Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

@tigrus

da li češće koristiš fast ili slow stohastic? I da je naziv turbo stohastic isto što i fast stohastic?

koristim ova 4:
ultimate oscilator
wiliams
slow stohastic
rsi

mislim da je to dovoljno.ako jedam pogrijesi i krivo pokaze, ostala 3 ce ispraviti.
gledam i MACD.nemam opciju fast stohastic…
mislim da je najbolje kombinirati vise vrsta pokazatelja jer si tako "sigurniji"

ps. za turbo stohastic nemam pojma…

ha, evo nesto se dogadja na daxu…
dugo je klizio po gornjem bollingeru i sad je krenuo prema dole.
Macd je presjekao odozgor SMA.
ako sad dno bude ispod zadnjeg dna, mozemo poceti govoriti o padu…

@pobjeda

samo neka pisu i 100 puta dnevno.
nekima treba 100 puta reci (npr. meni) dok prihvate…

Pa neka decki postaju grafove,ovo i je topic za tehnicku analizu.I ja se vratio dionicama prosli tjedna 50% al bez obzira na moje konkluzije volim vidjeti i do kakvih su saznanja drugi dosli;stoga mislim da ne treba nikoga napadati(niti uzdizati) jer iznosi svoje videnje situacije.

Pohvale SVIMA koji iznose grafove!!

Od kraja prosle i pocetka ove godine stvoren je dupli vrh, nakon kojeg je zapocela duboka korekcija. Iz dosada videnog mogu korekciju definirati sa tri korektivna vala, nakon kojeg ce doci barem do retrakcije tog pada. Ja bih rekao, da smo u zavrsnici stvaranja 3. korektivnog vala, mozda je vec i postignuo dno, ali mozda i nije. U svakom slucaju ja predvidjam, da je dno ovog vala vremenski jako blizu u proslosti ili u vrlo bliskoj boducnosti.

Tako i ja to nekako vidim. Osim rasta na 4×00, ali to je manje vazno.
Evo i MMM misli da je Dax krenuo u cetvrti val, a i Zlica je natuknuo odvajanje Crobexa od ostalih indeksa prosli tjedan.
Cini mi se da ce nam se ponoviti travanj.
Nasi gospodari trzista ce prvo cekati jedno 3 tjedna oporavka Amerike i Europe (zbog izbora) prije nego sto puste Crobex s lanca.
Na P/E = 7, mislim da imamo prostora za rast.

@mig

jel znaš onaj zen aforizam, dok ti čaša nije prazna, ne možeš u nju ulit novu tekućinu?

khmmm, zapravo mislim da se radilo o šalici čaja…

ne znam, ali shvacam sto zelis reci..
samo, neka mi oproste veliki istočni mudraci, ali bojim se da ovo nije rijesilo problem.
jer sam ja mislio da je na 2500 caša prazna,a na 2100 suha ko barut [lol]
tebi vjerojatno sve do 1000pts ima neš’ u njoj.[tongue]

osobno, ovo kod nas mi liči najvise na expanded flat, tj. nepravilni flat, kako Vlad kaze, iako je taj irregular(nepravilni) puno češći nego regular flat.
to bi takodjer bila izvrsna prilika za zaradu.

ali i geronimova/dixijeva priča o duplom cik-caku takodjer pije vodu i treba je ozbiljno razmatrati, bez obzira sto nam vijesti i okolina ne odaju takav scenarij!

a naravno, sve ce odluciti ESPE, Đija i kompanija.. [huh]

SVAKOGA DANA, U SVAKOM POGLEDU, SVE VIŠE NAPREDUJEM

@mig
nije dupli cik-cak.
razlog- moj priloženi graf s elementarnom ewt logikom.

GROBEX, DEC MAJ BEJBI, DONT TAČ IT!

Prvo da se razumijemo (da me vlad opet ne maltra) poštujem te isto kao i Zlog jer imate znanje,

ali dečki ako ste toliko bolesno sigurni da ovo nije bilo dno pa 1.zašto drukate tu onda toliko?
Zašto?

Oni koji su Vas poslušali su u cashu i sada drukaju sa vama a drugi nisu i neće slušati.
Koja korsit od dnevno 10 puta postanja tipa "KOREKCIJA NIJE GOTOVA"

Nije vrag da ste i dalje u cashu i sada nastaje nervoza?
Pa nećete valjda kupiti na vrhu?

Ja sam od prošlog tjedna 12% u plusu a vi?
Ajd ostavite male na miru i prestanite.

Vi tvrdite da idemo dolje ali ohladite malo.
Dovoljno je isti graf postati jednom dnevno a ne 10 puta.

2.I ovako i onako Dinko odlučuje. Rađe priznajte dali radite za njega?

ad 1.
pokušavam ewt-ovce uputiti na ispravan način razmišljanja.
a to nije druk.

ad 2.
ne poznajem dotičnog gospona i ne radim za njega.
ne radim u financijskoj industriji.

p.s.
odgovorio sam ja, jer je post bio očito meni upućen.

jel mi moze neko reci kad ce to opet dole…da prodam ovo malo sto imam i da nekaj sitno zaradim 🙂

@mig

nije dupli cik-cak.

možete li ponoviti taj aktualni graf? budući da su bila dva različita u igri, hvala

@mig

nije dupli cik-cak.

možete li ponoviti taj aktualni graf? budući da su bila dva različita u igri, hvala
[/quote]
bio je samo jedan višekratno postan…
ali, POBJEDA mi ne da da ga više postam. [lol]
kaže, čisti druk [thumbsup] [sealed]

sad ćemo ugađat pobjedi [angry]

@marlu
aj zamoli pobjedu da mi dozvoli ponovno postanje [pray]

New Report

Close