g- ewt induktivno zaključivanje: zašto korekcija nije dovršena…
Pa zar tebi tehnička ne govori da smo podcijenjeni i da smo u bunaru………………
Stvarno a kada je vani minus onda stavljaš nove tehničke, a kada vani raste pišeš korekcija nije završena……….
Prestani tako ne valja…….
Pa zar tebi tehnička ne govori da smo podcijenjeni i da smo u bunaru………………
Stvarno a kada je vani minus onda stavljaš nove tehničke, a kada vani raste pišeš korekcija nije završena……….
Prestani tako ne valja…….
[/quote]
ti ništa ne razumiješ i promašio si tupik.
ja samo čitam grafove.
to mi ide dosta dobro.
a tebi to ide na žifce.
p.s.
ako pronađeš grješku u konkluziji, reci pa ćemo raspraviti.
Malo vas dečki ne razumijem. Prvo kuna kaže ništa od onih 470,znači ništa od pada, pa sveps kaže; rano se poveselili kreće 5ica, pa poslije kaže od pon/utor bi možda krenula 4. Dajte mi objasnite, niš ne razumijem to dopisivanje. Hvala
Nisi jedina.
I sama sam se pogubila. Eto lovac kaže da znamo što znače padajući klinovi, a ja to sigurno ne znam ali želim znati. Zato molim lovca ili nekog drugog koji to zna da objasni. Hvala
[/quote]
[thumbsup]
Pogledaj ovu stranicu.
http://www.trending123.com/patterns/index.html
Meni ne ide na živce već stavljaš target pomoću tih tehničkih i stvarno navodiš druge u zabludu, ako to ne vidiš, tvoj problem………
Pa normalno da ti ide kada utječeš na masu, a kada manipuliraš masom onda se događaju ovakva stanja………
Ako ima tako super/duper analizu pa nek ide u Usa šortati i pri ovakvim volatilnostima za 10 dana zaradi 1000000000 čega već. Nema vremena kaže, a dobro kad nema vremena da zaradi a tu vama daje savjete da vas spasi od propasti.
Još čekam odgovor zašto dotićni ne želi uplatiti loto ako zna brojeve???
g- ewt induktivno zaključivanje: zašto korekcija nije dovršena…
što prema TA slijedi?
Evo ja ću Vam pokušati dati razumljiv traget : dokle god se crobi ne stabilizira između 2800-3000 ispod toga sve je depra i iznad toga ludilo…
Nadam se da je dosta razumljivo.
I to je to..
pozdrav
Meni ne ide na živce već stavljaš target pomoću tih tehničkih i stvarno navodiš druge u zabludu, ako to ne vidiš, tvoj problem………
Pa normalno da ti ide kada utječeš na masu, a kada manipuliraš masom onda se događaju ovakva stanja……… [/quote]
hoćeš reči da je crobi postao grobi radi mojih prognoza?
je li misliš da manipuliram i USA tržištem?
je li misliš da manipuliram i USA tržištem?
Ne manipuliraš USA tržištom, ali doprinosiš padu CROBEX-a i trebaš tako vidjeti……
Ako obeshrabruješ ulaganja i govoriš da su ti jako niski targeti što očekuješ da raste tržište????
Pa normalno da ti ide kada utječeš na masu, a kada manipuliraš masom onda se događaju ovakva stanja………
[/quote]
daj bigboss kaj si frik?
pa nije vlad izmislio TA.
on je interpretira.
mi se mozemo sloziti s njom ili ne.
ali pravila se znaju i odstupanja od tih pravila su mala.
odstupanja mogu biti – pojavila se a ili a1 formacija. ili ovo nije 3 nego 5 val u padajucem trendu….
ali u nacelu se sve "zna".