Pa kad ides malo usporediti cijene hotela i apartmana na Ibizi i recimo Novalji
ibiza-spotlight.com/accommodation
pag-apartments.co.uk/en/novalja/[/url]
http://traveladriatic.net/northern-dalmatia/novalja/[/url]
vidiš da tu nema neke razlike. Sve je to nekako u istom cjenovnom rangu iako je ponuda poprilično drukčija. Ibiza i općenito španjolska obala je nekako orijentirana na masovni turizam, golemi kompleksi aparthotela i resorta, dok je kod nas više nekako bazirano na odnosu domaćin – gost. Treba i to uzeti u obzir kod formiranja cijene. Kako tko voli, ali mislim da je čista glupost reći da smo preskupi. Mislim da nismo, nego bi trebali poboljšati uslugu/kvalitetu smještaja i cijene još 30% dignuti.
A Talijani su valjda zadnji koji mogu prigovarati na cijene, svatko tko je bio jednom u Italiji zna njihove cijene. Mislim da jednostavno nemaju novaca pa im je sve skupo. A i navikli su tokom desetljeca da je na ovoj strani Jadrane sve džabe pa misle i dalje tamaniti bijelu ribu sa šakom lira. E pa ne ide više to tako …
Ka Bog uvik su mi isli na zivce. Sta ih je manje to bolje.Poljaci isto ne tribaju ni dolazit.Neka stoje doma.Za ode nisu i za di su nisu.
a zašto naši tzv. muškarci uvijek imaju komplekse od talijana? mislim da znam zašto, ali nećemo o tome. oni su zabavni, ali vi više volite depresivce koji idu spavati u 23 sata. šteta, dok je bilo talijana, bilo je i u svakom selu noćne zabave, a sada? tiha misa sa švabama i ostalima koji idu rano spavati da što više iskoriste dan. talijani su nama potrebni kao žednome voda, a posebno mislim na sjevernu italiju koja je najbogatija regija europe, iako vidim ti to ne znaš kad ih zoveš sirotinjom.
@delboy
Ma ne znam ti ja nista. Ja dalje od Ogorja nisam maka.