nema nama 4. vala, ode to, 4. val prespavao
Pogledaj moj post gdje sam iznio svoje EWT vidjenje Crobexa pa vidi gdje smo ga najvjerojatnije odradili. Svi su se raspricali o trokutu a obicno je vecina u krivu…
PS. A evo i volumen nam se izgleda vraca, ako nekom fali [wink]
Pogledaj moj post gdje sam iznio svoje EWT vidjenje Crobexa pa vidi gdje smo ga najvjerojatnije odradili. Svi su se raspricali o trokutu a obicno je vecina u krivu…
[/quote]
nastupate uglavnom krivo prema ewt-u: "zalijepite" se uz jednu varijantu.
ispravan pristup: držati otvorenim sve moguće opcije.
p.s.
ewt mi treba samo do odrađivanja točke prijeloma.
poslije… [bye]
nema nama 4. vala, ode to, 4. val prespavao
milsi da 4. nema, da je ovo 3…. [lol] [lol]
NAGLASAVAM DA OVO NIJE SPRDNJA SA KOLEGOM VEC VRISTANJE OD SMJEHA AKO SE TO POKAZE KAO MOGUCNOST
milsi da 4. nema, da je ovo 3…. [lol] [lol]
NAGLASAVAM DA OVO NIJE SPRDNJA SA KOLEGOM VEC VRISTANJE OD SMJEHA AKO SE TO POKAZE KAO MOGUCNOST
[/quote]
val 4. je MOŽDA bio onaj brzinski cik-cak (2134-2847)
val 4. je MOŽDA bio onaj trokut.
val 4. MOŽDA još uvijek ispadne flat.
ergo, val 4. sigurno nije prespavan.
p.s.
više i ne gledam intraday graf grobija- možda je neka od varijanti otpala.
Nego di je ondaj kolega što se jutros razmetao okladom da će grobex u plus ??? [rolleyes]
[/quote]
Mislim, da je podval 4 završen neslavno sa probijanjem trokuta. O tome sam već nešto pisao.
Možda vam ovaj link pomogne Vaš link
Pročitajte dio pod "Triangle correction" – i analize mislim 21.10.. odrađen je u A-B-C-D-E točno kao na ovoj slici.
Pozdrav.
Nego di je ondaj kolega što se jutros razmetao okladom da će grobex u plus ??? [rolleyes]
već odgovoreno,nisam ja mislio odnijeti okladu, kao što mnogi nisu mislili na dionicama izgubiti, a ja čekam, čekam i da znaš ne mogu ja sam dignuti usbex, a ostali misle to će netko drugi napraviti a mi onda samo uskočimo, Inaši nek krenu,ako ovako nastave vraćeti novac na burzu trebat će im 200 dana [bye] [cool]
Evo jos jedan pogled na indexe i moguci razvoj burza.Ovo ce biti moj zadnji doprinos analiza na ovome forumu (nema nista protiv nikoga …jednostavno imam druge stvari za radit i to je to)
>najprije Nasdaq :moguce je da ovaj odbijanac sto je sada nastavlja do ca 1650-1660 (po mome racunaju va4) posle toga val 5 na dole(pad)
> svedski index Omxs30 je interesantan: on pokazuje da ako narednih dana ide prema ca 600-590 onda to moze biti privremeno dno i posle toga postoji moguci rast (ca 20% ? ) prema ca 720
>dali ce kasnje nastaviti prema "velikom" DNU …i gde ce ono biti to je pitanje buducnosti
Ako zelite e-mailat meni je OK…ali odgovora nece biti na pitanja o burzi,analizama i slicno…sorry but have no time more
pozdrav i sretno
Svaka čast Cromanu evo danas se vuče oko 580 za sad …..komentari suvušni….
slabo mi tonemo s obzirom na eu i futurse