SUNH (Sunčani Hvar)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska SUNH (Sunčani Hvar)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Da, to nije dobar signal trenutno. Al isto tako, ono što mi se sviđa je pogled prema naprijed i razvijanje postojeće destinacije.
“na koju, zbog razvoja i investicija, kaže, još dugo ne treba računati.”

a ostalo svako neka odluči sam za sebe.

u svjetlu onog što je govorio ValueWalk, zašto je onda prodaja koncipirana tako?
sve u jednom paketu, visoka početna cijena, dokaz o deponiranim sredstvima prije bidanja…
tko je tu lud?

Prodaju jeftine fore!! Izgleda da su oni u Sunčani Hvar ušli iz altruizma. Čak znaju da se mirovincima ne isplati ulaziti, jer navodno neće moći odlučivati o isplati dividende koje skoro neće biti!! Ja mislim da će oni jako brzo početi izvlačiti novce iz S.H. i htjeli bi se dokopati 100% (95%) dionica, pa da mogu provoditi svoju politiku da nikome ne odgovaraju!!
Moje dionice sigurno neće dobito ispod 30kn, njihovo je legitimno pravo da se probaju dočepati sto većeg broja , što jeftinije-to upravo i rade….

U ponudi će ići ili tromjesečni prosjek od 21,45 ili možda mala premija pa bude 22 kn. S ovim potezom da ipak neće kupiti od države po 28 kn, pokazuju da će upravo ići na ovo gore navedeno. To nije dobro, trenutno. Al sama kompanija jasno pokazuje da će opet napraviti što je ORCO napravio na početku svoje vladavine, idu investicije u postojeće kapacitete, koji su doslovno u derutnom stanju. To je dobro, jer takvoj destinaciji trebaju investicije.

Da su kupili od države ovaj dio, ja vjerujem nakon podmirenja gubitka iz prošlih razdoblja, znači da bi već 2018 godine imali prvu dividendu. Ovako ne vjerujem, dok država ne proda svoj dio, jer će CASH iz SUNH koristiti putem obveznica za druge projekte gdje imaju vlasništvo 180+%.

Odluku treba sada donijeti, jer sve su činjenice sada poznate. Treba napraviti izvršenje put opcije

Stvarno su nevjerojatni, a ovi novinari umjesto da samo prenose nešto što je jasno od trenutka objave natječaja mogli bi kontaktirati CERP pa tražiti objašnjenje koga su oni to točno očekivali kao kupca uz ovakav natječaj, stvarno su nevjerojatni. Alan Ford, CERP edition.

Sve žalosnije je to novinarstvo, skroz je nestalo da netko zagrebe dublje i da proba proniknuti u prave motive i razloge. Samo copy paste i članci po narudžbi.

"Sometimes people don't want to hear the truth because they don't want their illusions destroyed." Nietzsche

*ispravak 80+% vlasništva….(napisao 180%:):):)

Kada se podvuče crta, iz ovoga bi svi trebali još jednom naučiti da scenariji koje mi priželjkujemo i oni koji su realni često nisu ni blizu. Ovdje čak nisu ni teoretski mogući s obzirom na zakonska ograničenja ali svejedno se piše svašta.

Na puno dionica je tako pa su na kraju ljudi razočarani i krivi su im svi osim njih sami. Npr. cijena kod prodaje nedavnog udjela Končara, nekretnine koje ne prihoduju kod LRH kao teret kod prodaje, belje i vupik kao veliki potencijali i sl.

Naravno, to ne umanjuje činjenicu da je ovo čista blamaža od strane CERP-a.

ps. da me se ne proziva za drukanje i sl. bio sam kupio opciju kako kaže ivanoreskovic (koji je uložio trud da svima približi situaciju) ali sam prodao sve tokom prošlog tjedna. Ako se nešto promijeni možda se vratim, ovako me ne zanima.

"Sometimes people don't want to hear the truth because they don't want their illusions destroyed." Nietzsche

Potvrda potpunog promašaja…
Vaš link …

pa ako ovi krenu, kako piše, ‘prodavati unutar knjige ponuda u modalitetu redovne trgovine, izlaganjem dionica u dogovoru s ovlaštenim investicijskim društvom na sustav uređenog tržišta kapitala ‘…
bit će veselo… ooooode cijena u bezdan!

Vaš link …

kao što sam i najavljivao, sve je propalo:

Propala prodaja dionica Sunčanog Hvara

a vi vjerujte navlakačima koji vam prodaju bajke o velikoj zaradi ako kupite dionicu, dok vam pri tome fino iskipavaju svoje dionice!!!

IGH, THNK, JDPL, ULPL, ATPL, INGR, IPKK, MGMA - najveći baloni na ZSE!!!! čuvajte svoje pare!!!!

@belupo

smiri se. S ovim potezom niti je kompanija propala niti se dogodilo nešto dramatično. Jedino što se dogodio da CERP, odnosno DUDI nisu dobor ispitali tržište, a većinski ne želi po toj cijeni kupiti….igra ide dalje

@belupo

smiri se. S ovim potezom niti je kompanija propala niti se dogodilo nešto dramatično. Jedino što se dogodio da CERP, odnosno DUDI nisu dobor ispitali tržište, a većinski ne želi po toj cijeni kupiti….igra ide dalje

Poanta je da ima i drugih prilika, a ne zezanje sa time hocu li zaradit na necemu sto drzava prodaje za nerealnu cijenu.

New Report

Close