuje u likvidnom tržištu i gdje dionica nije manipulirana,

A na našem tržištu čak je i dionica HT-a manipulirana, stoga što ovi tehničari pišu ne stoji…..

tocno, kaze Prechter da su razni "edicti"(pravila, uredbe) iznad EWTa.
a ovo nase trziste mozemo nazvati plitkim i uredovanim.

ipak volim kad mogu imati neki matematički model koji barem priblizno opisuje kretanje trzista [cool]

@vlad111
zašto ne reći ljudima da bi mogli ići na 2850 pa da nešto zarade, ako znaš da pad može usljediti puno, puno kasnije?

Ljudi moji, vidite da ovdje neki kvazi stručnjaci, namjerno ne stavljaju sve opcije koje su otvorene za daljni tijek razvoja događaja, svatko imalo educiran na podrucju TA takodjer ne može odbaciti zig zag, stoga mi nije jasno zašto to ovi "vrli stručnjaci" ne prihvacaju kao jednu od mogucih opcija..

Ovde odgovaram u moje ime a ne Vlada. Chebelo…to sto ti pises moze biti moguce.
Najveca greska je biti 100% siguran u svoju analizu posto se naravno moze imati krivo.

Uvjet da bude kako ti pises (zik-zak ili cak Flat) je da Crobex ne ide ispod 2000.
jedini nacin je pratiti intraday ili "take a chance" .

Onaj ko zeli sansat to naravno cini po svojoj volji…ja znam sto bi ja cinio…

***obrisano***

New Report

Close