Zašto se futuresi zelene?! [undecid]
Ma ne zelene se, mi smo ovdje svi daltonisti, samo Dinko Novoselac dobro vidi (nosi naočale) i dobro raspoznaje boje.
Evo za ekipu tehničare bez ljutnje al možete te grafove bacit u koš, kod nas postoji samo jedno
pitanje dali će OIF-ovi morat rasprodat imovinu do zadnje lipe….ako bi to bilo točno vjerojatno
će se prodavat sve po 1 kunu a svi mudri sa par soma eura će napravit investiciju života….
zato zahebite grafove i ostavite si par soma eura za obogatit se ak dođe do raspada do sve i
jednog fonda…a sa sadašnjim portfeljima se igrajte…
Jesi li ti provjerio koliko je pala imovina OIF u dionicama, prije nego pišeš svašta, veći su problem mali ulagači oni imaju više dionica.
[/quote]
RBA CE je imao stanje za 8. mjesec 680 milja imovine, a onda za 9. mjesec 517 milja a sad
za 10. mjesec kaj misliš kolko bude po meni jedno 350 pa kak onda nemaju dionica….inače
sam u dionicama puno tak da nisam druker…uostalom više me zaboli kakve budu cjene
Od oka još uvijek drži sve prije napisano.. Ukoliko probijemo 2368, što je malo vjerovatno formiramo četvorku u flatu kako je Vlad pisao.
Pozdrav.
Od oka još uvijek drži sve prije napisano.. Ukoliko probijemo 2368, što je malo vjerovatno formiramo četvorku u flatu kako je Vlad pisao.
Pozdrav.
a u suprotnom???
i još jedno pitanje, dokle ide 4. u flatu, ako probijemo 2368
Pozdrav.
a u suprotnom???
i još jedno pitanje, dokle ide 4. u flatu, ako probijemo 2368
[/quote]
Ukoliko se formira flat, po ovoj analizi je maksimum četvorke na 2975 (dno 1) – osim ako ne formiramo diagonalu 12345, što je još manje vjerovatno.
Pozdrav.
Pozdrav.
dobro ucrtan kanal…
iako se meni osobno ne sviđa ideja da smo još uvijek u maloj četvorci/petici i da je srednja (i velika) ispred nas, a ne sviđa mi se jer mi se vremenski ne poklapaju stvari, tvoj graf je solidan argument kontra tog mojeg stava…
dakle, na stolu su sljedeće varijante:
– mala petica: ako je to točno, onda smo ili danas započeli ili sutra započinjemo pod-peticu od male petice… ako je ovo slučaj, onda možemo zaključiti da će podpetica imati tendenciju da bude otprilike jednako dugačka ko pod-jedinica, i da će završiti negdje na 1750…
– srednja četvorka/flat: ako smo u C valu koji bi isto trebao imati 5 podvalova, sad smo najvjerojatnije odradili prvi i radimo "štengu", korektivni drugi podval…
ovo su dvije najvjerojatnije interpretacije kolko se meni čini… ali u igri su još i:
-srednja petica: regularna i druge nepravilne varijante…
glede trokuta i ostalih geometrijskih likova za koje su se neki u zadnje vrijeme ulovili ko pijan plota, ne bih previše računao da tu išta ima…
naravno, još vrijede i varijante:
-ewt metoda nevalja i tehničari su papci
-teorija urote: samodol, fondovi i ekipa su zapravo sluge u legijama lucifera i cilj im je pokrasti male i naivne, a opet pohlepne, surfere, dejtrejdere i dugoročne ulagače…
[proud]