Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Vlad111, možeš li komentirati ingru kratkoročno, čini li se i tebi da bi smo ujutro mogli jako pasti a onda bi mogli u zeleno koji dan? Možda ne sutra ali prekosutra vrlo vjerojatno jer koliko vidim samo što nismo probili doljnji bollinger.
Zabrinjavajući je mali volumen, a srednjoročno čini mi se da još nismo na dnu

Ako ostane na ovim nalozima koji su sada INGRA, a i većina dionica sutra ide u zeleno i to odmah na otvaranju. Oni malo hrabriji su se već danas u zadnja dva sata trgovanja na burzi malo nakrcali.

Vlad111, možeš li komentirati ingru kratkoročno, čini li se i tebi da bi smo ujutro mogli jako pasti a onda bi mogli u zeleno koji dan? Možda ne sutra ali prekosutra vrlo vjerojatno jer koliko vidim samo što nismo probili doljnji bollinger.
Zabrinjavajući je mali volumen, a srednjoročno čini mi se da još nismo na dnu

srednjerocno mi idemo u ponor.

upravo geldam ove amere na sp500, napravili su gap izmedu 860 i 865 bodova….
sad se vracaju popuniti to…
a nakon toga cemo vidjeti dalje…
srednjorocno oni idu u bezdan….

ja se samo nadam nekom trokuticu na ovim razinama jer ovo ocito nije duplo dno kaj god neki tvrdili.

[/quote]
Pa gdje ćeš veći bezdan od ovog, crobex se broji od 1000 bodova a nema još puno do toga ako nastavimo ovim tempom

apsolutno me više nije briga za ocjene forumaša, ali…

moderatori nisu našli shodnim da ocijene bilo koji od brojnih pogodaka zadnjih 2 mjeseca…a ocjenjuju stvarno svašta.

evo samo današnji primjer…
atpl 1. target- 720- došlo do 722, potom probilo.

jdpl- 2, target 150- došlo do 151 i odbilo se.

ako ovo ne zaslužuje kakvu ocjenu moderatora,e onda…

p.s.
najdraži mi je mig-ov kraš.
kada nitko nije vjerovao, pri cijeni ca 450, postavih target 335.
i to mu je dosadašnji minimum.
u lipu.

p.p.s
a knele i mig znaju target ako kras ode ispod 335…

[thumbsup]
Koji bi bili vaši targeti za tisak?

lasciate ogni speranza voi ch'entrate (ostavite nadu svi vi koji ulazite)

moderatori nisu našli shodnim da ocijene bilo koji od brojnih pogodaka zadnjih 2 mjeseca…a ocjenjuju stvarno svašta.

p.s.
u lipu.

p.p.s

[thumbsup]
Koji bi bili vaši targeti za tisak?
[/quote]

150. Jutros je netko postao Vladove targete …

nisam bob, ali dylan ...

Sto mislite sto nas ceka sutra?

Ovaj komentar nije preporuka za kupnju ili prodaju. Moje računice i razmatranja mogu biti netočni i nesuvisli, stoga se nikako pri mogućim investicijskim razmatranjima nemojte oslanjati na njih.

Ceka nas utorak

Sto mislite sto nas ceka sutra?

Ako ameri ovak nastave (dow je trenutno +2.4% ) mozda i bude odbijanac….

Ivo Sanader je otišao jer mu je tako naredio Chuck Norris.

p.s.
u lipu.

p.p.s

u tvoje ime ide sutra nalog/brana na 335kn.

buduci da je to jedina dionica koju imam, doduse u vecim kolicinama, red je da ju branim malo.
valjda ce i Knele sudjelovat.
iako me stvarno ne bi previse diralo ni da padne di ‘oće.to ne prodajem ni na duplo manjoj ni na duplo vecoj cijeni [cool]

ali svaka čast za pogodak, vec sam te hvalio za to.istina, ja zaista nisam vjerovao da ce tamo.
cak mislim da je to prodao neko s foruma.
[lol]

SVAKOGA DANA, U SVAKOM POGLEDU, SVE VIŠE NAPREDUJEM

@Mig29

Za Crobi i po meni bi to bio 4 val, onaj gornji post sam napisao vodeci se po amerima i njihovom brojanju gdje postoji mogucnost izuzetno duboke korekcije i prema njoj ne bi niti mi bili postedjeni.

Ortodoksni vrhovi i dna se uzimaju od dna stvarnih zavrsetaka formacija, pogledaj moj count ATPL gdje je po meni dno A vala bilo iznad dna mjesec dana poslije (koje je bilo malo b unutar velikog extended flat B) i to je bio ortodoksno dno od kojeg onda uzimas vrijednosti za racunanje ostalih valova. Nakon vala A je bio extended flat kao val B.

majstore, u čemu je izrađen ovaj grafikon koji si postao?

14% glasača je glasalo protiv ulaska u EU ....

vlad, rekao si danas da su abacus podaci invalidni za TA. Zato što nemaju intraday ili … ima neki drugi razlog što tako misliš?

14% glasača je glasalo protiv ulaska u EU ....

Perspektiva:
U svjetlu tih činjenica vidim da bi, sveukupno na srednji rok, dionica MOL-a mogla bit korigirana sve do 6000 HUF, uz prethodno zadržavanje na nešto iznad 8000 HUF.

Platio bi da znam što se sada vrti po glavi tipičnog MOL-ovog dioničara, nakon što su odbili ponudu od OMV-a po 32.000HUF, a u svezi s tom ronidbom cijene dionice nakon toga. Jer ako si u pravu, cijena ide na svega cca petinu onoga što su mogli staviti v žep da su prihvatlii ponudu. Prestrašno.

U svakom slučaju, zanimljiva analiza, bez obzira što nismo baš poletili u kupovinu MOL-ovih dionica. [wink]
[/quote]

MOL već na 8200 HUF

[i]"Bolje živjeti sto godina kao milijunaš nego sedam dana u bijedi!"[/i]

Ameri se zelene na svim poljima a naši tehničari u kešu [tongue]Još malo pa bi počeli vjerovati da prvo treba nacrtati graf pa tek onda odraditi pad ili rast.Ali ni jedan graf na ovome svijetu još nije tako pametan da pokaže budočnost.A prošlost znamo.U čemu je onda caka’? Zašto ni Kostolany ni Buffett ne vjeruju u TA? Ni u grah,ni u bacanje kostiju?Zašto ne vjeruju analitičarima,ekonomistima,brokerima,financijskim savjetnicima.Jer nisu ovce. [tongue]

Laži izmišljaju ljubomorni i nesposobni šire ih budale a vjeruju idioti!!!

New Report

Close