Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Od oka još uvijek drži sve prije napisano.. Ukoliko probijemo 2368, što je malo vjerovatno formiramo četvorku u flatu kako je Vlad pisao.

Pozdrav.

opcija, nije ti u redu opcija.
korektivni rast, zaokružen na slici, ne može biti u 5 koraka.

GROBEX, DEC MAJ BEJBI, DONT TAČ IT!

meno se čini da smo u potpetici petog vala …

Malo veća slika se uklapa u ovaj pogled.

Pozdrav.

meno se čini da smo u potpetici petog vala …

Malo veća slika se uklapa u ovaj pogled.

Pozdrav.
[/quote]

brojanje ti definitivno ovdje ne štima… ovo je vladova varijanta, ali sad ne govorim ništa protiv varijante, nego:
-veliki drugi korektivni ne može biti 12345, nego abc
-u velikom trećem, pod-treći ti je najkraći

dakle, nije argument protiv tebe ili protiv varijante, nego protiv EWT counta…

Pametan, ako to želiš.

Vlad stavi graf i za manje od 20 minuta ga ekipa otvori preko 100 puta! Indikativno, nema šta…

UPGRADING TO MARKET OUTPERFORM ON STRONG RAKIJA DEMAND!

jako zanimljivo razmišljanje stiže od Amera
može li netko kometirati slijedeće:

Tip je cijelo vrijeme promatrao razvoj na S&P kao formiranje trokuta
danas se okrenio tvrdnji kako bi zapravo morala biti riječ o zastavici
te kaže: da je trokut pad bi bio za vrijednost njegovog najšireg dijela cca 150 poena
u slučaju zastavice pad je u vrijednosti cijelog 3. vala, znači 413 poena
sve to oduzimati od vrijednosti 850
prevedeno: očekuje pad S&P na 413 !!!, a ne više na cca 700 kako sam ranije prenosio

nemojte ovo ni slučajno doživljavati kao drukanje,
samo budite jako pažljivi
a evo i graf za one koji mogu razumijeti:

@bajka

OIF imaju i druge dionice osim ZSE dionica, mislim da im je ZSE dionica ostalo oko 2 milijarde kuna.

mali komentar današnjeg razvoja situacije…

s obzirom da su ameri jučer zatvorili +10%, a englezi i francuzi otvorili +6%, očekivao sam da ćemo više poskočiti na početku dana…

ono što je posebno zanimljivo je da su švabe otvorili crveno, i iako se oporavljaju, još uvijek nisu zeleni… a mi smo otvorili zeleni i polako klizimo prema nuli… ono što je tu zanimljivo je da indexi više nisu sinkronizirani… valovi nemaju isti oblik, postotak u skokovima i padovima se ne poklapa, i neki indexi (švabe i mi) totalno odudaraju…

moja velika nada je bila već odavno da ćemo se odvojiti i oduprijeti ovoj masovnoj hipnozi i krenuti "svojim putem"… nadam se da se to dešava i da ovo nije tek privremeno odstupanje, privremena interferencija…

glede odstupanja… očigledno su špekulanti na početku dana napravili svoje, potegnuli u zeleno jesmo, ali ovce nisu slijedile… nije bilo praćenja širokih narodnih masa… nije se zatvorio pozitivni feedback, gdje euforija hrani euforiju i letimo na krilima mašte…

zapravo, ne znam kaj se trenutno dešava, ali se nadam da će potrajati i da je konačno prekinuta virtualna pupčana vrpca sa amerima koja je postojala u glavama nekih…

Pametan, ako to želiš.

Vlad stavi graf i za manje od 20 minuta ga ekipa otvori preko 100 puta! Indikativno, nema šta…

I što ima loše u tome? Čovjek je sasvim u redu i pomaže nama neukima za razliku od mnogih.
Hvala vlad1111

[/quote]

vidim kako su neki ovaj post doživjeli kao drukerski
zapravo sam samo htio podijeliti ovu informaciju s onima kojima je stalo znati više
dobro je znati o nekim mogućim scenarijima makar svi željeli da se ne ostvare
autor je npr. ovaj mogući scenario nazvao najboljom prilikom uopće u povijesti američke burze

zli,
pogedaj vw pa ce ti biti jasno….

DIONICE KAO ŠTO JE HDEL TREBA IZBACITI S BURZE JER SU ZAMKA ZA MANJINSKE DIONIČARE

te kaže: da je trokut pad bi bio za vrijednost njegovog najšireg dijela cca 150 poena
prevedeno: očekuje pad S&P na 413 !!!, a ne više na cca 700 kako sam ranije prenosio

ja ne očekujem takav pad s izvjesnošću od 100%, ali sam prije par dana naveo mogućnost ambisa…415.
vrlo slično

GROBEX, DEC MAJ BEJBI, DONT TAČ IT!

ja ne očekujem takav pad s izvjesnošću od 100%, ali sam prije par dana naveo mogućnost ambisa…415.
vrlo slično
[/quote]

ok, samo čovjek iznosi svoje argumente
dakle dao je priliku za kritični stav
što kažeš na njegovu pretpostavku?

New Report

Close