SUNH (Sunčani Hvar)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska SUNH (Sunčani Hvar)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

pero,igrač

zašto mislite da oni baš žele 95%? sa 3/4 ili sa 75% SVE (ali baš sve ) odluke mogu donositi samostalno. imate na zse masu dionica gdje većinski ima 75%+ dionica, i one već godinama kotiraju na burzi. prije bih rekao da je to vaša želja sa ponudom barem 35kn. nažalost, ne ide to po željama.

O da kolega, tvrdim da im je to bio cilj kod ponude za preuzimanje.
Mislim da podložno uspješnom ishodu ponude za preuzimanje te istiskivanju manjinskih dioničara, kao i pravnim, regulatornim i administrativnim zahtjevima, Vitek namjerava donijeti odluku o povlačenju dionica Sunčanog Hvara s uvrštenja na uređenom tržištu 🙂
Vi kolega mislite drugačije ???

Inače, kao što sam već ranije komentirao, nikako se slažem se s načinom daljnjeg razvoja događaja kako je to kolega pero82 zamislio. Naravno, cilj nam je isti.

Na ukupno niti 200 tisuća prometa i sa 3% iznad te cijene, ali tehnički ste u pravu pa ću probati nešto naučiti iz ovoga. Istiskivanje nisam očekivao niti ne očekivao, samo sam naveo kao opciju ukoliko pređu prag od 95% što isto nije neka velika mudrost. Ali kao što kaže i Randopph, totalno je nebitno da li imaju 75,01 ili 99,99 i zbog toga sigurno neće dizati cijenu i trošiti nove milijune.

Gotova priča, pozdrav s ove teme.

"Sometimes people don't want to hear the truth because they don't want their illusions destroyed." Nietzsche

ne, ne mislim. da im je to bio cilj, vrlo vjerovatno bi postavili letvicu malo više.sve u svemu, vrlo problematično za one koji su ostali.

randoph
Očigledno niste čitali njihovu ponudu za preuzimanje pa niste ni shvatili da sam ih citirao da misle nakon istiskivanja manjinskih dioničara povući dionice s uređenog tržišta.
“vrlo problematično za one koji su ostali….”??? Pa mi još uvijek možemo prodati Viteku sve svoje dionice po 24,00kn, tako da molim vas kolega o kojem problemu govorite !?!

ValueWalk
siguran sam da bi to sada otišlo po 26,00kn (što je 8,33% više od 24,00kn) kad bi se ovi na prodaji sa cca. 30.000 dionica postavili u komadu na tu cijenu. 29,00kn je očigledno, u ovom trenutku, previše..
Svakako uvažavam tvoju odluku odlazka s ove teme.
Pozdrav do susretanja na drugoj temi.

točno, kolega, …”još uvijek možete…”. i ja sam tako razmišljao na papiru čiji je potencijal bio (po mom mišljenju) onda puno veći od nuđene cijene (kao što vi sada mislite). što se desilo? trgovina zamrla, interes nestao, a ja zarobljen već 7 g unutra. sreća da mi ih nitko ne može oduzeti. i sad mislim da sam onda imao pravo, ali što mi to koristi. sreća što iznos nije bio velik.

skrećem vam pažnju da je i tu takav scenarij itekako moguć!

Moguće kolega, ali neka o tome brine Knežević sa 130.000 dionica, Erste skrbnički sa 100.000 dionica i ostali veći dioničari. Imam neki osjećaj da oni imaju neki plan kako unovčiti svoje milijune kn.

ne brini ti zanjih, brini za sebe. veliki ionako gotovo uvijek nađu neki zaobilazni put. vidi priču sa tnpl unazad dvije godine, a pogotovu posljednja događanja. ja sam izašao (doduše malo prerano), uknjižio lijepi plus, i već zaboravio na njih. dok kolege koje su ostale unutra imaju ne baš lijepih briga.

Sunčani Hvar u potpunosti isplatio sve dugove, očekuju najdužu i najuspješniju sezonu

Prvo je potrebno osnovati povjerenost za ulazak u krizu, pa tek onda ući u nju.

O tome sam ja pričao zadnju godinu i pol, pa su se opet smijali. Šteta što vlasnik ima malo drugačije mišljenje što se tiče malih dioničara i to je razlog mog izlaska sa ok prinosom. Sretno svima koji ostanu i dalje…..

New Report

Close