Uvijek kad dođe HDZ na Vlast ..kiksaju : ZDRAVSTVO, SOCIJALA, ŠKOLSTVO i ostali
nebitni segmenti..
Jačaju : BANKE, ADMINISTRACIJA, POREZNA KONTROLA, POLICIJA, VOJSKA ….
Ne želim takvu državu niti vlast !
nebitni segmenti..
ako ti ne odgovara hrvatska država, odi u srbiju, tamo ćeš se kao levičarka valjda bolje osjećati?!
Vidim da moj post da se ukine plaćanje političara na lokalnoj razini, i da se uvede profesionalni ljudi koji se neće mijenjati promjenom vlasti što će smanjiti birokraciju za 40% nije baš izazvao oduševljenje.
Vjerojatno jer 70 % ljudi nije shvatilo što sam napisao.
ti profesionalni ljudi odavno postoje i zovu se pročelnici, biraju se temeljem javnog natječaja i ostaju cijelo vrijeme prfesionalno zaposleni u JLS (osim ako nešto ne zase.u pa ih smijene) , neovisno o promjeni vlasti.
ukratko – otkrivaš toplu vodu….
[/quote]
Ne otkrivam toplu vodu. Kažem da nam ne trebaju tolike općine, sela, gradovi.
A samim time nam ne treba ni ta birokracija.
Nema onda izbora za načelnike, gradonačelnike i ostale parazite koje nas isisavaju.
Odnosno, ako Vam je važno da Vaše selo ima gradonačelnika onda neka taj gradonačelnik, odnosno načelnik za to ne dobiva plaću. Čovjek volontira.
Hoću reći da su ti ljudi nepotrebni, rade ovoj našoj maloj državi velike troškove, umjesto da rade nešto korisno.
Političar u Hrvatskoj nije ništa donio korisno.
nebitni segmenti..
ako ti ne odgovara hrvatska država, odi u srbiju, tamo ćeš se kao levičarka valjda bolje osjećati?!
[/quote]
Koliko vidim s kime koalira HDZ dovodi Srbiju u Hrvatsku.
Misliš kada istjeraju Hrvate ljevičare i centar da će se na tome zaustaviti?
Ne, istjerati će oni sve domicilne Hrvate.
Ostati će samo Hercegovci, Bosanci, Srbi, Slovenci, Mađaroni i mafija.
Nisam pijavica, država mi simbolično zahvaljuje besplatnim dopunskim za moju humanost.
Pijavice su ljigavci 99% ljevičari kojem je otac bio komandant pa uzeo nekoliko hrvatskih i
židovskih stanova u centru Zagreba, nijedan ispod 100 kvadrata.
Besplatnog zdravstva nema nigdje. Dopunsko osiguranje bi trebalo znatnije povećati, a ne
gomilati gubitke i stvarati problem.
Komentar da netko plaća 15 godina zdravstveno, a nije bio nikada kod doktora, je vrlo
nepromišljen i plitak. Može ti se nešto desiti u jednom danu i da HZZO to košta desetke
tisuća kuna, da ne govorimo o lijekovima. Pola Amerike nema nikakvo zdravstveno, a
komunjare bi sve besplatno, a sebi velike privilegije i uhljebarine.
Nisam pijavica, država mi simbolično zahvaljuje besplatnim dopunskim za moju humanost.
Pijavice su ljigavci 99% ljevičari kojem je otac bio komandant pa uzeo nekoliko hrvatskih i
židovskih stanova u centru Zagreba, nijedan ispod 100 kvadrata.
Besplatnog zdravstva nema nigdje. Dopunsko osiguranje bi trebalo znatnije povećati, a ne
gomilati gubitke i stvarati problem.
Komentar da netko plaća 15 godina zdravstveno, a nije bio nikada kod doktora, je vrlo
nepromišljen i plitak. Može ti se nešto desiti u jednom danu i da HZZO to košta desetke
tisuća kuna, da ne govorimo o lijekovima. Pola Amerike nema nikakvo zdravstveno, a
komunjare bi sve besplatno, a sebi velike privilegije i uhljebarine.
Još jednom pročitajte što ste napisali.
Imate love, a država Vam plaća besplatno dopunsko.
Koliko ja znam u Americi se itekako plaćaju zdravstvene usluge, pa i humanitarci, a ne dobivaju se besplatno.
Naša država i je u k.urcu jer ljudi kao Vi dobivaju nešto besplatno, a to mu ne treba.
dok recimo ljudi koji su cijeli život plaćali zdrstveno i dopunsko završe mrtvi jer ne dočekaju svoju operaciju.
Toliko o humanosti Hrvatske države, naročito prema domicilnim Hrvatima.
Ovi ostali se i tako liječe vani u skupim klinikama.
za kavu, cigare i kladionicu mora biti, za zdravstvo 10 eura više prosječni bezvezaroš nema i urla ko Bulj. stanovništvo stari, pokrića sve veća, lijekovi se nadopunjavaju na listama. Dopunsko bi trebalo staviti na barem 300 kn. Meni je gratis dopunsko doživotno, država mi vraća uslugu za humanost i to je OK
treba se opredijeliti – ili će se besplatne zdravstvene usluge pokrivene osnovnim zdr.osiguranjem bitno smanjiti ili će se uvesti obvezno dopunsko za sve da sustav ne krahira.
gotova su vremena jeftinog zdravstva za sve koje pokriva država!
htjeli ste EU i kapitalizam, pa prihvatite sada i posljedice!
[/quote]
Osim korupcije, problem u HR je disbalans korisnika i uplatitelja. Tu je isto kao i s penzijama. Svi bi koristili, a samo milja plaća.
Sa ovakvim islejavanjem, nikakva reorganizacija neće dugoročno pomoći. Danas će biti 70kn, sutra 200, onda 500 itd.
kada bi Hrvatska imala normalnu zaposlenost, bez milijun uhljeba na državnoj sisi, problema ne bi bilo u ovom razmjeru.
Hasanfefer, znam da će se socijalisti odmah navući na to da netko nešto stekne pošteno.
Ništa nema besplatno. Država se time samo simbolički zahvaljuje.
Pročitajte zakon o dopunskom osiguranju HZZO, umjesto
da ste jalni što određenim korisnicima država plaća dopunsko.
Ispunite uvjete i rješeno. Dopunsko bi trebalo povećati za barem 300 %,
jer se za zdravstvo izdvaja 6 puta manje nego u Austriji, pa je to neodrživo
već sada, a kamoli na dugi rok.