Zanimljivo je kako ti uvijek izostaviš dio informacije koja ti ne odgovara.
Ovaj puta ti nedostaje jedan zeleni redak pri vrhu:
CNN kaže da su od -1,15 (SP500) do -1,4% (NASDAQ)….s tendecijom povećanja minusa.
Laku noć.
[/quote]
To kaže CNN.
Ja sam komentirao MMM-a koji je nepotpuno prenio informaciju iz drugog izvora.
Croman, zar nisi napisao da NASDAQ ide dolje kada dosegne 1660?
Eeee mise99, mise99…
Koje si godište mise99 ?
Još uvijek vjeruješ u vilenjake ?
Ma samo pitam, ja sam ovih dana promatrac…. bi ga, nisam ni sumnja da imate varijante za sve mogucnosti
Nego. A ako koja varijanta fali, razvijemo je naknadno i velimo da su je vidjeli odabrani.
[thumbsup]
Croman, zar nisi napisao da NASDAQ ide dolje kada dosegne 1660?
@mise
23.10.08 sam napiso jednu intraday analizu gde spominjem 1660.
Tog dana je nasdaq bio na 1645…i posle poceo padati…
Da si uzela malo vremena si mogla i procitati razine koje spominjem gde je mogao doci jedan odbijanac…
Ali ne igra ulogu…nadam se da ste pozicionirani za ovaj "privremeni" rast…a sto ce biti u buducnosti ??? well not good in long time term…it looks not good this moment
have it nice…all time to sleep
Zanimljivo je kako ti uvijek izostaviš dio informacije koja ti ne odgovara.
Ovaj puta ti nedostaje jedan zeleni redak pri vrhu:
CNN kaže da su od -1,15 (SP500) do -1,4% (NASDAQ)….s tendecijom povećanja minusa.
Laku noć.
[/quote]
čekaj malo kolega …
sutra najprije idemo mi 10 % up ……a onda ćemo gledati "fjučrse"
pa valjda se zna neki red
Kad će tnpl na 300, ht na 135, ddjh na 20? E jeste naivni. Nova metoda TA koju nema nitko na ovome svijetu i koju je u 2008 godini otkrio forumaš poslovnog? Par sekundi i target/špageti su tu, ajoj.
Kako vam je dobar taj vaš dobročinitelj, sve vam on daje badava, nema on koristi od toga. Neda se šortati na crobiju pa nemože zarađivati na padu. Da sami malo koristite sive stanice možda bi i uvidjeli što on ustvari radi. Ako ima tako super/duper analizu pa nek ide u Usa šortati i pri ovakvim volatilnostima za 10 dana zaradi 1000000000 čega već. Nema vremena kaže, a dobro kad nema vremena da zaradi a tu vama daje savjete da vas spasi od propasti. Al ajd dobro, neka vas, samo ga slušajte. Samo ovce se daju voditi……….
@mise
23.10.08 sam napiso jednu intraday analizu gde spominjem 1660.
Tog dana je nasdaq bio na 1645…i posle poceo padati…
Da si uzela malo vremena si mogla i procitati razine koje spominjem gde je mogao doci jedan odbijanac…
Ali ne igra ulogu…nadam se da ste pozicionirani za ovaj "privremeni" rast…a sto ce biti u buducnosti ??? well not good in long time term…it looks not good this moment
have it nice…all time to sleep
[/quote]
jesam hvala, napola
Ma samo pitam, ja sam ovih dana promatrac…. bi ga, nisam ni sumnja da imate varijante za sve mogucnosti
Nego. A ako koja varijanta fali, razvijemo je naknadno i velimo da su je vidjeli odabrani.
[thumbsup]
[/quote]
[thumbsup]. No dobro, sto sad slijedi na NYSE?
:-))) al će dečki na stocktock ponovo prebrojavat valove, mislim da ovo danas nitko nije očekivao, ovo je bilo jučer
http://www.stocktock.com/2008/10/27/elliot-wave-update-2/
pazite onu veliku sliku …. a di su završili danas. :-)) mućo interesante
Ovo je bilo ocekivano i unapred analizirano.
Najbolje analize su stvorena sa RTEA-metodom i 15-10-2008 je sledeci privitak (analiza) bio stavljen na jedan hrvatski ewt-forum .
Cromanova zadnja javno pokazana analiza …the best analaysis a man can get
[/quote]
nije bilo planirano na mikro (daytrade) razini, berm ne od ove ekipe na stocktock, no, evo kako dečki vide daljnji razvoj, dakle mućos oprez
:-))) al će dečki na stocktock ponovo prebrojavat valove, mislim da ovo danas nitko nije očekivao, ovo je bilo jučer
http://www.stocktock.com/2008/10/27/elliot-wave-update-2/
pazite onu veliku sliku …. a di su završili danas. :-)) mućo interesante
Ovo je bilo ocekivano i unapred analizirano.
Najbolje analize su stvorena sa RTEA-metodom i 15-10-2008 je sledeci privitak (analiza) bio stavljen na jedan hrvatski ewt-forum .
Cromanova zadnja javno pokazana analiza …the best analaysis a man can get
[/quote]
nije bilo planirano na mikro (daytrade) razini, berm ne od ove ekipe na stocktock, no, evo kako dečki vide daljnji razvoj, dakle mućos oprez
[/quote]
sori, evo i linka
http://www.stocktock.com/2008/10/29/sp-on-the-verge-of-massive-selloff/