Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

zasto sam dobio jedan a pokusavam uciti nekog ko ne zna ovakve sitnice [undecid] [huh]

kao prvo, ja ti nisam dao jedinicu.

kao drugo, navikni se na jedinice. prva ocjena koju dobiva skoro svaki moj post je jedinica.

kao treće, ne bih rekao da je to bio klasični primjer trokuta, jer za formiranje trokuta trebaju tjedni, i to, kolko je meni poznato, ne možeš primjeniti na intraday skali. to je jedan od razloga zašto sam bio skeptičan prema trokutu na crobexu u zadnjih cca 2 tjedna, to je po meni prekratko razdoblje…

iako, nešto je vlad spomenuo da sad eksperimentira sa svojim formacijama na kraćim vremenskim periodima… bilo bi zanimljivo znati kak to prolazi…
[/quote]

ma to se ja zaj….. sa ocjenama vec odavno [lol] ,al lijep primjer iako nije primjenjiv ,poslije sam vidio da je poslije toga roknuo do dna gdje se odbio.

više boli kada drugome raste, nego li kada tebi pada

aha, a ti si veliki tehničar pa znaš da graf daxa za njemačku trenutno nije relevantan? [smiley]

NIJE RELEVANTAN? hmmmmmmmm

a nije ni crobex za hrvatsku, jelda?

Neda mi se dalje raspravljat. Sebi možeš lagat al stanje na brokerskom računu ne laže.

[/quote]

stari, ja sam uvijek za izazov… [thumbsup] ako si spreman, možemo otvoreno reći ko što kupuje, že-mo?

ja nisam dugoročno ulazio ni dokupljivao, tolko o brokerskom računu… a ako već misliš na sitne trikove nekog tako popljuvat, prvo reci kolko si tu u minusu od nove… FACO!!!!!!!!!!!
[/quote]

nije u minusu, nije trgovao!
[thumbsup]
sto je bilo prilicno pametno, jer buduci u Hr nema šortanja, osuđen si na trgovinu protiv trenda, a to je nesto kao guranje kamena uzbrdo. [lol]
nravano, na relijima se moze uzeti bolesna lova u kratkom roku, ali to nije dobar money-management, vec obicna kocka, usprkos (relativnom) poznavanju TA!

nadalje, tesko je usporedjivati, bitno je koliko netko ima portfelj, npr. ja osobno sam u debelom minusu.a curi koja ima portfelj od 50 000kn sam napravio 50% ove godine..
tako da.. [undecid]
[/quote]

hmmm, ako nije trgovao, onda je donio JAKO pametnu odluku, skoro kao da je gledao u kristalnu kuglu… [cool]

isto tako, definitivno se slažem da je veličina portfelja važna, već sam nekoliko puta rekao da što je veći portfelj, to se igra konzervativnije. to sam posebno napomenuo i kod fondova.

ali ne slažem se da je surfanje i lovljenje rally-ja obična kocka. istina da je teško i riskantno, ali postoji i nešto što se zove racionalni rizik, i mislim da se to sa kockanjem ne može uspoređivati. a veća količina znanja i iskustva samo pomaže.

Pametan, ako to želiš.

a veća količina znanja i iskustva samo pomaže.

Ja bih dodao i NOVCA s kojim osoba raspolaze!

Antikristi i masoni, komunisti, ovi-oni, šire sotonske fraze da nas poraze! E moj narode....

Nešto se valja iza brda.
One nebuloze od 470 na S&P padaju u vodu.
Prosudite sami:
javascript:void(window.open(‘http://cosmos.bcst.yahoo.com/up/finance?ch=4043681&cl=10436929&lang=’,’playerWindow’,’width=793,height=666,scrollbars=no’));

(P)ostao san dugoročni dokupljivač

Nešto se valja iza brda.
Prosudite sami:
javascript:void(window.open(‘http://cosmos.bcst.yahoo.com/up/finance?ch=4043681&cl=10436929&lang=’,’playerWindow’,’width=793,height=666,scrollbars=no’));

:-)) malo su se prerano poveselili, biće da kreće 5ica

14% glasača je glasalo protiv ulaska u EU ....

kao sto sam dao onaj primjer trokuta gdje vec tada vidjelo da nesto nije u redu jer je bilo naglo istresanje sto je sada u konacnici potvrdjeno [undecid]

bull trap

Nešto se valja iza brda.
Prosudite sami:

nekidan sam negdje čuo a i ovi su pomenuli, hedž fondovima završava fiskalna godina u petak valjda, pa će bit, odnosno je već, istresanja. Mislim da nekako prevladava dojam da bi u ponedjeljak/utorak trebala početi 4ka prema gore

14% glasača je glasalo protiv ulaska u EU ....

@švepso

imas 2 kljucna datuma..31.10 i 15.11.

ja sam do 15.11. skoro sigurno unutra i to sa svim [wink]

SVAKOGA DANA, U SVAKOM POGLEDU, SVE VIŠE NAPREDUJEM

@švepso

imas 2 kljucna datuma..31.10 i 15.11.

ja sam do 15.11. skoro sigurno unutra i to sa svim [wink]

Ne znam pa pitam 🙂
Kolega zašto su ta dva datuma bitna ?

Mean people suck and nice people swallow!

klasicno probijanje trokuta na S&P

nije ti ovo trokut, nego klin, i to rastući klin kao tipična formacija za padajući trend…

klasicno probijanje trokuta na S&P

nije ti ovo trokut, nego klin, i to rastući klin kao tipična formacija za padajući trend…

[/quote]
sryy imas ga prav vidio i ja al se nisam isao ispravljati

Nešto se valja iza brda.
Prosudite sami:

:-)) malo su se prerano poveselili, biće da kreće 5ica
[/quote]
Malo vas dečki ne razumijem. Prvo kuna kaže ništa od onih 470,znači ništa od pada, pa sveps kaže; rano se poveselili kreće 5ica, pa poslije kaže od pon/utor bi možda krenula 4. Dajte mi objasnite, niš ne razumijem to dopisivanje. Hvala

New Report

Close