možete li ponoviti taj aktualni graf? budući da su bila dva različita u igri, hvala
[/quote]
bio je samo jedan višekratno postan…
ali, POBJEDA mi ne da da ga više postam. [lol]
kaže, čisti druk [thumbsup] [sealed]
[/quote]
ma pusti gospona pobjedu kaj misli
daj ga objavi radi mene porazenog i zgazenog molim te
uvijek tvoj
pofuk
p.s. gospon pobjeda se ne bu ljutil ak sam ja u pitanju jer zna da sam totalno stiltan
gospon pobjeda mogao bi se zvati i gospon objeda.
ipak ga vi zamolite. [pray]
Prvo da se razumijemo (da me vlad opet ne maltra) poštujem te isto kao i Zlog jer imate znanje,
ali dečki ako ste toliko bolesno sigurni da ovo nije bilo dno pa zašto drukate tu onda toliko?
Zašto?
Oni koji su Vas poslušali su u cashu i sada drukaju sa vama a drugi nisu i neće slušati.
Koja korsit od dnevno 10 puta postanja tipa "KOREKCIJA NIJE GOTOVA"
Nije vrag da ste i dalje u cashu i sada nastaje nervoza?
Pa nećete valjda kupiti na vrhu?
Ja sam od prošlog tjedna 12% u plusu a vi?
Ajd ostavite male na miru i prestanite.
Vi tvrdite da idemo dolje ali ohladite malo.
Dovoljno je isti graf postati jednom dnevno a ne 10 puta.
I ovako i onako Dinko odlučuje. Rađe priznajte dali radite za njega?
pa daj Pobjeda, sta je tebi??
sta bi Vlad radio za Dinka…
Vlad je tijekom vremana (zadnjih 6-7mjeseci) naucio o toj ewt metodi i sad to crta i posta…
a ako bas hoces, ja bi volio da se dinko i kompanija ponasaju prema skolskim obrazcima, jer ostalo bi bila "prevara"
e sad…mozemo se samo nadati.
Dakle, ja kao nevjeza u TA znam da trziste pada i padat ce i dalje – vjerojatno. Ono gdje bi TA trebala biti superiorna jest ukazivanje na valove di se moze usicariti koja kuna – a to jos nisam vidio da je netko predvidio (a bilo je mogucnosti). I dalje se vice, pad pad, pa to svi vidimo.
Hebi ga, ja ne vidim. Ja vidim da raste.. bar tako veli zse monitor
gospon pobjeda mogao bi se zvati i gospon objeda.
ipak ga vi zamolite. [pray]
dragi gospon pobjeda
pofuk ovde
da li Vas mogu nekaj zamolit???
molim Vas
ma molim Vas
prosim Vas lepo
unaprijed hvala
pofuk
Prvo da se razumijemo (da me vlad opet ne maltra) poštujem te isto kao i Zlog jer imate znanje,
ali dečki ako ste toliko bolesno sigurni da ovo nije bilo dno pa zašto drukate tu onda toliko?
Zašto?
Oni koji su Vas poslušali su u cashu i sada drukaju sa vama a drugi nisu i neće slušati.
Koja korsit od dnevno 10 puta postanja tipa "KOREKCIJA NIJE GOTOVA"
Nije vrag da ste i dalje u cashu i sada nastaje nervoza?
Pa nećete valjda kupiti na vrhu?
Ja sam od prošlog tjedna 12% u plusu a vi?
Ajd ostavite male na miru i prestanite.
Vi tvrdite da idemo dolje ali ohladite malo.
Dovoljno je isti graf postati jednom dnevno a ne 10 puta.
I ovako i onako Dinko odlučuje. Rađe priznajte dali radite za njega?
pa daj Pobjeda, sta je tebi??
sta bi Vlad radio za Dinka…
Vlad je tijekom vremana (zadnjih 6-7mjeseci) naucio o toj ewt metodi i sad to crta i posta…
a ako bas hoces, ja bi volio da se dinko i kompanija ponasaju prema skolskim obrazcima, jer ostalo bi bila "prevara"
e sad…mozemo se samo nadati.
[/quote]
neka se oni ponašaju kako god hoće.
korekcija nije gotova, čak i ako nasilno, s velikim kešom upadnu na burzu: veliki dio pritajenih ulagača koji čekaju priliku za izlazak to će iskoristiti.
tada ni 5 mlrd keša nije ništa prema potencijalnih 100-tinjak mlrd aktualne vrijednosti dionica koje bi mogle na rasprodaju (ukupna trž. kapitalizacija ZSE: ca 210 mlrd kuna).
Ljudi moji, vidite da ovdje neki kvazi stručnjaci, namjerno ne stavljaju sve opcije koje su otvorene za daljni tijek razvoja događaja, svatko imalo educiran na podrucju TA takodjer ne može odbaciti zig zag, stoga mi nije jasno zašto to ovi "vrli stručnjaci" ne prihvacaju kao jednu od mogucih opcija..
vec sam ranije naveo kako postvaljaju targete pa time šatro zadivljuju svijet..u padajucem tržištu konstantno spuštaju ranije tr navedena targeta u rasponu od 40 %, što je zapravo nemoguce promašiti.
vlad, daj objasni dvije szvari, zašto ne može biti zig zag
još bih nadodao na ovo pitanje za vlada111
Jesu li ovi targeti danas uljucivali i izvjesce leda, ono konsolidirano, kada si pisao o p/e 7 na cijeni od 20k?
@checrno
nisam kriv što ne razumiješ zašto ne može biti cik-cak.
za ledo sam pojašnjavao više puta: opet ti memorija trokira… [bye]
@chetkoznatko
stil pisanja neodoljivo podsjeća na jednog gospona s foruma.
Ovo vidim kao djelomično ispravljanje greške, stvaranjem nekakvog krnjeg A vala od 4 vala, po uzoru na zapadne indekse. Kako je greška učinjena prije 4 radna dana, to i ovaj pokušaj ne može biti do kraja izveden, kako je trebalo biti da nije učinjena greška. Da bi greška bila do kraja ispravljena potreban je rast od najmanje 20%. Tada bi tržište vratilo izgubljenu konkurentnost. S obzirom na brzo zasićenje momentuma, stanje indeksa na zapadu – to je malo vjerojatno.
U svakom slučaju, bio bih sklon proglasiti da je 4. val (ABC formacija) započeo pije 4 dana.