bez panike molim, u trećem impulsnom smo!
prilično izričito…
Isprika svima kojima nisam odgovorio na privatne poruke. Sorry, jednostavno ne stignem. Sve bitno ću objaviti na forumu. Zahvaljujem na razumijvanju.
pozdrav
vidim da vam se svidio moj prosli graf
@miss
paralele sto su povucene su potpore, sa proslog vrha povuces potporu paralelnu sa linijom otpora…mislim da je to tocno iz Murfijeve TA.(vidi privitak1 samo u downtrend vrijedi za crobi)
Ja nisam ekspert u TA pogotovo u EWT al sam procito par knjiga, a i na forumu sam pohvatao dosta toga, a malo i mislim svojom glavom.
sta kazete jel jos uvijek moguca W formacija ili dabl botom… volume za sad odgovara a sljedece dno bi trebalo bit na manjem prometu.
ja sam pred tjedan dana nacrtao grafove crobexa, dow jonesa, i daxa i zasad sve ide po predviđanjima..
grafove ću iznijeti naknadno na ovoj temi tako da vidite kako sam bio u pravu
Zanimljivo na INI – nakon izlaska iz krobeksa prkosi gravitaciji – obzirom na slabi volumen i nezainteresiranu prodaju, te faktor isplate – prilika za brzi ulaz i izlaz.
Pozdrav.
INA se i dalje nalazi u Crobex-u, samo sa manjim udjelom.
ja sam pred tjedan dana nacrtao grafove crobexa, dow jonesa, i daxa i zasad sve ide po predviđanjima..
bravo, pa ti si genije [yawn]
današnjim doticajem 2365 ispunjen je uvjet za realizaciju H&S. Može se reći da je već formiran. Čeka se realizacija.
[/quote]
prilično izričito…
[/quote]
Ako nije problem za nas malo manje upućene ukratko jeli to znači da idemo gore ili dole?
ajme satrli su onaj KODT-P-A,koji si ti Vlad ono stavio target [lol]
današnjim doticajem 2365 ispunjen je uvjet za realizaciju H&S. Može se reći da je već formiran. Čeka se realizacija.
[/quote]
Gdje vidiš H&S? Ja vidim jedino eventualni prvi shoulder… što je prerano za zaključivat H&S
Kakvu šansu daješ za double bottom reversal?
cuj imam ja nacrtan graf za 2 godine unaprijed i tocnost mu je nekih 90% samo sacekaj 2 godine pa cu ti pokazat [thumbsup]