SUNH (Sunčani Hvar)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska SUNH (Sunčani Hvar)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ja sam kupio dan prije nego otisla sa 16 na 19,20…ali manji dio, a ostalo po 18-20. Uvijek dodjem kad zavrsi festa.
Prodao po 25…

Ima li netko podatak (da ne tražim – hvala) na koga otpadaju i u kojoj količini ovih 11 mil "novih" dionica.

Imate na stranicama skdd na lijevoj strani link prvih 10. Ove dionice du oznake sunh-r-b.

Kakvo je ovo zapljuskivanje…..al dobro je da to netko sve uzima, da se riješi taj dio ORCO skrbničog računa….

Novi događaj je najava dolaska…..http://www.banka.hr/hrvatska/four-seasons-dolazi-na-hvar

To je odlično za samu destinaciju…..ove godine napokon imamo novo uređeni hotel nakon xy godina…
Moramo biti realni, hoteli su trenutno u jako lošem stanju, a postiže se odlična cijena po noćenju. Idemo vidjeti gdje će sa cash flowom od 2016 godine, dali u podizanje kvaliteta soba ili ide opet u obveznice. Stvarno vjerujem da neće više kupiti te obveznice nego da je to bilo jedno pretakanje i to je to….
Hvar kao destinacija žudi za premium smještajem!

obustava?

使用を信頼し、あなた自身の能力の

kolika je cijena za preuzimanje?

Baš sam računo prosjek, minimalno mogu ponuditi 21kn, a koliko će ponuditi, to će tek biti objavljeno…

Ovaj komentar nije preporuka za kupnju ili prodaju. Moje računice i razmatranja mogu biti netočni i nesuvisli, stoga se nikako pri mogućim investicijskim razmatranjima nemojte oslanjati na njih.

http://www.zse.hr/userdocsimages/novosti/ZR8msgCFGdQXlxdRHiGjfw==.pdf
Trgovanje obustavljeno, ide Ponuda za preuzimanje, cijena se ne zna, i pa-pa………..
Meni je to sve žalosno.

Vidit ćeš žalosti kad odblokiraju trgovanje

Ne mislim na cijenu, gubitak, ni zaradu, mada dioničari koji su ušli ove godine neće postati prekonoćno bogati.Žalosno mi je što je sve manje hrvatskoga u Hrvatskoj. Pošteno rečeno, žao mi je.
Ode i Hvar.

Previše mi je to sve čitati, zamara me. Kaj sad više nema sudskih sporova i neriješenih imovinsko-pravnih odnosa??? Ha, ha. Ima netko tko prati S.H. više……?

marcello

Dakle hoteli ostaju u Hrvatskoj, nema Gospe koja će prenijeti SUNH u Betlehem. Dionica ostaje na ZSE, ne vidim u čemu je problem. Da, poduzeće neće više biti NAŠE iako to nije ni bilo. Dakle bez kukanja.

使用を信頼し、あなた自身の能力の

New Report

Close