Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Tehnička Analiza – grafovi, savjeti i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

mislim da se gleda na kojoj je cijeni zavrsilo….
zato se tako grcevito bore da zavrsava iznad 225kn…
zna li itko ?

Certifikat na HT-u je ostao na 200, zato je taj dan stvorilo 75k HT-a na bidu kad se cijena ribližila 200 kn. Certifikat se poništava ukoliko cijena u bilo kojem trenutku dotakne konck out vrijednost certifikata.

Inače onom padu u 4mj. između ostalom kumovali su brojni certifikati na našim najlikvidnijim dionicama, erste i rba središnjice tada su rušile cijenu na knock out vrijednost kako bi poništili dani certifikat koji je prodan klijentima. Srećom, danas nakon što su se ljudi opekli ima puno manje certifikata i sa manjim tranšama nego onda.
[/quote]
zna li netko ima li jos certifikata na HT-u,i na kojim cjenama?

zna li netko ima li jos certifikata na HT-u,i na kojim cjenama?

nema!
evo:
http://www.boerse-stuttgart.de/finder/mta_finder/fnd_auswahl_mta.php?wp_keyword=&fnd_typ=aktien&region_basiswert=kroatien&basiswert=alle&optionsart=alle&basispreis_ab=&basispreis_bis=&ko_schwelle_ab=&ko_schwelle_bis=&lauf_ab=&lauf_bis=&fndr_sel=kop&sort_me=&asc_desc=&dknz_anzeige=possible&nln_min=&nln_max=&special_sel=&back_url=http://www.rt.boerse-stuttgart.de/pages/details/main.html?action=overview&back_target=_self&letztesfeld=&go&cutoffhere=

Vrag šalu bere, a penezi ga ne!!!

Nafta je bila NAPUMPANA na nymexu i ICE-u pocetkom godine na 150-160 jer je americka mafija prikupljala cash preko bivsih seven sisters+neocons+JPMorgan+GS+Citi+etc … – Lehman Brothers koji je bio u govnima pa je jedini priznao da je realna cijena bila oko 80USD. Ova ostala djubrad je najavljivala 200USD a Rusi su se uvatili na baketinu pa najavljivali 250USD!! [lol]
Sjecate se kako su nigerijski dripci "minirali" Shella svako par dana. To su oni isti koji otimali Matu iz Trogira nekoliko puta uzastopno. Njihova braca su "minirali" naftovod u Turskoj prije napada Gruzije na Abhaziju. Suskanje oruzjem u Iranu… Naravno, to je sve inside job CIA-e i placenih bijednika kako bi se umjetno napumpala cijena a glavne banke prikupile cash prije nego sve ode u PM. Sto je obavljeno tzv credit chunch-em.

Realnost je da su bivsih 7 sestara ranije kontrolirali do 60% proizvodnje nafte a sada su na cca 25%. Slijedom nacionalizacija naftnih kompanija i resursa diljem svijeta. Izbacilo ih je.

Sada svjedocimo SLOBODNOM PADU koji je PUSTEN ponovo sa nymexa i ICEa kako bi shebali ove drzavne ekonomije koje su postale ovisne o proizvodnji nafte (Rusija, Brazil, Venezuela).

Sve zajedno ce rezultirat novom naftnom burzom … negdje u Aziji koja ce bit neovisna o nymexu i ICEu. Ako ovi supci ne pokrenu novi rat.
Nije nafta za tehnicku analizu ovih dana.

Jozo od mene cista stotka, djelimo mišljenja.
Nego neznam jesi gledo novosti, ameri opet šuškaju

nije bitno dal dobis pare na racun, glavno da prikazes dobit, kuš ne!

jedno pitanje za TA praktikante…
postoji li site/program na kojem se može izrađivati TA hrvatskih dionica (uključujući macd, adi, cci, obv,cmf) bez svakodnevnog ručnog unošenja podataka?
abacus je invalidan, bloomberg nema dovoljno pokazatelja…

GROBEX, DEC MAJ BEJBI, DONT TAČ IT!

nastavak uploada knjiga… Abu-ali naručio enciklopediju, pa evo…

BEGINNER/INTERMEDIATE LEVEL

Dvije enciklopedije od Bulkowskog… ovo su knjige od cca 1000 stranica, to se ne čita od korica do korica, nego kad neko spomene neki obrazac ili nešto, pogledaš u knjigu i malo širiš horizonte… [thumbsup] barem ja tak radim…

enivej, meni je posebno zanimljivo što je autor napravio statističku analizu obrazaca, pa znaš otprilike koliko je koji pouzdan, znaš varijante, i slično… npr. u slučaju da se danas/sutra formira dvostruko dno, vjerojatnost da propadne je čak 64%, a ako se odradi breakout, dakle prijeđe točka na sredini između oba dna, vjerojatnost da propadne je samo 3%…

mislim, nije da ću ja trgovat na osnovu ovih podataka, ali korisno je znati… [cool]

1) Encyclopedia of Chart Patterns

ovo je enciklopedija klasičnih TA obrazaca, kao što su H&S, dvostruka dna i vrhovi, trokuti, klinovi…

Vaš link

2. Encyclopedia of Candlestick Charts

Naravno, za sve surfere i dejtrejdere, ova enciklopedija je zanimljivija… za početnike prvo poglavlje o japanskim svijećama u murphy-ju, onda neka dobra temeljna knjiga o svijećama, i onda se mogu koristiti i ovom enciklopedijom…

Vaš link

PS. radio na brzinu, ako linkovi slučajno ne rade, neka mi neko javi…

Pametan, ako to želiš.

jedno pitanje za TA praktikante…
postoji li site/program na kojem se može izrađivati TA hrvatskih dionica (uključujući macd, adi, cci, obv,cmf) bez svakodnevnog ručnog unošenja podataka?
abacus je invalidan, bloomberg nema dovoljno pokazatelja…

Teletrader

Ako danas probijemo onu vrijednost od onog petka od 2130 bodova, nema ništa od dubble bottoma.
Danas ćemo vidjeti.

@zliprorok

sve ok

hvala

atpl tik do 1. targeta (720)

GROBEX, DEC MAJ BEJBI, DONT TAČ IT!

Što sad reći?

Hell is Empty and all the Devils are Here

atpl tik do 1. targeta (720)

a sanse za oporavak nikakve…
grozno…
slijedeci je 500 jel tako?

Što sad reći?

Danas sam namjerno bio bez komentara. Svaki komentar je suvišan – potvrda trenda?

Pozdrav.

New Report

Close