Tečaj eura na bankomatima je 6,9963 kune

Naslovnica Forum Komentari članaka Tečaj eura na bankomatima je 6,9963 kune

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

ako se ne varam, u toj divnoj uredjenoj zemlji je provizija u mjenjacnicama i 10 %, tako da i nije lose prošla! jeli bi i jedan novinar u nizozemskoj i saslusa naseg turista, a ne da bi napisa nesto na svim portalima u hrvatskoj !
ali da nebi bilo da branim legalnu pljacku, gade mi se svi koji tako rade(kradu).

Lopovska država. Da, prije par mjeseci sam bio i ja u Makarskoj. Ujutro je radilo par mjenjačnica i sve su po dogovoru imale tečaj + davanja + proviziju = 720kn
Lopovi.
Ministre Lalovac, tjerajte tu bandu u zatvor.

Opasna praksa koja bi mogla unistiti ugled zemlje kao turisticke destinacije. Regulator opet zakazao. Nije prvi put

o tome vam ja tu trubim već godinama, nije to nikakvo pranje niti lopovluk banaka nego je kuna podcjenjena u odnosu na euro

po nekim mojim komparacijama kao inflacije, cijeni rada, energenata, kupovne moći, cijenama u trgovini na malo, i sl, i ovih 7kn za euro je napuhano, realni tečaj bi trebao biti negdje oko, pa i ispod 6kn za eur [emo_cool]

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

taj bankomat će i lopovi izbjegavati, čim ga orobiš na gubitku si zbog tečaja

Deru banke kao tapkaroši koji prodaju devize na crno. Ali one to rade u rukavicama u staklenim zgradama i sa odijelima, pa su neki zavedeni.

To je legalni lopovluk i lihvarenje

o tome vam ja tu trubim već godinama, nije to nikakvo pranje niti lopovluk banaka nego je kuna podcjenjena u odnosu na euro… realni tečaj bi trebao biti negdje oko, pa i ispod 6kn za eur [emo_cool]

[emo_palacg]
Slažem se.
Dosta je toga da moramo toliko puno Kunica dati za bezvrjedne Eure i Dolare.
Pa nemaju oni zlatnu podlogu.
Već imaju samo veću tiskaru.
[emo_plazi]

.

New Report

Close