hmmm, mislim da je mig bio pravu, panika je prerasla u očaj…
ovi postovi nemaju previše veze sa zdravim razumom, a još manje sa TA. molio bih kolege da svoje komentare zadrže za temu "Komentari trgovanja"… hvala na razumijevanju.
PS. isto vrijedi i za drukanje. gorespomenuta tema je pravo mjesto za takvo nešto.
***obrisano***
imam jednu viziju:
jel postoji mogucnost da smo poceli formirati rastuci klin?
baron? kak ti se cini?
@vlad
je li moguće da je 4. jučer odrađena?
@croman
da li misliš da je 4. odrađena?
a sada na OMX treba biti rast oko 20%,
zaključujem onda idu i sve europske dionice, a onda i mi
dakle 4. bi moglsa biti flat
ili
Nasdag će nakon 1660 dolje
dakle po tome bi i mi mogli dolje
ma kakv crni scenarij devalvacije… drzava se sve vise zaduzuje na hrvatskom trzistu te joj pase devalvacija… isto tako to pase i svim firmama koje imaju kredite u kunama… naravno ne pase onima koji su u cashu, te koji imaju kredite u stranoj valuti… jer ako rohatinski nastampa kune logicno je da slijedi inflacija sto znaci rast cijena svega… dok ce place manje pratit trend pa dobivamo i jeftiniju radnu snagu na europskom trzistu a time smo i konkurentniji… sto znaci da ce opet dionice poletit u nebo, sto zbog viska kuna na trzistu, sto zbog ocekivanog povecanja prihoda tvrtki a time i povecanjem dobiti… pitam se, sto su mislili svi sto su izlazili iz dionica te tako rusili u burzu… kako ce opet taj cash vratiti u dionice, kada u ovim trenutcima 20milja kuna dize crobex za 20%… inflacija nagriza chash a nitko ti vise ne zeli prodat nazad dionice… slijedi ponovno sisanje ovcica…
[/quote]
Čestitam kolega za ovakav slijed ekonomskog promišljanja, navedeno dokažite uz pomoć znanstvenih metoda i vjerujem da bi ste odmah dobili doktorat ekonomskih znanosti.
europa ide još gore, a gdje ćemo mi? riješiti te targete pa da smo već na miru
Prate Amere , a oni će izgleda u plus , iako je bilo za očekivati crveno nakon onakvog rasta .
ma kakv crni scenarij devalvacije… drzava se sve vise zaduzuje na hrvatskom trzistu te joj pase devalvacija… isto tako to pase i svim firmama koje imaju kredite u kunama… naravno ne pase onima koji su u cashu, te koji imaju kredite u stranoj valuti… jer ako rohatinski nastampa kune logicno je da slijedi inflacija sto znaci rast cijena svega… dok ce place manje pratit trend pa dobivamo i jeftiniju radnu snagu na europskom trzistu a time smo i konkurentniji… sto znaci da ce opet dionice poletit u nebo, sto zbog viska kuna na trzistu, sto zbog ocekivanog povecanja prihoda tvrtki a time i povecanjem dobiti… pitam se, sto su mislili svi sto su izlazili iz dionica te tako rusili u burzu… kako ce opet taj cash vratiti u dionice, kada u ovim trenutcima 20milja kuna dize crobex za 20%… inflacija nagriza chash a nitko ti vise ne zeli prodat nazad dionice… slijedi ponovno sisanje ovcica…
Čestitam kolega za ovakav slijed ekonomskog promišljanja, navedeno dokažite uz pomoć znanstvenih metoda i vjerujem da bi ste odmah dobili doktorat ekonomskih znanosti.
[/quote]
[lol] [lol] [lol]
a da vidis kako ce tek kod okreta trenda nadrapat tehnicari… linija otpora ko u prici a ne zna se na kojoj treba izaci te koja ce napravit korekciju trenda… bit ce interesantno u navedenom periodu…