SUNH (Sunčani Hvar)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska SUNH (Sunčani Hvar)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Što se događa ako ja ne prihvatim ponuđenu cijenu već želim zadržati dionice

niko tebi tvoje dionice nemoze otudjiti bar dok neprodje granicu od 95 posto tu je jedan drugi problem ako sadasnji vecinski koji ima po ovome 61.95 posto firme skupi preko 75 posto iste moze firmi poslati na MPT sto svakako poradi transparentnosti vodjenja iste za male dionicare nije dobro.Kako je sam premjer rekao drzava izlazi iz hotela a sa dionicama koje posjeduje CERP ako isti prihvati ponudu Slovaci ce imati preko 75 posto SUNH a poslje kako hoce

Što se događa ako ja ne prihvatim ponuđenu cijenu već želim zadržati dionice

Gubis sve novce hahahha

Ovo je inače davne 2006 bila moja prva dionica(mala količina, 30-ak komada). Kupio preko majke jer nisam bio punoljetan:), pa sam malo i sentimentalan na nju.

Nego da kažem ono što je svima promaklo, a to je da Prime Turist Resort preuzima ostatak dionica SUNH-a sa lovom od samog SUNH-a. Sjetite se 100 mil kn ulaganja u OBVEZNICE trenutnog vlasnika. Da jesu, preuzeli su dug, koji će dobiti u slijedećih xy rata. Al kako su lijepo došli do SUNH-a, bez 1 kn CASH-a koje su morali dati. A sada sa novcem od SUNH-a, koji su stavili u neki svoj projekt(za koji su izdane te obveznice) kupuju ostatak od ORCA i ako netko proda(tipa CERP).

Baš pravi primjer biznisa, školski….e sada dali će mali dioničari dobro proći, čisto sumnjam, al nema prodaje ni dalje

Ovo je inače davne 2006 bila moja prva dionica(mala količina, 30-ak komada). Kupio preko majke jer nisam bio punoljetan:), pa sam malo i sentimentalan na nju.

Nego da kažem ono što je svima promaklo, a to je da Prime Turist Resort preuzima ostatak dionica SUNH-a sa lovom od samog SUNH-a. Sjetite se 100 mil kn ulaganja u OBVEZNICE trenutnog vlasnika. Da jesu, preuzeli su dug, koji će dobiti u slijedećih xy rata. Al kako su lijepo došli do SUNH-a, bez 1 kn CASH-a koje su morali dati. A sada sa novcem od SUNH-a, koji su stavili u neki svoj projekt(za koji su izdane te obveznice) kupuju ostatak od ORCA i ako netko proda(tipa CERP).

Baš pravi primjer biznisa, školski….e sada dali će mali dioničari dobro proći, čisto sumnjam, al nema prodaje ni dalje

Neznam dali da se “smijem” ili da “plačem”! Jer to što ja (mi) na ZSE nečemo doživjet neče valjda nitko!
Za 20 godina mi moja djeca neče vjerovati na koje se sve načine “muljalo”; “varalo” i “kralo”.
A i što se čudim pa ovo je “hrvatska”!

kad si malo vratim film i sjetim se šta su sve čehu radili vlada, crkva i lokalna zajednica ne čudi me da će svi sad gledati kako se šišaju ovce u slovačkim tatrama.

who dares, wins

Neznam dali da se "smijem" ili da "plačem"! Jer to što ja (mi) na ZSE nečemo doživjet neče valjda nitko!
Za 20 godina mi moja djeca neče vjerovati na koje se sve načine "muljalo"; "varalo" i "kralo".
A i što se čudim pa ovo je "hrvatska"!
[/quote]

Po meni to nije varanje, nego vraški dobro snalaženje, naravno uz PSN koji je održao mrtvace na životu, a onda možda koji i preživi. Neupitno je da je SUNH preživio i nadživit će vjerovatno sve PSN slučajeve:)

otvara se babuška. česi, slovaci, pa na kraju kinezi.

who dares, wins

@ivanoreskovic: tu ste svakako u pravu da će među rijetkima biti kojima će to pomoći. A to da nitko ne razumije kako su preuzeli kompaniju je isto zanimljivo.

Po meni je predstečajna još gora od pretvorbe devedesetih. Tamo se uzimala društvena imovina koju ljudi ni danas ne doživljavaju kao svoju, ovdje se uništila hrpa malih da se spasi jednog velikog. A kod većine je upitno koliko će taj spas potrajati prije novih problema

"Sometimes people don't want to hear the truth because they don't want their illusions destroyed." Nietzsche

ovakva Hrvatska je za belosvjetske hoštaplere pravi eldorado, ispadamo svi mutavci, gdje kriminalci posjećuju MUP kao autobusni kolodvor

sjetite se samo “biznismena” iz Las Vegasa koji su planirali uložiti milijarde $ u RH … primio ih predsjednik Josipović i svi se naslikavali s njima da bi nakon par dana izronilo da su obični klošari
takvih primjera ima koliko želiš kad s pikulanja u pješčaniku preskočiš par faza razvoja i zaigraš sa velikim dečkima

Barona za moderatora a šefa za direktora ... moji postovi nisu nagovor na kupnju ili prodaju vrijednosnica

Jedva čekam vidjeti cijenu u preuzimanju, dali će ići po tromjesečnom prosjeku, ako DA, dali će država prodati svoj udio za 100 mil kuna….ako da, onda je moj rođo 0, velika 0…..

New Report

Close