Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

g- ewt induktivno zaključivanje: zašto korekcija nije dovršena…

GROBEX, DEC MAJ BEJBI, DONT TAČ IT!

Pa zar tebi tehnička ne govori da smo podcijenjeni i da smo u bunaru………………

Stvarno a kada je vani minus onda stavljaš nove tehničke, a kada vani raste pišeš korekcija nije završena……….
Prestani tako ne valja…….

Napravi razliku http://pravipotez.blogspot.com/

Pa zar tebi tehnička ne govori da smo podcijenjeni i da smo u bunaru………………

Stvarno a kada je vani minus onda stavljaš nove tehničke, a kada vani raste pišeš korekcija nije završena……….
Prestani tako ne valja…….
[/quote]
ti ništa ne razumiješ i promašio si tupik.
ja samo čitam grafove.
to mi ide dosta dobro.
a tebi to ide na žifce.

p.s.
ako pronađeš grješku u konkluziji, reci pa ćemo raspraviti.

Malo vas dečki ne razumijem. Prvo kuna kaže ništa od onih 470,znači ništa od pada, pa sveps kaže; rano se poveselili kreće 5ica, pa poslije kaže od pon/utor bi možda krenula 4. Dajte mi objasnite, niš ne razumijem to dopisivanje. Hvala

Nisi jedina.
I sama sam se pogubila. Eto lovac kaže da znamo što znače padajući klinovi, a ja to sigurno ne znam ali želim znati. Zato molim lovca ili nekog drugog koji to zna da objasni. Hvala
[/quote]
[thumbsup]

Pogledaj ovu stranicu.
http://www.trending123.com/patterns/index.html

Meni ne ide na živce već stavljaš target pomoću tih tehničkih i stvarno navodiš druge u zabludu, ako to ne vidiš, tvoj problem………

Pa normalno da ti ide kada utječeš na masu, a kada manipuliraš masom onda se događaju ovakva stanja………

Ako ima tako super/duper analizu pa nek ide u Usa šortati i pri ovakvim volatilnostima za 10 dana zaradi 1000000000 čega već. Nema vremena kaže, a dobro kad nema vremena da zaradi a tu vama daje savjete da vas spasi od propasti.

Još čekam odgovor zašto dotićni ne želi uplatiti loto ako zna brojeve???

što prema TA slijedi?

Evo ja ću Vam pokušati dati razumljiv traget : dokle god se crobi ne stabilizira između 2800-3000 ispod toga sve je depra i iznad toga ludilo…
Nadam se da je dosta razumljivo.

I to je to..

pozdrav

LEAVE THE WORLD BEHINED

Meni ne ide na živce već stavljaš target pomoću tih tehničkih i stvarno navodiš druge u zabludu, ako to ne vidiš, tvoj problem………

Pa normalno da ti ide kada utječeš na masu, a kada manipuliraš masom onda se događaju ovakva stanja……… [/quote]

hoćeš reči da je crobi postao grobi radi mojih prognoza?

je li misliš da manipuliram i USA tržištem?

je li misliš da manipuliram i USA tržištem?

Ne manipuliraš USA tržištom, ali doprinosiš padu CROBEX-a i trebaš tako vidjeti……
Ako obeshrabruješ ulaganja i govoriš da su ti jako niski targeti što očekuješ da raste tržište????

Pa normalno da ti ide kada utječeš na masu, a kada manipuliraš masom onda se događaju ovakva stanja………
[/quote]

daj bigboss kaj si frik?

pa nije vlad izmislio TA.
on je interpretira.

mi se mozemo sloziti s njom ili ne.
ali pravila se znaju i odstupanja od tih pravila su mala.
odstupanja mogu biti – pojavila se a ili a1 formacija. ili ovo nije 3 nego 5 val u padajucem trendu….
ali u nacelu se sve "zna".

Što se to toliko dramaticno promjenilo za ovakav rast vani?
Mislim da je to samo navlacenje prije novog zarona. Svi koji su nestrpljivi i misle da gube neulaskom, mislite da ce grobi skociti na 5300 za par dana?! Kud vam se zuri, necete nigdje zakasniti? Jedino ako ste trejderi, onda vas razumijem.

New Report

Close