SUNH (Sunčani Hvar)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska SUNH (Sunčani Hvar)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Badel ambiciozno iskoračio na američko tržište

marcello

Još jedna formalnost…
Vaš link …

Svi su oduševljeni sa ponudom, još samo fali čestitka Viteku

"Sometimes people don't want to hear the truth because they don't want their illusions destroyed." Nietzsche

Valuewalk
Pao dogovor s drzavom?, sta mislis

http://zse.hr/userdocsimages/novosti/2daikjvEVRmmcd5mPTmqdA==.pdf

Sad nude 24kn, moguće da su se dogovorili sa državom…

Najnepoštenija stvar u životu njegov je kraj. Mislim, život je težak. I oduzme ti dosta vremena. I što dobiješ na kraju? Smrt. To je, kao, neki bonus?! Uvjeren sam da je životni ciklus okrenut naopačke. Smrt bi trebala biti na početku. Potom slijedi život u staračkom domu iz kojeg te izbace jer si bio prezdrav. Onda počneš raditi tako što prikupiš mirovinu i već prvi dan na poslu dobiješ zlatni sat. Potom radiš četrdeset godina, dok ne postaneš dovoljno mlad za uživanje u mirovini. Piješ puno alkohola, ideš s tuluma na tulum i polako se pripremaš za srednju školu. Onda slijedi osnovna škola, postaješ klinac, igraš se i nemaš nikakvih odgovornosti u životu. Potom si malo dijete, pa beba, vraćaš se unutra i devet mjeseci lebdiš dok te grije najluksuznije centralno grijanje, kupka, a hrana stiže kroz cjevčicu. I kraj dočekaš jednim fantastičnim orgazmom!!! Amen.[color=blue][/color]

Kako se svi pozivaju na burzovnu cijenu kad im to pase ..A gdje su analize po kojima se racunaju vrijednosti poduzeca…itd..itd.
Najlakse uzet tromjesecni prosijek i to je to..a to sto na burzi nema trgovine..sto cijenu mozemo ja i NN srusit ili dignut svakih par dana za 10%..to je bas realan pokazatelj i na osnovu njega treba odobrit valjanost ponude.
Pa koji to financijski strucnjaci sjede u Upravi da samo na osnovu toga daju misljenje i koji to s druge strane u HANFI to mogu prihvatit ?..
Pa po prosjecnim cijenama na burzi cijelu HR može Borna R kupit..ako haljine proda.

Pozdrav

svi smo mi Crobex

ako je drzava dogovorila prodaju tu ide squeez out ali prvo delisting uglavnom ovo vredi debelo iznad 30 ako ne i 35-40 kn po dionici ali kako rekoh ako drzava proda game over

@IvanOreskovic: Stvarno ne znam, nadam se da nije i slažem se s ovim što Lucijan kaže.

Prvotna ponuda je kao kod Arenaturista dana po sili zakona i po cijeni manjoj od tržišne, odmah je jasno da se neće nitko javiti. Ova korigirana je 12% bolja ali je i dalje cijena po kojoj neće ništa dobiti (hoće ali zanemarivo) pa mi i dalje nije jasno koja je poanta.
Ili ne znaju što rade što ne bi bilo tako čudno ako rade sami ili su angažirali nekog domaćeg prodavača magle što smo vidjeli na slučaju Genere da je isto tako moguće bez bozira što je nevjerojatno na prvu. Druga opcija je da su se stvarno dogovorili sa Državom ali ako im CERP proda udio i to taj ključni paket po ovakvoj cijeni onda netko mora odgovarati. Plus što je u tom slučaju priča gotova, delistiranje pa istiskivanje i to sve po cijeni po kojoj CERP riješi svoje

"Sometimes people don't want to hear the truth because they don't want their illusions destroyed." Nietzsche

Stara ponuda je vrijedila do 22.07., nova vrijedi sedam dana dulje do 29.07., sumnjam da će se nešto značajnije promijeniti.

…sad im odjedanputa ni 15% više nije puno….platit će oni na kraju onih 28 kn….i to je još podcjenjeno..sami mi Hrvati ne znamo vrednovati ono što nam je Bog dao…

Stanje Top Ten na 08.07.16SUNČANI HVAR D.D./REDOVNA DIONICA SUNH-R-A

Vlasnik/nositelj računa (OIB) / Suovlaštenik/imatelj VP (OIB)

Stanje

[%]

Vrsta računa

1.
PTR PRIME TOURIST RESORTS (CYPRUS) LIMITED (56518518919)
11.579.250 59,63 Osnovni račun
2.
CERP (38083028711)/REPUBLIKA HRVATSKA (52634238587)
4.280.817 22,04 Zast. račun
3.
CERP (38083028711)/DRŽAVNA AGENCIJA ZA OSIG. ŠTEDNIH ULOGA I SANACIJU (94819327944)
1.007.811 5,19 Zast. račun
4.
CERP (38083028711)
995.562 5,13 Osnovni račun
5.
ORCO PROPERTY GROUP S.A. (31197467749)
450.000 2,32 Osnovni račun
6.
KNEŽEVIĆ JOZO (02897108333)
132.616 0,68 Osnovni račun
7.
ERSTE & STEIERMARKISCHE BANK D.D. (23057039320)
90.011 0,46 Skrb. račun
8.
PBZ D.D. (02535697732)
29.590 0,15 Skrb. račun
9.
KOVAČIĆ MARIN (25365248951)
29.145 0,15 Osnovni račun
10.
TVRDEIĆ ANTE (06433431033)
8.907 0,05 Osnovni račun
Ukupno: 18.603.709 95,80

marcello

Što gledamo Marcello?

gledamo kako netko ovog luzera sa 200H kupnjom (odnosno sada sa 150H nalogom) cima sa 50kom dionica

New Report

Close