@snowlep
Glumi pametnog, koristi sarkazam……ja samo kažem što je, a što nije…..i te dvije kompanije su u sasvim dva različita stadija razvojnog ciklusa….
I pogledaj gubitak po dionici u Q4 kod RIVP-a i kod SUNH-a…..
1. Ako se nešto desi odoše svi turisti dolje
2. Ako se nešto desi najmanja vjerojatnost da će se desiti na otoku bez mosta.
OBAVIJEST O NAČINU OBJAVE PROSPEKTA UVRŠTENJA
NOVIH REDOVNIH DIONICA
NA REDOVITO TRŽIŠTE ZAGREBAČKE BURZE
Dana 12. veljače 2016. godine Hrvatska agencija za nadzor financijskih usluga donijela je rješenje,
klasa: UP/I 976-02/16-01/02, Ur.broj: 326-01-770-772-16-6, kojim se Izdavatelju odobrava jedinstveni
prospekt uvrštenja 11.077.497 redovnih dionica na ime, u nematerijaliziranom obliku, pojedinačne
nominalne vrijednosti 20,00 HRK, ukupnog nominalnog iznosa 221.549.940,00 HRK, na uređeno
tržište („Prospekt“).
Predmet uvrštenja u Redovito tržište Zagrebačke burze d.d. je 11.077.497 redovnih dionica na ime, u
nematerijaliziranom obliku, svaka u nominalnom iznosu od 20,00 HRK („Nove dionice“).
Nove dionice će se uvrstiti u Redovito tržište Zagrebačke burze po odobrenju uvrštenja od strane
Zagrebačke burze d.d.
Prospekt je objavljen 23. Ožujka 2016. godine i dostupan je javnosti.
I?, sta s time?
Ne znam što sa time, zato i pitam, na tržište izlazi 11 milijuna novih dionica = dokapitalizacija ?
Ide u javnu ponudu, na upis….. ?
Uf zločesti, ne pratiš?
Već objavljena vijest o tome da su nove dionice proistekle iz predstečajne nagodbe (prošlost) stavljaju na tržište.
Ne znam što sa time, zato i pitam, na tržište izlazi 11 milijuna novih dionica = dokapitalizacija ?
Ide u javnu ponudu, na upis….. ?
Nisu nove dionice, one su izdane još prošle godine u sklopu predstečajne nagodbe. Sunčani Hvar ima ukupno 19.418.785 dionica, samo ovih 11 milijuna oznake SUNH-R-B nisu dosad bile uvrštene na burzi.
Nisam pratio.
Hvala na pomoći !
Sve gledam ovih dana, da li bih ušao, ne bih ušao u dionicu. Ma gledam je u stvari od ljetos, samo nikada dosta novčića.
Ma bezveze ti je ta dionica, puno dugova, daleki otok, nepoznata i nevrijedna lokacija, malo sunca 🙂
Ima li netko podatak (da ne tražim – hvala) na koga otpadaju i u kojoj količini ovih 11 mil “novih” dionica.