Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

@mise99

bez brige, ne kuze ni oni kaj se dogadja…
[lol]
al ne zato sto ne znaju formacije , nego zato sto se ovdje ne zna ko koga hebe!
[lol]

ako je samo VW u pitanju i ako ga zanemarimo, kako to da su jučer osim VW-a većina dionica u DAX-u bila u CRVENOM, dok su englezi i francuzi bili fino zeleni? to nije anomalija?

Kad se uzme prosjek rasta svih indexa u zadnja dva dana, svi su u plusu puno većem nego mi.

Cijeli svijet , Europa i Azija idu gore, kam ćemo mi još dole….dajte malo pregledajte bolje svoje
trokute, klinove, valove i jajca…pa poludit ćemo od Vašeg pesimizma!

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

Evo 3 padajuća klina,samo čekamo kojeg čemo uzeti u obzir,a padajući znamo što znače. [thumbsup]

Sjećaš li se sjaja u travi i mirisa u cvijeću,sve što je bilo,prošlo je,vratit se neću.

http://finance.yahoo.com/echarts?s=ESZ08.CME#chart1:symbol=esz08.cme;range=5d;indicator=volume;charttype=line;crosshair=on;ohlcvalues=0;logscale=on;source=undefined

zamolio bi tehničare da nacrtaju pravac ,,,,nadam se da futuresi ovaj puta ne lažu… [thumbsup]

POKRET OTPORA

Tesko se pomiriti da ima boljih a i granice zavisti ovog naroda nisu zanemarive. Svi bi htjeli zaraditi, nitko izgubiti. Pogledajte malo sto sam pisao u 5 i 6mj kada ste svi bili u dionicama. Do 03. sijecnja velik dio portfelja bio mi je u tisku – ostalo u cashu – 04.01. 100% cash. Pad 04.01. jasno predvidljiv bio pomocu astrologije i numerologije. Ulazak PLUTONA u zvijezdje jarca – malo proucite sto to znaci. Numeroloski sam odredio tocan dan jakog pada. Promjena trenda 10mj 2007. – kretanje URANA u zvijezdju riba – takodjer proucite.

ja bi proučio, imaš kakav link?

Dragi naši (piro)tehničari, vidite li išta ovdje indikativno i možete li napisati koju rečenicu?
Hvala!

UPGRADING TO MARKET OUTPERFORM ON STRONG RAKIJA DEMAND!

Tesko se pomiriti da ima boljih a i granice zavisti ovog naroda nisu zanemarive. Svi bi htjeli zaraditi, nitko izgubiti. Pogledajte malo sto sam pisao u 5 i 6mj kada ste svi bili u dionicama. Do 03. sijecnja velik dio portfelja bio mi je u tisku – ostalo u cashu – 04.01. 100% cash. Pad 04.01. jasno predvidljiv bio pomocu astrologije i numerologije. Ulazak PLUTONA u zvijezdje jarca – malo proucite sto to znaci. Numeroloski sam odredio tocan dan jakog pada. Promjena trenda 10mj 2007. – kretanje URANA u zvijezdju riba – takodjer proucite.

ja bi proučio, imaš kakav link?
[/quote]
i mene zanima

Dragi naši (piro)tehničari, vidite li išta ovdje indikativno i možete li napisati koju rečenicu?
Hvala!

inikativan je-sutra rast

Pozdrav svima na forumu od Mrguda !!
Jedno konkretno pitanjce: Po Vama sto je bolje i likvidnije na duze a mozda i na krace staze, dali DDJH ili INGRA. Eto to bi bilo to ?? Moze obrazlozenje zasto ova ne a ona DA.

I very much love INGRA !!

..svatko neka iščita iz ovog šta mu odgovara,obratiti pažnju na TimeFibo!

@švepso

imas 2 kljucna datuma..31.10 i 15.11.

ja sam do 15.11. skoro sigurno unutra i to sa svim [wink]

Ne znam pa pitam 🙂
Kolega zašto su ta dva datuma bitna ?
[/quote]

…I mene zanima nekakvo suvislo objašnjenje.. [sealed]

New Report

Close