SUNH (Sunčani Hvar)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska SUNH (Sunčani Hvar)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Mislim da mirovinci neće samo tako ovo prepustiti, mogli bi se ti paketi na 28 brzo razgrabiti kad budu postavljeni.

使用を信頼し、あなた自身の能力の

@PoAskuBidu
Može link?

Stavio je link Seinfeldov prijatelj George par postova prije…

使用を信頼し、あなた自身の能力の

sve ovisi o mirovincima o razvoju cijene .ako se oni ovoga uhvate ,moglo bi se ovdje uloviti i preko 30, jer kad oni ciljano ulaze u neku dionicu, ne gledaju cijenu .naravno, ako ne bude njihovog ulijetanja,relno cca 25-26

drastično smanjti doprinose na plaće i drastično smanjiti poreze. samo tako možemo dalje !

http://www.cerp.hr/UserDocsImages/Sjednice%20UV%20CERP-a%202016/Nastavak%20sjednice%20UV%2012.05.2016/sun%C4%8Dani%20hvar.pdf

Svašta smo do sada vidjeli ali ovo je definitivno među najnevjerojatnijim dokumentima. 🙂
Gotova priča ako Prime to sve uzme, rekao bi da sve ovisi o mirovincima.
[/quote]
ovo je samo potvrda onoga što smo nedavno vidjeli na himr ( a gledat će mo to i na aci-u) da će država izvršiti pritisak na mirovince da kupe manjinske udjele u turističkoj industriji. znači ne većinske djelove već napokon jednom da počnu ulagati domaći novac u kvalitetne domaće vrijednosti. kako su ti hebeni mirovinci zapravo pod stranim upravljanjem i samim time svjesno radili propuste da oslobode mjesto za strani kapital već i ovo je neki napredak. da se mene pita već bi tu bila provedena neka žešća nacionalizacija matičnih banaka (sa svim posljedicama koje to nosi) i bili bi i moralno i ekonomski sasvim u pravu. kupovinom državnih i inih obveznica ranga smeće stvoren je alibi za propuštanje ovakvih zicera u korist kapitala iz država od kud potječu upravljači dominantnih banaka na našem tržištu.

who dares, wins

Za 7 – 8 tjedana bi cjena mogla biti oko sadasnje (umanjenje za 3% svakih 5 dana) …

Barona za moderatora a šefa za direktora ... moji postovi nisu nagovor na kupnju ili prodaju vrijednosnica

ima procjena CERP-a koliko ovo vrijedi (32 kn), a dat će ‘paketiće’ na prodaju po 28 kn
ne žim-ku? što se čeka?
ok fondovi bi ovo rastrgali da krenu odmah, govorim što bi napravili cijeni
ali što mali ulagači čekaju? pa put prema 28 kn im je praktički otvoren

… svatko hoće kupit za manje para …..

drastično smanjti doprinose na plaće i drastično smanjiti poreze. samo tako možemo dalje !

… svatko hoće kupit za manje para …..

…. pa čekaju da bude skuplje?!

Čini se da neće biti nikakvih paketića što mi nikako nije jasno.

Vaš link …

Fondovi ne smiju uzeti toliki udio u kompaniji niti da je riječ o HT-u ili Podravci, a Prime sumnjam da će im dati toliku cijenu pogotovo kada su već najavili da se spušta po potrebi. Fizičke osobe naravno ne dolaze u obzir niti bi ikome bilo zanimljivo s obzirom na udio Prime-a.

Baš mi se ne dogodi često da nemam priču svedenu na 2-3 teorije u koje sam prilično siguran, ali ovaj put mi nije baš jasno. Počevši od količine podataka i detalja koje su dali u oglasu za prodaju, to još nisam vidio bilo da je država ili netko iz privatnog sektora.
Najlogičinije iz ovoga je da je dogovoreno s Prime-om ali dok se cijena sruši dovoljno nisko, makar i za to ima deset argumenata zašto ne. Čudno, ako već nije model kao kod KOEI definiran, zašto nije barem onaj od HTPK korišten.

"Sometimes people don't want to hear the truth because they don't want their illusions destroyed." Nietzsche

13.06. kad se izloži paket sve ispod 27,99 će biti usisano. To je moje viđenje… a zašto više ne kupujem, jer imam dovoljno hvala.

使用を信頼し、あなた自身の能力の

@PoAskuBidu
pa bit će neka vrsta OTC po 28
a ostalo – konvergencija, ne možeš protiv matematike i fizike 🙂

New Report

Close