@vlad
@croman
da li sada obojica imate isti pogled u kojem smo valu,jer bilo je pitanje jesmo li u 4.valu velikog padajućeg trenda (dakle 4. od 5) ili smo u 4. valu korektivnom ili nešto drugo?
Možei graf.
Zašto nitko neće odgovoriti na moja pitanja, jesu li toliko banalna (da ne kažem glupa) ili sam beznadan slučaj pa se neće nitko samnom zamarati?
možda postavljaš previše direktna pitanja,a TA je kao politika,na direktno pitanje dobiješ diplomatski odgovor (ako ga dobiješ).
budi strpljiva i čekaj i za pola mjeseca kašće ti se samo!
[/quote]
@misse99 i krikman
Ne smatram da ni ja ni vlad se ponasamo kao "politicari".
Stvar je ta da nema mogucnosti dati odgovor na sva pitanja,mailove ..itd
Ima oni koji pitaju za naftu,valutu i razlicitih drugih pitanja.
Ali imamo i privatan zivot sto uzme svoje vrijeme.
Kad se radi o 4 valu i slicno ja sam vec odgovorio u prijasnjim kommentarima.
Zadnji pogled Nasdaqa govori o mogucem padu prema intervali 1500-1400 (1460 je razinu koju nameravam pratit ako dode).
(manjih odbijanca uvijek ima)
Privatno sam u 90% kesu i to nameravam biti dok ne bude jak signal o postignutom dnu
Trgujem samo kroz daytrading,sto je za sada najbolja pozicija.
laku noc
Jučer pad na ispodprosječnom prometu, danas gotovo prosječan promet od cca 5,5 milijardi .
Zanimljiv je ovaj iznadprosječni volumen od 12 listopada kada se branila linija 900 bodova na prometu većim od 10 milijardi dionica.Danas close ispod 900 bodova.
Da li će sutra biti pada na većem volumenu?… u svakom slučaju biti će zanimljivo.
@mise99
iii je treći podval ZAOKRUŽENOG iii (ili ti iii zaokruženo =3.val od 5 valalova)…ima tih valića i podvalića jer je intraday analiza.
Prema ovom brojanju valova iza min. iii zaokruženo (čitaj minimalna razina pada) slijedio bi iv (ili ti 4. podval petog vala)….itd.
U svakom slučaju ima još razina. Na svakoj se može preispitati daljnji razvoj događaja.
Ovo nisu "vladovi targeti".
p.s
hvala svima na mišljenju
slazem se i fala kaj si objasnio
eto stotke jer ni za pivu vise nemam
pofukov duh
Vlad prvo moram čestitati na tvojim prognozama…lijepo si sve to ispogađao, nadam se da ćeš i financijski biti uspješan na kraju priče više od prosjeka …
isto tako se nadam da nećeš nestati sa foruma kad se smjer okrene i da ćeš i tada ovdje ostavljati targete rasta …
nemam osvrta na TA već sam samo želio javno iskazati poštovanje prema tvojim prognozama koliko god bile mučne za većinu…nadam se samo da i ovo ronjenje ima kraj u bliskoj budućnosti pa da se malo počnemo i veseliti za promjenu…
@mise99
poštujem tvoju iskrenost i jednostavnost u pristupu!
Ujutro panika, sve -10%,tko kupi prije blokade,do kraju dana prodaja,sa dobitkom +4-5%…
Meni se to cini kao logican izbor, dan za daytrade!
vlad….
da li kod sva 3 tvoja grafa,moguce varijante cik-cak,flat i trokut crobex ima dno na istoj razini? ili ce negdje dublje zaroniti?
pitanje za sve u ovo gluho doba noci….
……..kada bi po vasim najcrnjim,najoptimisticnijim procjenama mogao usljediti pozitivniji trend….lagano prema gore??!!
sve si mislim da bi se do proljeca trziste trebalo smiriti i da ova turbulentna vremena budu iza nas.
zanima me vase misljenje?
@caccone
Po meni to nije niti malo vjerojatno, ako i je ovako kako si napisao, da je jedinica 2200 bodova , onda trojka mora biti veca, znaci mora ici ispod 2000. A jos ima i petica prema dole?? Po tome brojanju zavrsavamo u minusu [smiley] korekciju
@caccone
Po meni to nije niti malo vjerojatno, ako i je ovako kako si napisao, da je jedinica 2200 bodova , onda trojka mora biti veca, znaci mora ici ispod 2000. A jos ima i petica prema dole?? Po tome brojanju zavrsavamo u minusu [smiley] korekciju
e pa to bi stvarno bio vrh vrhova ili ti tocka na i
barem bi napisali dio svjetske povijesti na zseu
pofukov duh
Koliko sam uspio vidjeti i na Dow i na S&P se macd prekrižio (buy signal) + futuresi u plusu. Molim mišljenja:)