bez brige, ne kuze ni oni kaj se dogadja…
[lol]
al ne zato sto ne znaju formacije , nego zato sto se ovdje ne zna ko koga hebe!
[lol]
ako je samo VW u pitanju i ako ga zanemarimo, kako to da su jučer osim VW-a većina dionica u DAX-u bila u CRVENOM, dok su englezi i francuzi bili fino zeleni? to nije anomalija?
Kad se uzme prosjek rasta svih indexa u zadnja dva dana, svi su u plusu puno većem nego mi.
Cijeli svijet , Europa i Azija idu gore, kam ćemo mi još dole….dajte malo pregledajte bolje svoje
trokute, klinove, valove i jajca…pa poludit ćemo od Vašeg pesimizma!
Evo 3 padajuća klina,samo čekamo kojeg čemo uzeti u obzir,a padajući znamo što znače. [thumbsup]
zamolio bi tehničare da nacrtaju pravac ,,,,nadam se da futuresi ovaj puta ne lažu… [thumbsup]
Tesko se pomiriti da ima boljih a i granice zavisti ovog naroda nisu zanemarive. Svi bi htjeli zaraditi, nitko izgubiti. Pogledajte malo sto sam pisao u 5 i 6mj kada ste svi bili u dionicama. Do 03. sijecnja velik dio portfelja bio mi je u tisku – ostalo u cashu – 04.01. 100% cash. Pad 04.01. jasno predvidljiv bio pomocu astrologije i numerologije. Ulazak PLUTONA u zvijezdje jarca – malo proucite sto to znaci. Numeroloski sam odredio tocan dan jakog pada. Promjena trenda 10mj 2007. – kretanje URANA u zvijezdju riba – takodjer proucite.
ja bi proučio, imaš kakav link?
Dragi naši (piro)tehničari, vidite li išta ovdje indikativno i možete li napisati koju rečenicu?
Hvala!
Tesko se pomiriti da ima boljih a i granice zavisti ovog naroda nisu zanemarive. Svi bi htjeli zaraditi, nitko izgubiti. Pogledajte malo sto sam pisao u 5 i 6mj kada ste svi bili u dionicama. Do 03. sijecnja velik dio portfelja bio mi je u tisku – ostalo u cashu – 04.01. 100% cash. Pad 04.01. jasno predvidljiv bio pomocu astrologije i numerologije. Ulazak PLUTONA u zvijezdje jarca – malo proucite sto to znaci. Numeroloski sam odredio tocan dan jakog pada. Promjena trenda 10mj 2007. – kretanje URANA u zvijezdju riba – takodjer proucite.
ja bi proučio, imaš kakav link?
[/quote]
i mene zanima
Dragi naši (piro)tehničari, vidite li išta ovdje indikativno i možete li napisati koju rečenicu?
Hvala!
inikativan je-sutra rast
Pozdrav svima na forumu od Mrguda !!
Jedno konkretno pitanjce: Po Vama sto je bolje i likvidnije na duze a mozda i na krace staze, dali DDJH ili INGRA. Eto to bi bilo to ?? Moze obrazlozenje zasto ova ne a ona DA.