Tedeschi: Poduzetnici nisu varalice, već hrabri ljudi

Naslovnica Forum Komentari članaka Tedeschi: Poduzetnici nisu varalice, već hrabri ljudi

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Tedeschi: Poduzetnici nisu varalice, već hrabri ljudi
TO BI BILO TOČNO KADA BI TVOJI RADNICI ŽIVJELI KVALITETNIM ŽIVOTOM TJ KADA BI MOGLI S PLAČOM NORMALNO I BEZ GRČA ŽIVJETI PODUZETNICI UGLAVNOM ČAST IZNIMKAMA ALI UGLAVNOM BAZIRAJU BIZNIS NA REZANJU TROŠKOVA A TO SU NA PRVOM MJESTU RADNICI TJ NJIHOVE PLAČE I NEMOJ MI MOLIM TE GLUMITI DA SU PLAČE IZNAD PROSJEKA JER AKO SE DOBRO ZNA KOLIKO ŠLJAKERI KOD TEBE IMAJU PLAČU A KOLIKO UPRAVA KOAJ BUDI USPUT REČENO NE RADI AMA BAŠ NIŠTA ALI OPET NISI SAMO TI KRIV RAD JE POSTAO OBEZVRJEĐEN I ISPADA DA JE BOLJE SIDIT I RADITI NEGO USTVARI RADITI

POZDRAV OD MENE

S kim si, takav si…a kad smo već kod poduzetništva, daj nam reci sa ćijim novcima ste kupili cedevitu… stvarno je trebalo imati hrabrosti i u ratno vrijeme zamračiti par milja DM Sinjskih novaca, svima vam treba dati odličja za hrabrost, jel da?

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

Uvijek me zacudi logicka postavka crno-bijelog svijeta kao npr. hrabar a ne varalica, heroj a ne zlocinac itd….kao da ne mozes biti i hrabar i varalica ili kao da heroj ne moze puknuti i pociniti zlocin. Pogotovo kada Slaven Letica krene prati mozak naciji, to je strašno. Pa tako i mnogi drugi. Pocetni kapital je uvijek zanimljiv.

Prošlo je vrijeme menađera .

Sada svi djelatnici moraju biti poduzetnici . Svi mi kao poduzetnici nekom prodajemo naše znanje .

Djelatnici kao poduzetnici prodaju velikom poduzetniku (recimo Tedeskom) svoj rad ili svoju uslugu .

Zašto ih veliki poduzetnik malo plaća ?

Zato što je taj rad loš i zato što ima puno onih koji svoj rad nude jeftinije .

Ti djelatnici -poduzetnici ako smatraju da ih veliki poduzetnik malo plaća neka mu otkažu i nek otvore svoju tvrtku i nek se dokažu sebi ,ženi ,djeci i nama svima a nek ne cvile o maloj plaći .

Veliki poduzetnik malo plaća samo loše djelatnike koji slabo rade !
Ti slabi i lijeni djelatnici uvijek su najglasniji a nikako neće otići i otvoriti svoju tvrtku .

Ti loši djelatnici uvijek nalaze izgovor s kojim se opravdavaju pred svojom ženom , djecom i nama svima na ovom Forumu : " Znate oni su lopovi , sve su pokrali ,zato ja imam malu plaću".

.

Dobar si " Pero7 " no ima još nešto vrlo VAŽNO.
Tržište tj. krajnji korisnik naših proizvoda i usluga NIJE VIŠE GLUP i ima informaciju koliko vrijedi taj proizvod kojeg mu mi pokušavamo uvalit puno skuplje.
I draga gospodo tu je mudrost cijelog svijeta : Naše plaće nemaju puno veze sa nekim pojedincom ili jednim gazdom već nas TRŽIŠTE NE ŽELI PLATITI VIŠE !
Naravno svi su se OPUSTILI i NI SLUČAJNO nebi pohađali neki tečaj, svladali neku novu vještinu ili naučili nešto novo po mogućnosti u trendu sa zahtjevima globalnog tržišta.
Poludim od ovih naših primitivaca koji mi uvaljuju zastarjele proizvode bez dodane vrijednosti i još se bune pa kak nitko ne želi platit moju robu ( roba je vjerojatno skladišna zaliha još iz komunizma ).
Dragi sugrađani savjetujem svima HITNO : učenje stranih jezika, turističke posjete sajmovima, stjecanje novih znanja i informacija na bilo koji način i najvažnije BUDITE DOBRONAMJERNI I UDRUŽITE POZITIVNU ENERGIJU SA SVIM PAMETNIM LJUDIMA. NEGATIVCIMA I ZLOČESTIM LJUDIMA ZABRANITE ULAZAK U VAŠE ŽIVOTE ! ! ! ! ! ! ! ! !

New Report

Close