imate li targete za ERNT i HT?
sva tri i onaj smijesni molim…
hvala!
reći ću ti jednu blasfemiju…
ako ht rokne ispod ca 190, ide na ca 135.
ima jedan grdi target…nema odrađen breakout (na ca 2050),
korelira s najsmješnijim targetom sp500…viši je od napisanog, četveroznamenkast…
[/quote]
Obzirom na milijarde kuna mirovinskih fondova koje će nestati/izbrisati se sa tim smješnim targetima Crobexa koje navodite postavlja se pitanje kolika je vjerojatnost događanja "argetinskog sindroma" odnosno zapljene mirovinskih fondova od strane države što smo danas mogli pročitati na poslovnom. Jel netko od Vas tehničara razmišlja o utjecaju OMF na buduće kretanje Crobexa.[bye]
[/quote]
što je 3-4 mlrd kuna keša prema stotinjak mlrd kuna aktualne vrijednosti dionica koje mogu ići na rasprodaju u slučaju velike svjetske panike?
Obzirom na milijarde kuna mirovinskih fondova koje će nestati/izbrisati se sa tim smješnim targetima Crobexa koje navodite postavlja se pitanje kolika je vjerojatnost događanja "argetinskog sindroma" odnosno zapljene mirovinskih fondova od strane države što smo danas mogli pročitati na poslovnom. Jel netko od Vas tehničara razmišlja o utjecaju OMF na buduće kretanje Crobexa.[bye]
Moje iskustvo ,filozofijski i matematicki pogled EWT-metode mi do danas kaze samo jedno:
novi podaci…novi pogled analize (razlog kretanja (pad ili rast)…nije vazna kod ewt-analize i njezine tocnosti
a sada vrijeme je …za pogledat zadnje podatke nasdaq,sp i dow
@ vlad, croman …
Može komentar na ovu moju analzu analiza?! Znam da se ne podudara sa vašim pristupom, al’ iz šireg izbora napravio sam uži, a iz njega se izdvojila "Jagodinka Simeunović" (op. varljivo leto ’68).
Naravno možete se i popišati na nju.
dosta dobro.
to je u skladu s mojoj "cik-cak" varijantom prema kojoj je val (5) već počeo.
moguće.
[/quote]
Da li točka tri,što je schiptar označio sa iii onda treba pasti ispod 2130 ili može biti na ucrtanim fibo točkama,koje su i višlje?
..poštivajući predložene ewt zavrzlame,ovdje ima još dosta prostora a i vremena za formiranje klasičnog TA trokuta,pa u tom slučaju i za završetak 4 vala.
@vlad
@croman
da li sada obojica imate isti pogled u kojem smo valu,jer bilo je pitanje jesmo li u 4.valu velikog padajućeg trenda (dakle 4. od 5) ili smo u 4. valu korektivnom ili nešto drugo?
Možei graf.
Zašto nitko neće odgovoriti na moja pitanja, jesu li toliko banalna (da ne kažem glupa) ili sam beznadan slučaj pa se neće nitko samnom zamarati?
pričajući o bliskoj budućnosti .. moram priznat da je ovo sa negativnim blokadama na otvaranju dosadilo .. e sad do kuda bu u nastavku (dana, tjedna) to je već drugo pitanje jer su ruke imaoca para toliko opečene ovogodišnjim iskustvima (pre)ranog uleta da bu silni novci koji odmaraju sa strane po svemu sudeći ili okasnili (što i nije loše da podrže buduću promjenu trenda – bar kratkotrajnu) ili ostali sa strane pa kad se kestenje potpuno ohladi budu se mučili sa čiščenjem .. u svakom slučaju ronjanje na žalost ne gine [sad] .. samo taj vremeplov koji nas neumorno vraća preskačući po par godina unatrag da li će biti te brzine i pri povratku u budućnost (još samo da mi je almanah)
@vlad
@croman
da li sada obojica imate isti pogled u kojem smo valu,jer bilo je pitanje jesmo li u 4.valu velikog padajućeg trenda (dakle 4. od 5) ili smo u 4. valu korektivnom ili nešto drugo?
Možei graf.
Zašto nitko neće odgovoriti na moja pitanja, jesu li toliko banalna (da ne kažem glupa) ili sam beznadan slučaj pa se neće nitko samnom zamarati?
možda postavljaš previše direktna pitanja,a TA je kao politika,na direktno pitanje dobiješ diplomatski odgovor (ako ga dobiješ).
budi strpljiva i čekaj i za pola mjeseca kašće ti se samo!
@croman
@vlad
ovo gore pitam jer u literaturi piše da u padajućem trendu cijena ne bi smjela pasti ispod dna prethodnog 4. vala.
Može graf?
iii je treći podval ZAOKRUŽENOG iii (ili ti iii zaokruženo =3.val od 5 valalova)…ima tih valića i podvalića jer je intraday analiza.
Prema ovom brojanju valova iza min. iii zaokruženo (čitaj minimalna razina pada) slijedio bi iv (ili ti 4. podval petog vala)….itd.
U svakom slučaju ima još razina. Na svakoj se može preispitati daljnji razvoj događaja.
Ovo nisu "vladovi targeti".
p.s
hvala svima na mišljenju
@krikman
ne vrijedi to što će se pokazati kasnije, ne samozbog gubitaka novca, nego zbog toga što iz gubitka ništa ne bih naučila, pokušavam učiti u hodu. Nadam se da odgovori na pitanja mogu svima koristiti.