ako je ovo val (5), radi se o odbijancu.
val (5) trebao bi biti impuls.
ovisno o tome je li početak vala na 2847 ili na ca 2582, teoretski max ewt limit je ili na ca 2368 ili na 2582…
naravno da odbijanac može biti i značajno niži…
hm…mozda ipak jos 4 val nije bio gotov(ak se realizira duplo dno)…..i ak nije onda cemo gore iznad zadnjeg vrha…
pa 5….kak se spada….
slazemo se???
@caccone
da, ukoliko se radi o nepravilnom flatu.
moguće, ali nije baš toliko često.
uglavnom, tko voli surfanje i neizvjesnost koju ono nosi, može pokušati.
@Vlad.
volio sam surfanje do nedavno….
inace ovo sa 4 govorim jer je po meni ova koju svi velite da je bila malo prekratko vremenski trajala ak se usporedi sa valom 2….samo zato…ne da navlacim
Dogodilo se kako sam napisao u prvom postu – lagani odbijanac. Moguće da se radi i o nepravilnom flatu, iako se ne bih na to kladio. Treba sačekati Geronimov Crobex10 min.
Još uvijek mi je bliža varijanta brze korektivne 4 kao što je to bio slučaj 13.10. (ponedjeljak!) i 14.10.
Oprez je u ovom slučaju najjače oružje.
Pozdrav.
Dogodilo se kako sam napisao u prvom postu – lagani odbijanac. Moguće da se radi i o nepravilnom flatu, iako se ne bih na to kladio. Treba sačekati Geronimov Crobex10 min.
Još uvijek mi je bliža varijanta brze korektivne 4 kao što je to bio slučaj 13.10. (ponedjeljak!) i 14.10.
Oprez je u ovom slučaju najjače oružje.
Pozdrav.
[thumbsup]
APSOLTNO SE SLAŽEM , ODBIJANAC USLIJEDIO NAKON ŠTO SU AMERI POVUKLI , TRNUTNO 8279,
ODMA I KOD NAS HLAĐENJE
Mislim da nam trenutno više od TA za crobex igra ulogu TA za S&P. Iako mozda i nema puno razlike
Mislim da nam trenutno više od TA za crobex igra ulogu TA za S&P. Iako mozda i nema puno razlike
nema bitne razlike…
p.s.
vidljive MOGUĆE (još nema prijeloma ) katastrofe se naziru u oba grafa.
Veliki pad na malom volumenu. Što nam kaže TA o tome?
Za vašu informaciju:
35 dionica u padu s manje od 10 realiziranih naloga
26 dionica u padu s 10-50 realiziranih naloga
10 dionica u padu s više od 50 realiziranih naloga naloga
Sitauacija u 12:40
korelira s pretpostavkom odrađivanja vala (5), koji nije dovršen.
dakle, postoji mogućnost daljnjeg pada pri većem volumenu.
nema bitne razlike…
p.s.
vidljive MOGUĆE (još nema prijeloma ) katastrofe se naziru u oba grafa.
[/quote]
Potpuno se slažem, s tim da bih dodao, da si pogledate DAX, FTSE, MIBTel i ostale. Svi voze u istom kolosjeku u zadnjih otprilike pola godine – sa malim modifikacijama.
apsolutno me više nije briga za ocjene forumaša, ali…
moderatori nisu našli shodnim da ocijene bilo koji od brojnih pogodaka zadnjih 2 mjeseca…a ocjenjuju stvarno svašta.
evo samo današnji primjer…
atpl 1. target- 720- došlo do 722, potom probilo.
jdpl- 2, target 150- došlo do 151 i odbilo se.
ako ovo ne zaslužuje kakvu ocjenu moderatora,e onda…
p.s.
najdraži mi je mig-ov kraš.
kada nitko nije vjerovao, pri cijeni ca 450, postavih target 335.
i to mu je dosadašnji minimum.
u lipu.
p.p.s
a knele i mig znaju target ako kras ode ispod 335…
Vlad111, možeš li komentirati ingru kratkoročno, čini li se i tebi da bi smo ujutro mogli jako pasti a onda bi mogli u zeleno koji dan? Možda ne sutra ali prekosutra vrlo vjerojatno jer koliko vidim samo što nismo probili doljnji bollinger.
Zabrinjavajući je mali volumen, a srednjoročno čini mi se da još nismo na dnu