Od oka još uvijek drži sve prije napisano.. Ukoliko probijemo 2368, što je malo vjerovatno formiramo četvorku u flatu kako je Vlad pisao.
Pozdrav.
opcija, nije ti u redu opcija.
korektivni rast, zaokružen na slici, ne može biti u 5 koraka.
Malo veća slika se uklapa u ovaj pogled.
Pozdrav.
[/quote]
brojanje ti definitivno ovdje ne štima… ovo je vladova varijanta, ali sad ne govorim ništa protiv varijante, nego:
-veliki drugi korektivni ne može biti 12345, nego abc
-u velikom trećem, pod-treći ti je najkraći
dakle, nije argument protiv tebe ili protiv varijante, nego protiv EWT counta…
Vlad stavi graf i za manje od 20 minuta ga ekipa otvori preko 100 puta! Indikativno, nema šta…
jako zanimljivo razmišljanje stiže od Amera
može li netko kometirati slijedeće:
Tip je cijelo vrijeme promatrao razvoj na S&P kao formiranje trokuta
danas se okrenio tvrdnji kako bi zapravo morala biti riječ o zastavici
te kaže: da je trokut pad bi bio za vrijednost njegovog najšireg dijela cca 150 poena
u slučaju zastavice pad je u vrijednosti cijelog 3. vala, znači 413 poena
sve to oduzimati od vrijednosti 850
prevedeno: očekuje pad S&P na 413 !!!, a ne više na cca 700 kako sam ranije prenosio
nemojte ovo ni slučajno doživljavati kao drukanje,
samo budite jako pažljivi
a evo i graf za one koji mogu razumijeti:
OIF imaju i druge dionice osim ZSE dionica, mislim da im je ZSE dionica ostalo oko 2 milijarde kuna.
mali komentar današnjeg razvoja situacije…
s obzirom da su ameri jučer zatvorili +10%, a englezi i francuzi otvorili +6%, očekivao sam da ćemo više poskočiti na početku dana…
ono što je posebno zanimljivo je da su švabe otvorili crveno, i iako se oporavljaju, još uvijek nisu zeleni… a mi smo otvorili zeleni i polako klizimo prema nuli… ono što je tu zanimljivo je da indexi više nisu sinkronizirani… valovi nemaju isti oblik, postotak u skokovima i padovima se ne poklapa, i neki indexi (švabe i mi) totalno odudaraju…
moja velika nada je bila već odavno da ćemo se odvojiti i oduprijeti ovoj masovnoj hipnozi i krenuti "svojim putem"… nadam se da se to dešava i da ovo nije tek privremeno odstupanje, privremena interferencija…
glede odstupanja… očigledno su špekulanti na početku dana napravili svoje, potegnuli u zeleno jesmo, ali ovce nisu slijedile… nije bilo praćenja širokih narodnih masa… nije se zatvorio pozitivni feedback, gdje euforija hrani euforiju i letimo na krilima mašte…
zapravo, ne znam kaj se trenutno dešava, ali se nadam da će potrajati i da je konačno prekinuta virtualna pupčana vrpca sa amerima koja je postojala u glavama nekih…
Vlad stavi graf i za manje od 20 minuta ga ekipa otvori preko 100 puta! Indikativno, nema šta…
I što ima loše u tome? Čovjek je sasvim u redu i pomaže nama neukima za razliku od mnogih.
Hvala vlad1111
[/quote]
vidim kako su neki ovaj post doživjeli kao drukerski
zapravo sam samo htio podijeliti ovu informaciju s onima kojima je stalo znati više
dobro je znati o nekim mogućim scenarijima makar svi željeli da se ne ostvare
autor je npr. ovaj mogući scenario nazvao najboljom prilikom uopće u povijesti američke burze
zli,
pogedaj vw pa ce ti biti jasno….
te kaže: da je trokut pad bi bio za vrijednost njegovog najšireg dijela cca 150 poena
prevedeno: očekuje pad S&P na 413 !!!, a ne više na cca 700 kako sam ranije prenosio
ja ne očekujem takav pad s izvjesnošću od 100%, ali sam prije par dana naveo mogućnost ambisa…415.
vrlo slično
ja ne očekujem takav pad s izvjesnošću od 100%, ali sam prije par dana naveo mogućnost ambisa…415.
vrlo slično
[/quote]
ok, samo čovjek iznosi svoje argumente
dakle dao je priliku za kritični stav
što kažeš na njegovu pretpostavku?