SUNH (Sunčani Hvar)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska SUNH (Sunčani Hvar)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Koji događaj čekaš? Ja više ne vidim ništa pozitivno.. Daj malo nade. Neće se nitko smijat ako ne bude tako..

Ništa ozbiljno i ništa vjerojatno.
Čekam da netko “progleda” (država, sudstvo, novinari, lokalni ljudi…) i da se ne dozvoli još jedna krađa.
Naivac !?!

Sigurno bi se našlo osnova za tužbu.
Samo ne vidim nikoga tko je zainteresiran za tako nešto. Firma je prodana, dobro radi, lokalci se više ne bune.
Na primjer kao je onaj Dragan Lazukić došao do 10.000 dionica i sve to prodao i digao preko 2.000.000 kuna ili već koliko? A nama su početkom 2007 prodavali dionice za dokapitalizaciju po 100 kuna a Lazukić se iskrcava..
Nije li to kažnjivo ?

Puno toga je ovdje sumnjivo i kažnjivo ali ako novinari ne počnu javno kopati, nitko neće mrdnuti prstom.

Evo danas sam predao zahtjev za sudjelovanje na skupštini i malo detaljnije pročitao poziv.
Njima prema pozivu ne bi trebalo biti u cilju preoblikovati društvo u doo.

Zbog čega ? …da ne čitam ponovno poziv.

Stoji da predlažu izmjenu u statutu društva.
Ad 2 – Točka 2. :
Članak 10.stavak 2 zamjenjuje se novim tekstom koji glasi:
Društvo može izdavati redovne i povlaštene dionice u skladu zakonom i odredbama ovog statuta.
Ne znam što je prije bilo u statutu pod ovom točkom ?

Nevjerojatno, ono su prodavali u komadu, a ovo sada na pakete…
Vaš link …

Baš za pozvati u neku emisiju i čuti objašnjenje

"Sometimes people don't want to hear the truth because they don't want their illusions destroyed." Nietzsche

Evo objavili su spisak svih vlasnika dionica s pravom glasa.
http://www.vobco.hr/hr/oi/suncani-hvar/novosti.HTML

zašto netko ne poklopi ovoga sa 3040 kom po 24,00kn?
Voli ekipa da bude kasnije prisiljena podnositi zahtjev za isplatom manjinskih dioničara po cijeni od cca. 23,80kn a ne vole odmah novce na računu?
Ili prosto ne znaju ?
Ajmo kolega ValueWalk, jedan od ponuđenih odgovora?

vidim da se čita forum. Poklopio netko u međuvremenu i javila se nova kupnja na 24,00kn.
Skuplja PBZ skrbnički za Viteka.

Očito je Kupcu svaka dionica bitna i ustvari on više ne pita za cijenu…..

New Report

Close