Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

boogaloo: ” Cromane pratio sam tvoje analize i mogu reci da sam bio poprilicno skeptican…ali sada kada je nasdaq dosegao razinu o kojoj si pricao i kada se crobex vrti takodjer oko razine koju si napomenuo kao mogucu prekretnicu trenda poceo sam da vjerujem tvojim EWT analizama…neznam, vrijeme ce pokazati sta ce biti dalje…ali za ovo dosada moj duboki naklon…pozz ” Croman je jedan od rijetkih koji je sa visokom razinom preciznosti predvidio događaje (bar zasad). I to bez ikakvog bullshita i interesa. Nadam se da će i dalje tu i tamo dati još koju analizu na forumu i na blogu, te komentirati događaje. Ovakvih forumaša nikad dosta. Nažalost teško je uočiti dobre forumaše koje malo pišu od svih korisnika koji su s par tisuća postova rekli manje nego croman u samo jednom. Forum je time postao prezagušen. BTW shvaćam da se takvo stanje može dobro unovčiti, pa ovakve (besplatne) analize u kojima je raspon indexa izuzentno dobro pogodio smatram poklonom i mogu se jedino nadati da nećeš prestati s istima. Hvala i pozdrav!

@savage

Ima mnogo njih sto su bili i jos uvjek su skepticni prema EWT metodi i dali je moguce predviditi vrednost i paravac za indexe ili dionice ili naprimer :cijenu valuta , nafte ,zlata ,cak i psenice …itd
Pod uvjetom da postoje kvalitetni podaci (i dovoljno razdoblje takvih) moguce je predvideti.
EWT metoda je praktizirana desetljecima i ima matematicki temelj.

Ono sto ste vidili od mojih analiza je samo jedan tisuci dio analiza sto ja cinim u pola godine.
Medutim ja radim satima sa analizama,imam podatke sto me kostaju 6000 kuna godisnje i pratim sve vece indexe iz svijeta.
Vrhunac analiza je realno-stvorene analize koje se cijelo vrime azuriraju.

Vazno je reci da nema 100% sigurnih analiza,sto znaci da po neka ne bude posve tacna.
Ali 8 do 9 tocnih od 10 nije lose.
ja sam dao besplatne analize 3-4 godine na svedskim forumima a na hrvatskim sam bio aktivan ca godinu dana.
Tako niko ne moze reci da nisam dao od sebe.Ali jednog dana dode i kraj.
Ali ja cu vas posetit tu i tamo..kao sto ti kazes.

PS veci dio puta (% gledano) na dole je gotovo…i kad preokret na gore dode …. onda cu se veselit sa vama

pozdrav

Cromane, rijetko pišem ovdje a ovu temu čitam gotovo isključivo u nadi da ću naći neki tvoj post koji je mogu slobodno reći jedini vrijedan pažnje od gomile gluposti.
Bilo bi , kao što su neki kolege već spomenuli, lijepo da nam se opet javite kroz neko vrijeme, a mene ste zainteresirali jako za EWT analize pa nadam se da ću vremenom naučiti nešto o tome.
Pozdrav i sve najbolje

Croman,svaka pohvala i hvala ti sto nam pomazes sa svojim analizama.Malo je dobrih ljudi na forumu.Tu je velika gomila loših brokera(malih )koji ne mogu zaraditi nista osim kad lazu i varaju.A imaju razvijen krug prijatelja koji im pomazu,sireci njihove misli po forumu.Zato jos jednom hvala.

thx Croman i vidim da se ostvaruje predvidjanje koje pratim od kad si stavio[thumbsup] .Zuja se hladi [wink] bit ce toplo ljeto

više boli kada drugome raste, nego li kada tebi pada

thx Croman i vidim da se ostvaruje predvidjanje koje pratim od kad si stavio[thumbsup] .Zuja se hladi [wink] bit ce toplo ljeto

@wiking

jedno pitanje:

Kako to da ja i jedan dio od vas ostalih vidimo ono sto napisemo … direktno.
A neki drugi trebaju cekati ..i t o dugo…dok se njihov komentar vidi?

Uzrok tome je ?

uzrok tome je što se nekima ograničava sloboda govora…

prilagođenost duboko bolesnom društvu, nije mjerilo zdravlja...

wiking: ” thx Croman i vidim da se ostvaruje predvidjanje koje pratim od kad si stavio[thumbsup] .Zuja se hladi [wink] bit ce toplo ljeto ” @wiking jedno pitanje: Kako to da ja i jedan dio od vas ostalih vidimo ono sto napisemo … direktno. A neki drugi trebaju cekati ..i t o dugo…dok se njihov komentar vidi? Uzrok tome je ?

Moderiranje kolega….moderatori daju dozvolu samo ukoliko procijene ozbiljnost člana foruma…nekima je za to potrebno i barem par stotina postova…ali u vašem slučaju vjerojatno su bila dovoljna 2…svaka čast[thumbsup]

Svi kupuju ti prodaj - Svi prodaju ti kupuj

Croman,svaka pohvala i hvala ti sto nam pomazes sa svojim analizama.Malo je dobrih ljudi na forumu.Tu je velika gomila loših brokera(malih )koji ne mogu zaraditi nista osim kad lazu i varaju.A imaju razvijen krug prijatelja koji im pomazu,sireci njihove misli po forumu.Zato jos jednom hvala.

@ludlum

dali je to moguce to sto pises? znam da ima manipulacija (svugde) ali one vecinom nisu tako vidljive

Moguce,dugo pratim forum….imas poruku na pr.

croman, svaka pohvala na trudu i dobrim predviđanjima budućih događaja., a kao što si napisao evidentno je da nas očekuje skori povratak crobex narazine iznad 4500[thumbsup]

Croman:

wiking: ” thx Croman i vidim da se ostvaruje predvidjanje koje pratim od kad si stavio[thumbsup] .Zuja se hladi [wink] bit ce toplo ljeto ” @wiking jedno pitanje: Kako to da ja i jedan dio od vas ostalih vidimo ono sto napisemo … direktno. A neki drugi trebaju cekati ..i t o dugo…dok se njihov komentar vidi? Uzrok tome je ?

Moderiranje kolega….moderatori daju dozvolu samo ukoliko procijene ozbiljnost člana foruma…nekima je za to potrebno i barem par stotina postova…ali u vašem slučaju vjerojatno su bila dovoljna 2…svaka čast[thumbsup]

A neki koji su jako,jako neozbiljni i zahebanti,kao i ja i cijeli život će biti moderirani. [lol]
Ja ću si jednog dana ugravirati na spomenik “Živio je moderiran,i otišao k vragu moderiran” [lol] [lol]

Sjećaš li se sjaja u travi i mirisa u cvijeću,sve što je bilo,prošlo je,vratit se neću.

Moguce,dugo pratim forum….imas poruku na pr.

@ludlum

Ja vise ne odgovaram na private poruke. Ali mogu kazat ovako opcenito sto ce ti vjerovatno bit interesantno:

Nasdaq ima moguci scenario da danasnji pad nastavi do 2170 ili moguce do ca 2140.

Sledece bi mogao biti jedan Rast Nasdaqa … ca 200 punkta

Ovo je jedna gruba analiza sto sam stvorio veceras..to jest moguci scenario.

Ako Nasdaq bude isao na gore ic ce i Crobex …to cemo videti narednih 10 dana

(Crobex podatke jos nisam analizirao)

PS ali dali je sa time doslo DNO…to ne zelim kazati jos…

pozdrav

New Report

Close