Orco u priopćenju objavljenom u utorak navodi da je prodao 3,06 milijuna redovnih dionica Sunčanog Hvara, što odgovara 15,77 postotnom udjelu u temeljnom kapitalu i daje isto toliko glasačkih prava. Ime kupca nije navedeno u priopćenju.
“Ukupna vrijednost transakcije iznosi u protuvrijednosti približno 8,15 milijuna eura, a temelji se na nominalnoj vrijednosti prenesenih dionica. Slijedom te transakcije Orco Property Group izašao je iz svih svojih ulaganja u Hrvatskoj”
Odose luxemburzani ( ili od kud su vec bili ) a zajasise slovaci.
Necemo sudit ove nove jer ih ne poznamo ( bar ne ja), Zao mi je za Hvar , ipak zasluzuje neki “jaci” brend.
Neka dinicarima bude izdasna ponuda a “institucije” nek se brinu za zastitu destinacije.
Pozdrav
ma ovo je sumnjivo. česi prebacili dionice na slovaka po nominali. moš misliti trgovine. nemam dionice ali sam imao u planu kupiti ih. pomno pratimo daljni razvoj događaja. 20kn je smiješno.
evo već daju jeftinije nego jutros na neviđenu ponudu, rasprodaja u tijeku
Preuzimanje na hrvatski način, tko kaže da uopće žele više od ovoga što su dobili po 20 kuna, imaju obvezu objave, ali to je tromjesečni prosjek, oko 21 kune.
Preuzimanje na hrvatski način, tko kaže da uopće žele više od ovoga što su dobili po 20 kuna, imaju obvezu objave, ali to je tromjesečni prosjek, oko 21 kune.
vidjet ćemo sve. Ne trebate prodati, ni po 21 kn ni po 35 kn, a i možete. Također je vlasnik rekao da želi kupiti sve dionice koje budu na prodaji….RH ima priliku izaći
Sve na prodaji, pa evo mu ovdje 8000 dionica, zašto ih ne kupi ? Valjda misli sve po cijeni koju je on zamislio, po kojoj je stekao i ove.
izadje Hrvatska i onako je to premjer najavio pa Slovaci lagano skupe preko 75 posto pa na MPT da vidis belaja
Po dokumentu, vrlo vjerovatno će cijena ići po tromjesečnom prosjeku…al ostavlja mogućnost da se napravi i druga cijena, u što osobno ne vjerujem.,…..
Napokon malo zanimljivosti na ovoj dionici…