Svi se kunu u OPG-ove, Bandić nudi 4 kn za litru mlijeka

Naslovnica Forum Komentari članaka Svi se kunu u OPG-ove, Bandić nudi 4 kn za litru mlijeka

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

gušimo se u jeftinim poljoprivrednim proizvodima, a oni bi stavljali “zemlju u funkciju” (čitaj gurali ljude u bankrot). koja bagra nesposobnih šalabajzera. pa čak ni u Jugi nije sva zemlja “stavljana u funkciju” ovakvim političkim proglasima. uostalom, Ustavni sud im je već rekao kako im je ta ideja protuustavna a oni i dalje po svome.. (tojest kako im USAID diktira)

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

PIK Vrbovec
Belje
Vupik
Zvijezda
Sojara
Mladina
Solana Pag
Ledo

Konzum

eto političari, poljoprivreda je ekosustav, živi organizam a ovo je dio tvrtki koje su bile srce i mozak poljoprivrede u hrvata, koje ste prvo isisavanjem uništili i onda izrezali iz organizma skoro sve poklonivši Todoriću za kunu

to za kunu je sada uopće nevažno, međutim važno je to da su ti PIK ovi i trgovine planski, kroz preporučenu kulturu i zajamčen otkup upravljali i održavali poljoprivredni ekosustav a stihijskom privatizacijom, bez jasne i čvrste državne strategije, rastranžirali ste poljoprivredu ko pajceka na kolinju i sada svaki organ baulja okolo i bez cilja sam za sebe!

stoga, dragi “političari” sve dok ne riješite i regulirate otkup i distribuciju koje ste izrezali uništavajući i privatizirajući PIKove i maloprodaju, dozvolivši stihijski uvoz svega i svačega te otvorivši tržište stranim trgovačkim lancima, da se niste usudili stiskati reket poljoprivrednim proizvođačima i OPGovima jer su se upravo oni najviše nagutali s.ranja koje ste upravo vi iza.srali!

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

mislim da bi bilo lijepo da Milki otkupljuje mlijeko od seljaka po 4 kn i tjera ga kroz fontane, jer ipak je to beli Zagreb grad i nema smisla tjerati prozirnu vodu, zauzvrat da oni za njega glasuju, da može izgraditi još više fontana i tako im osigurati tržište, a zagrepčancima nepresušni izvor vitamina i minerala, tako da i oni glasuju za njega, zamislite samo nepregledne kolone, koje u rano jutro čekaju u redovima mlijeko na Milkijevim fontanama, umjesto u trgovačkim centrima

New Report

Close