dogovor s drzavom…kao sta sam i pretpostavljao
Nešto je objavljeno ili?
Kada se zbroji prvih pet pozicija dođemo na 94,31%, što u prijevodu znači da slijedi istiskivanje po cijeni koja je daleko od realne.
Ovo nije samo sramota nego gotovo sigurno korupcija za koju netko treba odgovarati. A kada se vratimo još malo unatrag doakz da je PSN jedan veliki promašaj, čak bi rekao na razini pretvorbe devedesetih.
To sa PSN-om sam ja pisao onoga trenutka kada se počeo provoditi…..to je veća pljačka, ali zato i odlična prilika, za sve, banke i dioničare, dobavljače i vjerovnike
Na HIMR mi nije drago zbog ovakve odluke jer će upropastiti odličnu priču u kojoj svi dobivaju, ali ovdje je jer dioničari počevši od ove jadne Države zaslužuju daleko više od 24,00 kune.
skupilo se 6005 kom (i ja sam među njima) na prodaji po 26,99kn.
Ajmo još kolege staviti po toj cijeni (naravno, kome je prihvatljivo), da vidimo koliko ćemo skupiti i da li će kupac odoliti kupnji u paketu “većeg” broja dionica ?!?
bravo za kolegu sa 700kom.
ajmo dečki i cure, stavljajte naloge
26,99kn
bravo za još jednog.
je li ovo spada pod udruženi zločinački poduhvat ??? hoćemo u Hagu završiti ?
24,00 Imaju kroz ponudu ako će htjeti tako da ih ovaj pokušaj ništa ne košta. 99,99% neće uspjeti ali želim vam za ovih 0,01 da upali. 🙂
Poziv na GS objavljen, s obzirom da se vrlo vjerojatno Država neće odazvati na ovaj poziv vrijedi otići i postaviti pitanja, pogotovo što je mjesto održavanja Zagreb.