Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Koliko vidim iz tvoje analize postoje tri mogućnosti: ili će rasti ili će padati ili će stagnirati? Hmmm….
ajd malo bolje pogledaj cromanovu tablicu i promisli. sve je napisao. pogledaj graf cromanov i usporedi ga sa kretanjem crobexa. čovjek je sve perfektno napravio. ovo sa 1,2 i 3 ti je napisao kako slijedi kronološki:1.kretanje crobexa u intervalu 4325-4425 (pik je bio na kojih 4300) – bilo nedavno, pad u interval 4100-3900 (sad je nešto preko 4000) – trenutno i onda buknuće… pametnom je jedna dosta. od 3 stvari 2 su se pokazale, a 3 još nije. nije, zato jer JOŠ nije. pametnijem više niti jedna ne treba. sretno. cromana za predsjednika!
[/quote]
Ni brojka 2 još nije gotova…danas se bližimo 4000 a možda liznemo i ispod…ja još čekam

Svi kupuju ti prodaj - Svi prodaju ti kupuj

Croman, OK, možemo li znati oko kojeg datuma očekuješ fazu 3?

Jer ako nema datuma, onda analiza ne znači puno, svi znamo da će se Crobex vratiti na 5000 u jednom trenutku u budućnosti.

Ja konkretno očekujem vidljivije pomake nakon 4og mjeseca…jedino što nas može zeznuti je vlada koja vozi u petoj brzini prema evropi ali s škodom favorit…a ostali u trećoj brzini s pasatima šišaju pored nas:)

Svi kupuju ti prodaj - Svi prodaju ti kupuj

Ja konkretno očekujem vidljivije pomake nakon 4og mjeseca.

slažem se. jednom prilikom sam ofrlje prognozirao travanj, sve mi se čini da ću(sam) pogodit (pogodio).
bad mi je kolizija trenda crobexa i dokapa ulpl gdje mi je gro portfelja.
jedini primjer kad je umnožak dva pozitivna broja – negativan.
🙁

a nadam se i da će croman naći vremena da baci okašce i zeru volje da nacrta kakvu krivulju…

Jethro: ” Koliko vidim iz tvoje analize postoje tri mogućnosti: ili će rasti ili će padati ili će stagnirati? Hmmm…. ” ajd malo bolje pogledaj cromanovu tablicu i promisli. sve je napisao. pogledaj graf cromanov i usporedi ga sa kretanjem crobexa. čovjek je sve perfektno napravio. ovo sa 1,2 i 3 ti je napisao kako slijedi kronološki:1.kretanje crobexa u intervalu 4325-4425 (pik je bio na kojih 4300) – bilo nedavno, pad u interval 4100-3900 (sad je nešto preko 4000) – trenutno i onda buknuće… pametnom je jedna dosta. od 3 stvari 2 su se pokazale, a 3 još nije. nije, zato jer JOŠ nije. pametnijem više niti jedna ne treba. sretno. cromana za predsjednika!
Ni brojka 2 još nije gotova…danas se bližimo 4000 a možda liznemo i ispod…ja još čekam

pik je bio na cca 4272.
promašaj za prosječnih 100 bodića prema dole.
slijedno, donji pik bi išao na cca 3900.
a tu smo već i jednom prethodnom koraku već bili (intraday), čak i niže.
[/quote]

GROBEX, DEC MAJ BEJBI, DONT TAČ IT!

Simone: ” Jethro: ” Koliko vidim iz tvoje analize postoje tri mogućnosti: ili će rasti ili će padati ili će stagnirati? Hmmm…. ” ajd malo bolje pogledaj cromanovu tablicu i promisli. sve je napisao. pogledaj graf cromanov i usporedi ga sa kretanjem crobexa. čovjek je sve perfektno napravio. ovo sa 1,2 i 3 ti je napisao kako slijedi kronološki:1.kretanje crobexa u intervalu 4325-4425 (pik je bio na kojih 4300) – bilo nedavno, pad u interval 4100-3900 (sad je nešto preko 4000) – trenutno i onda buknuće… pametnom je jedna dosta. od 3 stvari 2 su se pokazale, a 3 još nije. nije, zato jer JOŠ nije. pametnijem više niti jedna ne treba. sretno. cromana za predsjednika! ” Ni brojka 2 još nije gotova…danas se bližimo 4000 a možda liznemo i ispod…ja još čekam pik je bio na cca 4272. promašaj za prosječnih 100 bodića prema dole. slijedno, donji pik bi išao na cca 3900. a tu smo već i jednom prethodnom koraku već bili (intraday), čak i niže.

[/quote]

S tim ako oadne ispod 3900 koliko sam ja shvatio EWT narušava se val odnosno B je ispod početka A i cijela analiza pada u vodu te se treba uhvatiti nove postavke tako da…

[Ni brojka 2 još nije gotova…danas se bližimo 4000 a možda liznemo i ispod…ja još čekam
[/quote]

jučer je nešto ispod 4075 bodova bio. pad je usporen, to znači da bi agonija mogla potrajati još cijeli sljedeći tjedan, ako ne i onaj iza.
otprilike, kao da mački siječeš rep centimetar po centimetar da je manje boli, umjesto da joj ga odmah odrežeš na zadanu duljinu.
refleksija, kako je rekao croman, slijedi u ovom intervalu u kojem smo sada. donja vrijednost intervala je 3900, no moguće je i prije.
onako odokativno, očekujem još sljedeći tjedan pad, a onda idemo gore.

3900 je linija otpora prema elementarnoj ta (dow).

GROBEX, DEC MAJ BEJBI, DONT TAČ IT!

Idemo prema double bottom patternu, sutra bi mogli zagrebat dno, ako bude jak support ide odbijanac i onda ide zadnji dio patterna up.

The cure for low price is low price. Demand goes up, supply comes down, the price goes up.

nadam se. jel bi promet pri dnu trebao biti jači?

Never pay the slightest attention to what a company president ever says about his stock. Bernard Baruch

dakako, iako ne mora biti pravilo …

double botom … nadam se da si u pravu, jer ako nisi …

I love the Smell of Profits in the Morning

u prvih sat vremena 20 milijuna prometa.
??????

New Report

Close