a sta je tu zanimljivo, sve je po planu i programu [proud]
[/quote]
Baš tako,
a u utorak držite gaće.
Hehheheh
Idemo up skupa sa američkom bandom, a onda ćemo u testiranje s&p na 840
Evo jos jedan pogled na indexe i moguci razvoj burza.Ovo ce biti moj zadnji doprinos analiza na ovome forumu (nema nista protiv nikoga …jednostavno imam druge stvari za radit i to je to)
>najprije Nasdaq :moguce je da ovaj odbijanac sto je sada nastavlja do ca 1650-1660 (po mome racunaju va4) posle toga val 5 na dole(pad)
> svedski index Omxs30 je interesantan: on pokazuje da ako narednih dana ide prema ca 600-590 onda to moze biti privremeno dno i posle toga postoji moguci rast (ca 20% ? ) prema ca 720
>dali ce kasnje nastaviti prema "velikom" DNU …i gde ce ono biti to je pitanje buducnosti
Ako zelite e-mailat meni je OK…ali odgovora nece biti na pitanja o burzi,analizama i slicno…sorry but have no time more
pozdrav i sretno
Evo jos jedan pogled na indexe i moguci razvoj burza.Ovo ce biti moj zadnji doprinos analiza na ovome forumu (nema nista protiv nikoga …jednostavno imam druge stvari za radit i to je to)
>najprije Nasdaq :moguce je da ovaj odbijanac sto je sada nastavlja do ca 1650-1660 (po mome racunaju va4) posle toga val 5 na dole(pad)
> svedski index Omxs30 je interesantan: on pokazuje da ako narednih dana ide prema ca 600-590 onda to moze biti privremeno dno i posle toga postoji moguci rast (ca 20% ? ) prema ca 720
>dali ce kasnje nastaviti prema "velikom" DNU …i gde ce ono biti to je pitanje buducnosti
Ako zelite e-mailat meni je OK…ali odgovora nece biti na pitanja o burzi,analizama i slicno…sorry but have no time more
pozdrav i sretno
U tom slucaju hvala na dosadasnjem trudu……i pozdrav helgu na benzinskoj [kiss]
jučerašnja analiza ekipe sa http://www.stocktock.com/
Geronimo, može onaj tvoj trokut na S&P.
Da vidimo jesmo li odradili rast?
nismo, probija se potpora na dolje [cry] [cry]
s&p ( s ucrtanim trenutnim stanjem)
@ MMM
jedan njihov tehničar navodi kao točke otpora: 848, 789, and 768 the 2002 low.
pri čemu misli kako je 789 vrlo jaka točka gdje je vjerojatan završetak 5.
što ti misliš?
Šanse su ravne nuli,pa to bi bio pad od 7%,danas izlazi preko 300 izvješća i kako sad izgleda ameri će završiti u plusu
Firme koje danas daju izvješča i kretanje cijena dionica
http://finviz.com/screener.ashx?v=161&f=earningsdate_today&ft=1&ta=1&p=d&o=-marketcap&r=1
[/quote]
malibu…
jel si siguran?
[undecid]
ako sam ispravno prepoznao vrh (prije 7 dana) na razini 1044, i ako je 5. normalan (a po teoriji u okviru 3. nikada nije "nenormalan") onda njegova dubina ide do 700. Za primjetiti je (obrati pažnju na one crne crte, malo koso padajuće) da se indeks bori i s cjenovnim kanalom. Danas je već udario o granicu kanala, i lagano se odbio. Ako, danas ili sutra dođe do proboja te crte kanala, onda je gotovo sigurno da će ići najmanje do 700.